Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Avea Eşsiz Tarife Kampanyası

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2251 defa incelendi
  • Puan : star star star star 20 incelemede 3,55 puan almıştır.
Tarifenin Eşsizi yine Avea’da!

Siz de Avea’yla mutlu milyonlara katılın diye Eşsiz Tarife’de 2 GB internet 1000 DK ve 1000 SMS sadece 24,5 TL!

Ücretlendirme
  Eşsiz Tarife
Taahhütlü Aylık Ücret 24.5 TL
Taahhütsüz Aylık Ücret
34.5 TL
Aylık Ücretsiz Cepten İnternet
2 GB
Aylık Ücretsiz Her Yöne Görüşme Süresi 1000 Dk
Aylık Ücretsiz Avealılar ve Sabit Hatlarla Görüşme Süresi

Sınırsız

Aylık Ücretsiz Her Yöne SMS 1000
Ücretsiz Süre Bitiminde Yur İçi Her Yöne 60 Kr/Dk
SMS 60 Kr/SMS
MMS 99 Kr/MMS

Kampanya Detayı:
  • Eşsiz Tarife her yöne 1000 dakika, her yöne 1000 SMS ve 2 GB cepten internet içermektedir. Tarifeye kayıt olan müşterilere herhangi bir kayıt işlemine gerek olmaksızın Avealılar ve sabit hatlarla sınırsız konuşma hakkı hediye edilir.
  • Tarife kapsamında sunulan veri kullanım hizmeti sadece wap apn ve internet apn üzerinden yapılacak kullanımları kapsamaktadır. Her fatura döneminde tarife kapsamındaki 2GB internet kullanım hakları tükendiğinde, internet kullanımları her 100 MB 5 TL olacak şekilde, en fazla 10 kademeye kadar ücretlendirilir, sonrasında internet hızı 1 kbps’ye düşer ve ücretlendirilmez.
  • Tarife kapsamında sunulan her yöne dakikalar, yurtiçi olmak şartıyla şebeke içi, ev, iş, diğer operatörler ve Avea ile anlaşmalı sabit telefon hizmeti veren işletmeciler yönlerini kapsamaktadır. Söz konusu dakikalar KKTC, yurt dışı, web ve wap kullanımları kapsamamakta; 444 ile başlayan ve 1 ile başlayan 3 haneli numaralar yönüne doğru yapılan aramaları kapsamaktadır. Ücretsiz her yöne dakikalar tükendiğinde yurt içi her yöne ücretlendirme 60 Kr/Dk'dır.
  • Dakikaların ücretlendirme periyodu 6 saniyedir.
  • Tarife kapsamındaki ücretsiz SMS'ler yurt içi her yöne geçerli olup, yurt dışı ve KKTC kullanımlarını,  web ve wap üzerinden yapılacak SMS gönderimlerini kapsamamaktadır. Ücretsiz SMS'ler 444 ile başlayan ve 1 ile başlayan 3 haneli numaralara yapılan gönderimleri kapsamaktadır. Ücretsiz her yöne SMS hakları tükendiğinde yurt içi her yöne ücretlendirme SMS başına 60 Kr'tur. 
  • Bir fatura dönemi içerisinde kullanılmayan tarife kapsamında sunulan dakika, SMS ve cepten internet hakkı ilgili fatura dönemi sonunda silinecektir. Tarife kapsamındaki kullanım hakları devredilemez ve 3. şahıslara transfer edilemez. 
  • Tarife kapsamında numara taşıma, yeni hat tesisi, faturasız ve faturalı tarifelerden geçiş ile diğer operatöre numara taşıma, hat iptali, faturalı hattan faturasız hatta geçiş durumlarında tarifedeki kullanım haklarının bitirilip bitirilmediğine bakılarak tarifenin içerisindeki tüm faydalar bittiyse aylık ücret tam, bitmediyse aylık ücret gün bazlı hesaplanılarak yansıtılır.
  • Tarife değişikliği yapıldığında eski tarifede 15 günden fazla kalındıysa tarife aylık ücretinin tamamı, 15 günden az kullanım yapıldığında tarife faydalarının tamamı bittiyse tam, bitmediyse aylık ücretin gün ile orantılı kısmı yansıtılacaktır. Geçiş yapılan yeni tarifede ise yine tarifedeki kullanım haklarının bitirilip bitirilmediğine bakılarak tarifenin içerisindeki tüm faydalar bittiyse aylık ücret tam, bitmediyse aylık ücret gün bazlı hesaplanılarak yansıtılır.
  • Tarife kapsamında diğer operatörlere numara taşıma, hat iptali, faturalı hattan faturasız hatta geçiş durumlarında müşterilerimiz adına düzenlenecek son faturalara ilgili döneme ait tarife aylık ücretinin tümü yansıtılacaktır.
  • 22.06.2015 tarihi ve sonrası son 90 gün içerisinde Avea’nın faturalı, faturasız bir tarifeden ya da Kontrolü S.E.Ç. Tarifelerinden diğer operatörlere numarasını taşıyıp veya Avea’nın faturalı tarifelerden faturasız tarifelere ya da Kontrolü S.E.Ç. Tarifelerine geçip sonrasında bu tarifeye kaydolan müşteriler için bir kereye mahsus 30 TL kayıt ücreti alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır.




İlgili etiketler : Avea, Avea Tarifeleri, Eşsiz Tarife, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Avea
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Temmuz 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2015
  • Trafik

    : 2251