Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Avea, Türk Telekom ve TTNet'ten Çok Baba Kampanya!

  • 10 yıl önce eklendi
  • 3518 defa incelendi
  • Puan : star star star 31 incelemede 2,58 puan almıştır.
Avea, Türk Telekom ve TTNet bir araya geldi çok baba bir kampanya hazırladı...

Avea’dan Türk Telekom ve TTNET müşterilerine çok avantajlı tarife; Üçlü Avantaj 4GB

Türk Telekom'da ve TTNET’te bireysel aboneliği bulunan müşterilere %40, ikisinden birinde aboneliği bulunan müşterilere %20 indirim fırsatı bu tarifede!

Üçlü Avantaj 4GB  tarifesi ile Her Yöne 1000 dakika + Her Yöne 5000 SMS + 4 GB Cepten İnternet, hem Türk Telekom hem de TTNET’te abonelikleri bulunan müşterilere ayda 33 TL, Türk Telekom veya TTNET’ten birinde aboneliği bulunan müşterilere 44 TL.

Ücretlendirme

Üçlü Avantaj 4GB 

Hem Türk Telekom Hem TTNET Abonesi Olan Müşterilere Taahhütlü Tarife Aylık Ücreti*

33 TL

Türk Telekom veya TTNET Abonesi Olan Müşterilere Taahhütlü Tarife Aylık Ücreti**

44 TL

Taahhütsüz Tarife Aylık Ücreti ***

55 TL

Aylık Ücretsiz Cepten İnternet

4 GB

Aylık Ücretsiz Her Yöne Görüşme Süresi

1000 DK

Aylık Ücretsiz Her Yöne SMS

5000 SMS

Ücretsiz Süre Bitiminde Yurt İçi Her Yöne

60 Kr/Dk

SMS

60 Kr/SMS

MMS

99 Kr/MMS

 *Yeni Hat Tesisi ve Numara Taşıma yoluyla tarifeye kaydolup 12 fatura dönemi süresince Türk Telekom, TTNET ve Avea’nın sunduğu faturalı tarifelerde kalacaklarına dair taahhütte bulunan müşterilerimiz için 12 fatura dönemi boyunca %40 indirimle geçerli olan fiyattır. Müşterilerimizin indirimli fiyattan faydalanabilmeleri için Türk Telekom ve TTNET’te aboneliklerinin olması ve UCLUAVANTAJ yazıp boşluk bırakarak TC Kimlik No’larını 5555’e SMS ile iletmeleri gerekmektedir. SMS gönderimini takiben müşterilerimizin Türk Telekom ve TTNET’teki abonelikleri kontrol edilecek ve her ikisinde de geçerli aboneliklerin bulunması ve SMS ile taahhüt vermeleri durumunda %40 aylık tarife ücreti indirimi karşılığında taahhütlü fiyat geçerli olacaktır.

**Yeni Hat Tesisi ve Numara Taşıma yoluyla tarifeye kaydolup 12 fatura dönemi süresince Türk Telekom, TTNET ve Avea’nın sunduğu faturalı tarifelerde kalacaklarına dair taahhütte bulunan müşterilerimiz için 12 fatura dönemi boyunca %20 indirimle geçerli olan fiyattır. Müşterilerimizin taahhütlü fiyatlardan faydalanabilmeleri için Türk Telekom ve TTNET’te aboneliklerinin olması ve UCLUAVANTAJ yazıp boşluk bırakarak TC Kimlik No’larını 5555’e SMS ile iletmeleri gerekmektedir. SMS gönderimini takiben müşterilerimizin Türk Telekom ve TTNET’teki abonelikleri kontrol edilecek ve sadece birinde geçerli aboneliğin bulunması durumunda %20 aylık tarife ücreti indirimi karşılığında taahhütlü fiyat geçerli olacaktır.

***Yeni Hat Tesisi ve Numara Taşıma yoluyla tarifeye kaydolup taahhüt vermeyen müşterilerimiz için aylık ücret 55 TL olarak uygulanacaktır.

Kampanya Detayı:

