Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Avea'dan Esnafa Özel Veresiye Tarifeler

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1891 defa incelendi
  • Puan : star star star 17 incelemede 3,29 puan almıştır.
Esnafımız faturasını dert etmesin, eli rahatken ödeyebilsin diye Veresiye Tarife ve esnafa özel teklifler Avea’da...

Esnafımız Olduğunda ödesin, ödeyemediğinde dert etmesin diye, Avea Veresiye Tarife’den 100 TL ‘ye kadar fatura erteleme fırsartı sunuyor.

Veresiye 1000 Tarifesi ile ayda sadece 19 TL’ye Her yöne tam 1000 dakika + her yöne 1000 SMS + 1 GB cepten internet ve Avealı Esnaflarla Limitsiz Konuşma! (60 TL ‘ye kadar fatura erteleme)

Veresiye 2000 Tarifesi ile ayda sadece 29 TL’ye Her yöne tam 2000 dakika + her yöne 1000 SMS + 2 GB cepten internet ve Avealı Esnaflarla Limitsiz Konuşma! (100 TL ‘ye kadar fatura erteleme)

Kampanya Detayı:
  • Belirtilen fiyat tarifelere faturalı tarifelerden geçiş yoluyla kayıt olup, tarifeye kayıt tarihinden itibaren 60 gün içerisinde 12 ay faturalıda kalma taahhüdü veren müşteriler için geçerlidir.
  • Veresiye özelliği kapsamında; müşterilere 100 TL'ye kadar fatura erteleme hakkı tanınmaktadır. Faturaların ertelendiği dönem boyunca müşterilerin hatları kısıtlanmayacak, gecikme faizi uygulanmayacaktır. Limitlere ulaşıldığı durumda ise müşteriler erteledikleri faturalarını ödemekle yükümlü olacaktır. 
  • Veresiye tarifeyi kullanan müşterilerden, tarifeye geliş tarihlerinden 12 ay sonra fatura erteleme limitine bakılmaksızın birikmiş tüm borçları tahsil edilecektir. 
  • Tarife kapsamında sunulan grup içi limitsiz konuşma; tüm Esnaf, Esnaf Dostu ve Veresiye Tarifeler arasında yapılan görüşmeleri kapsamaktadır. 
  • Tarifedeki müşteriler tarife kapsamında sunulan fatura erteleme özelliğinden yararlandıkları takdirde bireysel faturalı müşterilerimize sunulmakta olan cihaz kampanyalarından faydalanamayacaklardır.
  • Veresiye Tarifeler, esnaflara ve kendi işini yapan müşterilerimize özel sunulan tarifelerdir.
  • Veresiye Tarifelere kayıt olmak isteyen bireysel müşterilerimiz; Gelir Vergisi Kanununun 65. ve 66. maddelerinde tanımlanan serbest meslek sahipleri, sermayeden ziyade şahsi mesaiye, ilmi ya da mesleki bilgiye, ya da ihtisasa dayanan ve ticari mahiyette olmayan işleri kendi nam ve hesabına yapanlar, gümrük komisyoncuları, bilimum borsa ajan ve acentaları, noterler, noterlik görevini ifa ile mükellef olanlar; serbest meslek erbabını bir araya getirerek teşkilat kurmak ya da bunlara sermaye temin etmek suretiyle, ya da sair suretlerle serbest meslek kazancından hisse alanlar; serbest meslek faaliyetinde bulunan kollektif ve adi şirketlerde ortaklar, adi komandit şirketlerde komanditeler; dava vekilleri, müşavirler, doktorlar, avukatlar, eczacılar, emlakçılar diş protezcileri, kurumlar ve tüccarlarla serbest meslek erbabının ticari ve mesleki işlerini takip edenler ve konser veren müzik sanatçıları, esnaflar kapsamına girmesi gerekmektedir.
