Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Avea iPhone 4S Kampanyası

  • 13 yıl önce eklendi
  • 12591 defa incelendi
  • Puan : star star star 125 incelemede 3,38 puan almıştır.
Avea'lılara iPhone 4S’e birbirinden avantajlı tekliflerden sana en uygun olanı seçerek sahip ol!

Seçme özgürlüğü Avea’da! Avea’nın birbirinden avantajlı tekliflerinden sana en uygun olanını seçerek kolayca iPhone 4S sahibi olabilirsin!

Tarifene ek ayda sadece 15 TL’ye iPhone 4S sahibi olma fırsatını kaçırma, iPhone deneyimini sen de Avea farkıyla yaşa!

Kampanya Detayı:
  • Kampanya 14 Aralık 2012 - 31 Mart 2013 tarihleri arasında ve bireysel aboneler için geçerlidir.
  • Kampanya stoklarla sınırlıdır.
  • Belirtilen fiyatlara tüm vergiler dahildir.
  • Kampanyada 3. şahış kredi kartı kullanılamaz.
  • Kampanya dönemi içerisinde ödeme şekli alternatifleri arasında geçiş yapılamayacaktır.
  • Kampanya kapsamında alınabilecek cihaz sayısı 2 (iki) adet ile sınırlıdır. Abonelerin TC kimlik numarasına karşılık gelen hat sayısı dikkate alınacaktır.
  • Mevcut durumda Avea tarafından sunulan taahhütlü bir cihaz kampanyasından aktif olarak yararlanan aboneler, bahsi geçen hatları ile bu Kampanya'dan yararlanamayacaktır. Müşterilerimiz bu Kampanya'dan, her bir hattı ile sadece bir defa faydalanabilir.
  • Kampanya konusu cihazlar, müşterilere bayiler tarafından tedarik ve fatura edilecek olup, cihaz bedelleri Avea tarafından "tahsilatına aracılık edilen tutarlar" kapsamında tahsil edilecektir.
  • Aboneler kampanyaya katıldıklarında 3G abonelikleri otomatik olarak açılacaktır.
Tarifeye ek ödeme seçeneğine ilişkin detaylar:
  • Teklif, belirlenen faturalı tarifelerde ve koşullarda 24 ay veya 36 ay taahhütle geçerlidir.
  • Taahhüt süresi boyunca kampanyaya katılan abonelerin faturalarına kayıtlı oldukları tarife grubuna göre belirlenen aylık KDV+ÖİV dahil tarife indirimi yansıtılacaktır. Bu sayede; kampanyaya katılan aboneler hizmet aldıkları tarife grubuna göre tarifelerine ek olarak yine belirtilen ek bedelleri ödeyerek kampanyadan faydalanmış olacaklardır.
  • Ayrıca kampanyadan taahhüt vererek yararlanan abonelerimize kampanyaya katıldıktan sonraki ilk fatura dönemi itibariyle, 3 fatura dönemi boyunca geçerli olacak, aylık 100 MB internet kullanım hakkı hediye edilecektir. Aylık 100 MB hediye kullanım haklarının tanımlamaları 3 fatura dönemi boyunca her ay otomatik olarak yapılacaktır. Abonenin fatura dönemi içerisinde kullanmadığı kalan hediye kullanım hakkı miktarları bir sonraki aya devretmeyecektir. Aboneler kalan kullanım hakkı miktarlarını, INTERNET yazıp 5555 kısa numarasına SMS göndererek sorgulayabilecektir. Hediye kullanım haklarının 3. şahıslara transferi mümkün değildir. Belirtilen internet kullanım hakkı, internet ve wap apn üzerinden yapılan kullanımlar için geçerli olup, yurtdışı kullanımları söz konusu kullanım haklarına dahil değildir.
  • 3. fatura döneminden sonra 100 MB internet paketi 5 TL ücretli olarak yenilenecektir. Paketini iptal etmek isteyen müşterilerimizin IPTAL INT100 yazarak 5101 kısa numarasına SMS göndermeleri gerekmektedir.
  • Taahhüt süresi dolmadan önce, abonenin kendi isteğiyle hattını kapatması, faturasız bir tarifeye geçmesi, hattının tarifesini geçerli olan tarifeler dışındaki tarifelerden birine geçirmek veya kampanya kapsamında belirtilen tarife grupları arasında geçiş yapmak suretiyle değiştirmesi, AVEA tarafından ilgili mevzuat ya da abonelik sözleşmesi uyarınca kapatılmasına sebebiyet vermesi, hattını başka üçüncü gerçek ya da tüzel kişiye devretmesi, numarasını bir başka operatöre taşıması veya Kampanyanın iptalini direkt olarak talep etmesi hallerinde; abone, kampanyadan yararlanmaya devam edemeyecek, abonenin taahhütname imzalandığı tarihteki cihaz bedelinin fesih/devir/taşıma/faturasız tarifeye geçirme tarihinden itibaren kalan taksitleri ve taahhütüne bağlı kaldığı sürece aylık olarak yansıtılan tarife indirim bedellerinin toplamı yansıtılacaktır.