  • Üçlü Avantaj 4GB Tarifesi kapsamında yurt içi her yöne 1000 dakika, yurtiçi her yöne 5000 SMS ve 4 GB cepten internet kullanım hakkı tanımlanacaktır. Tarifenin aylık ücreti, tarifeye numara taşıma, yeni hat tesisi ve Avea faturasız tarifelerinden geçiş yapan müşteriler için 55 TL’dir. Söz konusu müşterilerimiz UCLUAVANTAJ yazıp boşluk bırakarak TC Kimlik No’larını 5555’e SMS ile ileterek Üçlü Avantaj Kampanyasına katılabilirler. SMS gönderimini takiben müşterilerimizin Türk Telekom ve TTNET’teki abonelikleri kontrol edilecek ve her ikisinde de geçerli aboneliklerin bulunması ve SMS ile taaahhüt vermeleri durumunda 33TL taahhütlü fiyat, sadece birinde geçerli abonelik bulunması durumunda  44 TL taahhütlü fiyat geçerli olacaktır.
  • Dakikaların ücretlendirme periyodu 6 saniyedir.
  • Tarife kapsamında sunulan yurt içi veri kullanım hizmeti sadece wap apn ve internet apn üzerinden yapılacak kullanımları kapsamaktadır. Tarife kapsamındaki cepten internet kullanım hakkı dolduğunda internet erişimi sonlandırılacaktır.
  • Tarife kapsamında sunulan her yöne dakikalar, yurtiçi olmak şartıyla şebeke içi, ev, iş, diğer operatörler ve Avea ile anlaşmalı sabit telefon hizmeti veren işletmeciler yönlerini kapsamaktadır. Tarife kapsamında sunulan her yöne dakikalar sadece yurt içi kullanımda geçerlidir. Söz konusu dakikalar KKTC, yurt dışı, web ve wap kullanımları kapsamamakta; 444 ile başlayan ve 1 ile başlayan 3 haneli numaralar yönüne doğru yapılan aramaları kapsamaktadır.
  • Tarife kapsamındaki her yöne dakikalar tükendiğinde yurt içi her yöne ücretlendirme dakika başına 60 Kuruş’tur. 
  • Tarife kapsamındaki ücretsiz SMS'ler yurt içi her yöne geçerli olup, yurt dışı ve KKTC kullanımlarını,  web ve wap üzerinden yapılacak SMS gönderimlerini kapsamamaktadır. Ücretsiz SMS'ler 444 ile başlayan ve 1 ile başlayan 3 haneli numaralara yapılan gönderimleri kapsamaktadır. Ücretsiz her yöne SMS hakları tükendiğinde yurt içi her yöne ücretlendirme SMS başına 60 Kuruş'tur. 
  • Tarife kapsamındaki kullanım hakları devredilemez ve 3. şahıslara transfer edilemez. Bir fatura dönemi içerisinde kullanılmayan tarife kapsamında sunulan dakika, SMS ve internet hakları ilgili fatura dönemi sonunda silinecektir. 
  • Tarife kapsamında numara taşıma, yeni hat tesisi, geçiş durumlarında müşterilerimiz adına düzenlenecek ilk faturalara, söz konusu fatura döneminde 15 günden fazla kullanım yapıldığı takdirde ilgili döneme ait tarife aylık ücretinin tamamı, 15 günden az kullanım yapıldığı takdirde ise ilgili döneme ait tarife aylık ücretinin gün ile orantılı kısmı yansıtılacaktır. 
  • 13.01.2015 tarihi ve sonrası Avea'nın faturalı ya da faturasız bir tarifesinden diğer operatörlere numarasını taşıyıp veya Avea faturalı tarifelerinden faturasız tarifelere geçip sonrasında bu tarifeye kaydolan müşteriler için bir kereye mahsus 30 TL kayıt ücreti alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır.
  • Tarife kapsamında diğer operatörlere numara taşıma, hat iptali, faturalı hattan faturasız hatta geçiş durumlarında müşterilerimiz adına düzenlenecek son faturalara ilgili döneme ait tarife aylık ücretinin tümü yansıtılacaktır. 
  • Yurt içinde Avea hatlarınızdan yaptığınız 500 Avea Müşteri Hizmetleri aramaları yurt içi ücretlendirmesi ilk 30 saniye ücretsiz, sonrasında 60 Kuruş olarak ücretlendirilmektedir.
  • 444 ile başlayan aramaların yurt içi ücretlendirmesi eğer tarifenizde her yöne ya da sabit hat yönüne kullanım hakkınız var ise bu yönlerden düşer; eğer tarifenizde her yöne ya da sabit hat yönüne kullanım hakkınız yok ise tarifenizin sabit hat yönü dakika fiyatıyla ücretlendirilmektedir.
  • Tüm fiyatlara KDV-ÖİV dahildir.
  • Hattınızla ilgili faturanıza yansıyacak olan vergilerin detayları için linkini tıklayınız.
  • Tarifenizde internet ya da internet paketiniz yoksa cepten internet kullanım ücretleri için linkini tıklayınız.
  • Kampanya 30.04.2015 tarihine kadar geçerlidir.
  • Mevcut Avea müşterilerinden Üçlü Avantaj Kampanyasına kayıt (Üçlü Avantaj1GB, Üçlü Avantaj 2GB, Üçlü Avantaj 4GB) toplamda 30.000 kişi ile sınırlıdır.





İlgili etiketler : Avea, Türk Telekom, Ttnet, Üçlü Avantaj, Kampanya, Tarife,

Kampanya Sahibi

Avea
  • Eklenme Tarihi

    : 13 Ocak 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 13 Ocak 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2015
  • Trafik

    : 3518