  • Tarife kapsamında sunulan veri kullanım hizmeti sadece wap apn ve internet apn üzerinden yapılacak kullanımları kapsamaktadır. Tarife kapsamında sunulan 1 GB cepten internet kullanım hakkı tükendiğinde, paket aşım ücreti her 200 MB için 6 TL olacak şekilde uygulanacaktır. Bir fatura dönemi içerisinde tarife kapsamında internet paket aşım ücreti olarak maksimum 30 TL ücret yansıtılacak, bu ücrete ulaşan müşterilerin internet erişimi fatura dönemi sonuna kadar durdurulacak ve ek ücretlendirme yapılmayacaktır. Dakikaların ücretlendirme periyodu 6 saniyedir.
  • Tarife kapsamında sunulan her yöne dakikalar, yurtiçi olmak şartıyla şebeke içi, ev, iş, diğer operatörler ve Avea ile anlaşmalı sabit telefon hizmeti veren işletmeciler yönlerini kapsamaktadır. Tarife kapsamında sunulan her yöne dakikalar sadece yurt içi kullanımda geçerlidir. Söz konusu dakikalar KKTC, yurt dışı, web ve wap kullanımları kapsamamakta; 444 ile başlayan ve 1 ile başlayan 3 haneli numaralar yönüne doğru yapılan aramaları kapsamaktadır.
  • Tarife kapsamındaki ücretsiz SMS'ler yurt içi her yöne geçerli olup, yurt dışı ve KKTC kullanımlarını, web ve wap üzerinden yapılacak SMS gönderimlerini kapsamamaktadır. Ücretsiz SMS'ler 444 ile başlayan ve 1 ile başlayan 3 haneli numaralara yapılan gönderimleri kapsamaktadır. Ücretsiz her yöne SMS hakları tükendiğinde yurt içi her yöne ücretlendirme SMS başına 60 Kr'tur.
  • Bir fatura dönemi içerisinde kullanılmayan tarife kapsamında sunulan dakika, SMS ve cepten internet hakkı ilgili fatura dönemi sonunda silinecektir. Tarife kapsamındaki kullanım hakları devredilemez ve 3. şahıslara transfer edilemez.
  • AVEA, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin tarife kapsamında sunulan internet faydası ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Tarife kapsamında numara taşıma, yeni hat tesisi veya faturasız hattan faturalı hatta geçiş durumlarında müşterilerimiz adına düzenlenecek ilk faturalara, söz konusu fatura döneminde 15 günden fazla kullanım yapıldığı takdirde ilgili döneme ait tarife aylık ücretinin tamamı, 15 günden az kullanım yapıldığı takdirde ise ilgili döneme ait tarife aylık ücretinin gün ile orantılı kısmı yansıtılacaktır. Tarife kapsamında diğer operatörlere numara taşıma, hat iptali, faturalı hattan faturasız hatta geçiş durumlarında müşterilerimiz adına düzenlenecek son faturalara, tarife aylık ücretinin tamamı yansıtılacaktır.
  • Son 90 gün içerisinde Avea ve İşbirliği faturalı, faturasız bir tarifeden ya da Kontrolü S.E.Ç. Tarifelerinden diğer operatörlere numarasını taşıyıp veya Avea ve İşbirliği faturalı tarifelerden faturasız tarifelere ya da Kontrolü S.E.Ç. Tarifelerine geçip sonrasında bu tarifeye kaydolan müşteriler için bir kereye mahsus 30 TL kayıt ücreti alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır.
  • 444 ile başlayan aramaların yurt içi ücretlendirmesi eğer tarifenizde her yöne ya da sabit hat yönüne kullanım hakkınız var ise bu yönlerden düşer; eğer tarifenizde her yöne ya da sabit hat yönüne kullanım hakkınız yok ise tarifenizin sabit hat yönü dakika fiyatıyla ücretlendirilmektedir.



İlgili etiketler : Avea, Veresiye Tarife, Tarife, Avea Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

Avea
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Mayıs 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2015
  • Trafik

    : 1891