Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Avea'dan Öğretmenlerimize Özel Pekiyi Tarifeler

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2258 defa incelendi
  • Puan : star star star 38 incelemede 3,11 puan almıştır.
Değerli öğretmenlerimize özel Pekiyi Tarifeler Avea’dan!

İhtiyacınıza uygun tarifeyi seçin, sevdiklerinizle gönlünüzce konuşup mesajlaşın, internetin keyfini çıkarın.

Pekiyi Tarife de Öğretmenlerimize özel ayda sadece 25 TL’ye her yöne 500 DK, her yöne 1000 SMS, 2 GB cepten internet ve grup içi sınırsız konuşma keyfi! 

Yıldızlı Pekiyi Tarifede Öğretmenlerimize özel ayda sadece 35 TL’ye her yöne 1000 DK, her yöne 1000 SMS, 4 GB cepten internet ve grup içi sınırsız konuşma keyfi!

Pekiyi Tarife;

Taahhütlü Aylık Ücret

25 TL

Taahhütsüz Aylık Ücret

35 TL

Aylık Ücretsiz Cepten İnternet

2 GB

Aylık Ücretsiz Grup içi Görüşme Süresi

Sınırsız

Aylık Ücretsiz Her Yöne Görüşme Süresi

500 DK

Aylık Ücretsiz Her Yöne SMS

1000 SMS

Ücretsiz Süre Bitiminde Yurt İçi Her Yöne Konuşma

45 Kr/DK

Ücretsiz Süre Bitiminde Yurt İçi Her Yöne SMS

45 Kr/SMS

MMS

99 Kr/MMS


Yıldızlı Pekiyi Tarife

Taahhütlü Aylık Ücret

35 TL

Taahhütsüz Aylık Ücret

45 TL

Aylık Ücretsiz Cepten İnternet

4 GB

Aylık Ücretsiz Grup içi Görüşme Süresi

Sınırsız

Aylık Ücretsiz Her Yöne Görüşme Süresi

1000 DK

Aylık Ücretsiz Her Yöne SMS

1000 SMS

Ücretsiz Süre Bitiminde Yurt İçi Her Yöne Konuşma

45 Kr/DK

Ücretsiz Süre Bitiminde Yurt İçi Her Yöne SMS

45 Kr/SMS

MMS

99 Kr/MMS


Avea’nın faturalı tarifelerinden geçiş yoluyla tarifeye kaydolup 12 fatura dönemi boyunca Avea’nın faturalı tarifelerinde kalacaklarına dair taahhütte bulunan müşterilerimiz için 12 fatura dönemi boyunca geçerli olan fiyattır.

Kampanya Detayı:
  • Tarifeden Milli Eğitim Bakanlığı çalışanı veya Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı ve/veya özel kurumlarda öğretmenlik yapan kişiler evrak teslimi ile ya da ilgili kurumlarda öğretmenlik yapmayan/ilgili kurum çalışanı olmayan kişiler tarifeye kayıtlı müşterilerin referansıyla faydalanabilecektir.
  • Tarifenin aylık ücreti; Avea’nın faturalı tarifelerinden geçiş yapan müşteriler için 45TL’dir.
  • Avea’nın faturalı tarifelerinden geçiş yolu ile tarifeye kayıt olup SMS ya da müşteri hizmetleri aracılığıyla taahhüt veren müşteriler için tarifenin aylık ücreti, 12 fatura dönemi boyunca 35 TL olacaktır.
  • Tarifedeki bir müşteri, tarifeden yararlandırmak için en fazla 3 kişiye referans olabilir ve kendi adına 5 hat alma hakkı vardır.
  • Tarife kapsamında sunulan grup içi sınırsız dakika, yurt içi olmak şartıyla mevcut Milli Eğitim Bakanlığı Tarifesi, Eğitimciler Tarifesi, Pekiyi Tarifesi ve Yıldızlı Pekiyi Tarifesi yönlerine yapılacak aramaları kapsamaktadır.
  • Tarife kapsamında sunulan her yöne dakikalar, yurt içi olmak şartıyla şebeke içi, ev, iş, diğer operatörler ve Avea ile anlaşmalı sabit telefon hizmeti veren işletmeciler yönlerini, 444 ile başlayan ve 1 ile başlayan 3 haneli aramaları ve görüntülü görüşmeleri kapsamaktadır. Tarife kapsamındaki her yöne dakikalar tükendiğinde yurt içi her yöne ücretlendirme dakika başına 45 Kr'tur.
  • Tarife kapsamında sunulan SMS'ler yurt içi her yöne geçerlidir. Tarife kapsamındaki ücretsiz SMS'ler 444 ile başlayan numaralara yapılan gönderimleri, 1 ile başlayan 3 haneli numaralara yapılan gönderimleri ve web üzerinden yapılacak SMS gönderimlerini kapsamaktadır. Tarife kapsamındaki her yöne SMS'ler tükendiğinde yurt içi her yöne ücretlendirme SMS başına 45 Kr'tur.
  • Tarife kapsamında sunulan internet kullanım hakkı Internet APN ve WAP APN üzerinden yapılan veri indirme ve veri yükleme kullanımlarında geçerlidir. Tarife kapsamında sunulan internet kullanım hakkı tükendiğinde aşım ücretlendirmesi KB başına 0,00492 Krş olarak yapılacaktır. Bir fatura dönemi içerisinde müşterilere en fazla 29 TL internet aşımı yansıtılacak, bu tutara ulaşılmasını takiben internet erişimi bir sonraki fatura dönemine kadar durdurulacaktır. Fatura dönemi içerisinde ek paket alınarak internet erişimi tekrar sağlanabilir.
  • 05.03.2015 tarihi ve sonrası Avea tarafından sunulmakta olan faturalı, faturasız bir tarifeden ya da Kontrolü S.E.Ç. Tarifelerinden diğer operatörlere numarasını taşıyıp veya faturalı tarifelerden faturasız tarifelere ya da Kontrolü S.E.Ç. Tarifelerine geçip sonrasında bu tarifeye kaydolan müşteriler için bir kereye mahsus 30 TL kayıt ücreti alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır.
  • Tarife kapsamındaki haklar devredilemez ve 3. şahıslara transfer edilemez.
  • Tüm fiyatlara KDV-ÖİV dahildir.



İlgili etiketler : Avea, Avea Tarifeleri, Pekiyi Tarife, Tarife, Cep Telefonu,

Kampanya Sahibi

Avea
  • Eklenme Tarihi

    : 17 Mart 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 17 Mart 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2015
  • Trafik

    : 2258