İnternet paketli seçeneğe ilişkin detaylar:
  • Teklif, belirlenen koşullarda 24 ay veya 36 ay taahhütle geçerlidir.
  • Avea personel tarifeleri, Mobil Data tarifeleri, Jet tarifeleri, iPhone tarifeleri, iPad tarifeleri, Cihaz tarifeleri, Tablet tarifeleri, TTNET Mobil Data tarifeleri, Gelir Paylaşım Ortaklığı tarifeleri ve Ucan İnternet tarifesi kullanıcıları kampanyadan yararlanamaz.
  • Kampanya kapsamında sunulan aylık ücretlere aylık cihaz taksiti ve seçilen aylık internet paket bedeli (250 MB, 1 GB,4 GB) dahildir. Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.
  • Seçilen aylık internet paket bedeli yurtiçi İnternet ve WAP erişim noktalarından alınan ve gönderilen erişim hizmetini kapsamaktadır. Aylık internet paketi devredilemez, hediye edilemez, kullanılmayan veri bir sonraki aya devredilemez.
  • İnternet paketi teklifinde aylık data paketi (250 MB, 1 GB, 4 GB) taahhüt süresi boyunca her fatura döneminde otomatik olarak hatta tanımlanacaktır.
  • 250 MB, 1 GB ve 4 GB İnternet paketlerindeki kullanım haklarını aşan kullanımlar KDV ve ÖİV dahil 0.00492 KR/KB üzerinden ücretlendirilecektir.
  • Taahhüt süresi dolmadan önce, abonenin kendi isteğiyle hattını kapatması, faturasız bir tarifeye geçmesi, hattının tarifesini geçerli olan tarifeler dışındaki tarifelerden birine geçirmesi, AVEA tarafından ilgili mevzuat ya da abonelik sözleşmesi uyarınca kapatılmasına sebebiyet vermesi, hattını başka üçüncü gerçek ya da tüzel kişiye devretmesi, numarasını bir başka operatöre taşıması veya kampanyanın iptalini direkt olarak talep etmesi hallerinde; abone, kampanyadan yararlanmaya devam edemeyecek, abonenin son dönem faturasına,  cihaz bedelinin fesih/devir/taşıma/faturasız tarifeye geçirme tarihinden itibaren kalan taksitlerinin toplamı yansıtılacaktır.
  • Kampanya kapsamında, sunulan aylık ücrete cihaza ait aylık cihaz taksiti ve servis bedeli dahildir.
Her şey dahil paket seçeneğine ilişkin detaylar:
  • Teklif, belirlenen koşullarda faturalı Cihaz Tarifesi ile 24 ay veya 36 ay taahhütle geçerlidir.
  • Kampanya kapsamında her fatura döneminde geçerli olmak üzere, yurtiçi her yöne 1000 dakika, yurtiçi her yöne 1000 SMS ve 4 GB internet kullanım hakkı sunulacaktır. Faturaya tahsilatına aracılık edilen cihaz bedeli ile birlikte Ses, SMS ve İnternet servis ücreti olarak 55 TL yansıtılacaktır.
  • Kampanya kapsamında müşterinin dahil edileceği Cihaz tarifesinin aylık sabit ücreti olan KDV ve ÖİV dahil 7,95TL'lik bedel, kampanyaya katılan müşterilerimiz için taahhüt süresi boyunca alınmayacak ve düzenlenecek faturalarına yansıtılmayacak olup, taahhüt süresi bitiminde tarife sabit ücreti KDV ve ÖİV dahil 7,95 TL olarak yansıtılmaya başlanacaktır.
  • Bir fatura dönemi içerisinde kullanılmayan dakikalar, SMS'ler ve veri kullanım hakları, ilgili fatura dönemi sonunda silinecektir. Abonelerin başka bir faturalı veya faturasız tarifeye geçiş yapması, kampanyanın iptali, hattın devri durumlarında Kampanya kapsamında sunulmuş olan söz konusu dakika, SMS ve veri kullanım haklarının kalan kısmını kullanamayacaklardır.
