Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Bank'O Card Sahiplerine Bayram Hediyesi

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1614 defa incelendi
  • Puan : star star star star 5 incelemede 3,6 puan almıştır.
Odeabank, Bank’O Card sahiplerine 29 Eylül -31 Ekim tarihleri arasında yapacakları 100 TL ve üzeri üçüncü alışverişte 25 TL indirim fırsatı sunuyor.

Türk Bankacılık sektörünün en genç ve yenilikçi oyuncusu Odeabank, müşterilerinin Kurban bayramını özel bir kampanya ile kutluyor. Kampanya ile Odeabank’ın ayrıcalıklı kredi kartı Bank’O Card sahipleri, 29 Eylül – 31 Ekim tarihleri arasında yapacakları 100 TL ve üzeri üçüncü alışverişte 25 TL indirim fırsatı kazanacak. Kurban bayramı öncesi artan harcamalara özel hazırlanan kampanya ile Odeabank müşterileri bayram alışverişlerinde indirim fırsatına sahip olacak.

29 Eylül’de başlayacak kampanya, 31 Ekim’e kadar devam edecek. Kampanyaya katılmak isteyen Bank’O Card sahiplerinin tek yapmaları gereken, BAYRAM yazıp, 8444’e göndermek.

Bank’O Card sahibi olmak için BANKO boşluk TC Kimlik numarasını yazıp 8444’e SMS göndermek yeterli. Ayrıca, Odeabank şubeleri, 444 8 444 Odeabank İletişim Merkezi, İnternet Bankacılığı üzerinden ya da bankocard.com.tr web sitesinden de başvuru yapılabiliyor.




İlgili etiketler : Bank'o Card, Kurban Bayramı, Bayram Kampanyası, İndirim, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Bank'O Card
  • Eklenme Tarihi

    : 30 Eylül 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2014
  • Trafik

    : 1614

Benzer Kampanyalar