  • Her yöne aramalar şebeke içi, ev, iş, diğer operatörler, Avea ile anlaşmalı sabit telefon hizmeti veren işletmeci yönlerini ve görüntülü görüşmeleri kapsar. Tarife, paket ya da kampanya kapsamında abonenin hattına tanımlanan, ücretlendirilmeyen görüşme süreleri; yarışma servisleri, sohbet hatları, 500 Avea Müşteri Hizmetleri, tüm katma değerli hizmet sunulan numaraları ve özel servis numaralarına doğru yapılan aramaları, KKTC dahil yurtdışı, faks, data, WAP aramalarını kapsamamaktadır.
  • Kampanya kapsamındaki SES (dakika) ve SMS kullanım hakları aşıldığında, KDV ve ÖİV dahil 41,5 KR'den ücretlendirilecektir.
  • Kampanya kapsamındaki veri kullanımı yurtiçi  Internet APN ve WAP APN üzerinden gerçekleştirilecek kullanımları kapsamakta olup, belirtilen veri kullanım hakkını aşan abone kullanımları, KDV ve ÖİV dahil 0.00492 KR/KB olarak ücretlendirilecektir.
  • Taahhüt süresi dolmadan önce, abonenin kendi isteğiyle hattını kapatması, faturasız bir tarifeye geçmesi, hattının tarifesini geçerli olan tarifeler dışındaki tarifelerden birine geçirmesi, AVEA tarafından ilgili mevzuat ya da abonelik sözleşmesi uyarınca kapatılmasına sebebiyet vermesi, hattını başka üçüncü gerçek ya da tüzel kişiye devretmesi, numarasını bir başka operatöre taşıması veya kampanyanın iptalini direkt olarak talep etmesi hallerinde; abone, kampanyadan yararlanmaya devam edemeyecek, abonenin son dönem faturasına, taahhütname imzalandığı tarihteki cihaz bedelinin fesih/devir/taşıma/faturasız tarifeye geçirme tarihinden itibaren kalan taksitlerinin toplamı yansıtılacaktır.
Peşin ödeme seçeneğine ilişkin detaylar:
  • Avea çalışan tarifesindeki müşterilerimiz hariç faturalı ve faturasız tüm bireysel müşterilerimiz faydalanabilir.
  • Peşin ödeme ile kampanyadan yararlanan faturalı abonelerimize kampanyaya katıldıktan sonraki ilk fatura dönemi itibariyle, 3 fatura dönemi boyunca geçerli olacak, aylık 250MB internet kullanım hakkı hediye edilecektir. Aylık 250 MB hediye kullanım haklarının tanımlamaları 3 fatura dönemi boyunca her ay otomatik olarak yapılacaktır. Aboneler kalan kullanım hakkı miktarlarını, INTERNET yazıp 5555 kısa numarasına SMS göndererek sorgulayabilecektir. 3. fatura döneminden sonra 250 MB internet paketi 7 TL ücretli olarak her ay yenilenecektir.Paketini iptal etmek isteyen faturalı bireysel müşterilerimizin IPTAL INT250 yazarak 5101'e SMS göndermeleri gerekmektedir.
  • Peşin ödeme ile kampanyadan yararlanan faturasız abonelerimize kampanyaya katıldıktan tarihten itibaren, 3 ay boyunca geçerli olacak, aylık 250MB internet kullanım hakkı hediye edilecektir. Aylık 250 MB hediye kullanım haklarının tanımlamaları 3 ay boyunca her ay otomatik olarak yapılacaktır. Aboneler kalan kullanım hakkı miktarlarını, INT 250 yazıp 5555 kısa numarasına SMS göndererek sorgulayabilecektir. 3. aydan sonra 250 MB internet paketi iptal edilecektir. Faturasız müşterilerimizin EVET250 yazıp 4125'e SMS göndermeleri halinde, 3.aydan sonra 7 TL karşılığında 250 MB internet paketleri yenilenecektir. Paketini iptal etmek isteyen faturasız müşterilerimizin IPTAL INT250 yazarak 4125'e SMS göndermeleri gerekmektedir.
  • Abonenin ilgili dönemde kullanmadığı kalan hediye kullanım hakkı miktarları bir sonraki döneme devretmeyecektir. Hediye kullanım haklarının 3. şahıslara transferi mümkün değildir. Belirtilen internet kullanım hakkı, internet ve wap apn üzerinden yapılan kullanımlar için geçerli olup, yurtdışı kullanımları söz konusu kullanım haklarına dahil değildir.
  • 250 MB internet paketlerindeki kullanım haklarını aşan kullanımlar faturalı hatlarda KDV ve ÖİV dahil 0.00492 KR/KB üzerinden, faturasız hatlarda ise 0,492KR/100KB üzerinden ücretlendirilecektir.


TARİFENİZE EK ÖDEME İLE ALMAK İSTERSENİZ
İlk 3 ay 100 MB hediye
 
 

iPhone 4S 16 GB 
 24 ay 36 ay 
1.Grup TARİFELER
83 TL 58 TL
2.Grup TARİFELER
77 TL 52 TL
3.Grup TARİFELER
70 TL 45 TL
4. Grup TARİFELER
44 TL 15 TL

İNTERNET PAKETİ İLE ALMAK İSTERSENİZ
 
 
iPhone 4S 16 GB
24 ay 36 ay 
 250 MB 93 TL 68 TL
1 GB 97 TL 72 TL
4 GB 107 TL 82 TL

HER ŞEY DAHİL ALMAK İSTERSENİZ

iPhone 4S 16 GB
24 ay 36 ay 
1000 Dakika + 1000 SMS + 4 GB 143 TL 118 TL


1. Grup Tarifeler 
Faturalı S.E.Ç. 500 Tarifesi  Yeni Nesil 200 Ekstra Tarifesi  Yeni Nesil 200 Tarifesi  Yeni Nesil 500 Ekstra Tarifesi  Yeni Nesil 500 Tarifesi  Seri 500 Ekstra Tarifesi  Seri 500 Tarifesi  Yeni Süper 19'luk Ekstra Tarife  Yeni Süper 19'luk Tarife  Yeni Süper 29'luk Ekstra Tarife  Yeni Süper 29'luk Tarife  Her Yöne 200 Ekstra Tarifesi  Her Yöne 200 Tarifesi  Süper 19'luk Tarife  Süper 25'lik Tarife   Süper 29'luk Tarife Süper 35'lik Tarife  27'lik Tarife  37'lik Tarife  Konuşkan300  Kayseri Hemşehri Tarifesi  Dev Transfer 1000 Tarifesi  Dev Transfer 2000 Tarifesi  Elele Konuşalım   Faturalı Basın  Siyaset Tarifesi Küçük  Siyaset Tarifesi Büyük  Bol Bol Avea  Aile Hekimliği Tarifesi  Sınırsız Kamu Tarifesi  Kamu300 Tarifesi  Kamu300 Plus Tarifesi  Süper Kamu Küçük Paket Tarifesi  Kamu657 Tarifesi  Süper Kamu Tarifesi  Akıllı Kamu Tarifesi  HerYöne Kamu Ekstra  HerYöne Kamu  Eğitimciler Tarifesi  Avantajlı Kurum Tarifesi  TBMM Personel Tarifesi  İzmir 22'lik  İzmir 32'lik  Dünya Pazarlama Çalışan 35'lik  Dünya Pazarlama Çalışan 25'lik  BASİCELL 20'lik Tarifesi  BASİCELL 30'luk Tarifesi

2. Grup Tarifeler
Faturalı S.E.Ç. 1000 Tarifesi  Faturalı S.E.Ç. 1500 Tarifesi  Yeni Nesil 1000 Ekstra Tarifesi  Yeni Nesil 1000 Tarifesi  Yeni Nesil 1500 Ekstra Tarifesi   Yeni Nesil 1500 Tarifesi  Seri 1000 Ekstra Tarifesi  Seri 1000 Tarifesi  Seri 1500 Ekstra Tarifesi   Seri 1500 Tarifesi  Yok Yok Tarifesi  Konuşkan400  Konuşkan1000  Konuşkan400+  Konuşkan1000+  Baba Tarife  8080 Tarifesi  Her Yöne 2000  Fark Faturada Tarifesi  Her Yöne Premium  Kamu1000 Tarifesi  Kamu657 Plus Tarifesi  Kamu1000 Plus Tarifesi  FC Barcelona Midi

3. Grup Tarifeler 
Faturalı S.E.Ç. 3000 Tarifesi  Yeni Nesil 3000 Ekstra Tarifesi  Yeni Nesil 3000 Tarifesii  Seri 3000 Ekstra Tarifesi   Seri 3000 Tarifesii  Her Yöne Özgürlüki  FC Barcelona Maxi

4. Grup Tarifeler
 Maksi Tarife



İlgili etiketler : Avea, İphone 4s, Avea İphone Kampanyası, İphone 4s Kontratlı Paketler, Fiyatı,

Kampanya Sahibi

Avea
  • Eklenme Tarihi

    : 15 Aralık 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 11 Ocak 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2013
  • Trafik

    : 12591

Benzer Kampanyalar