Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Avea Cepte Bayram Paketleri Kampanyası

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1628 defa incelendi
  • Puan : star star star star 35 incelemede 3,51 puan almıştır.
Şimdi Avea'da her yöne 1000 dakika, cepten ev ve iş telefonlarına 1000 dakika daha ayda sadece 25 TL...

Avea'dan Türkiye'de bir ilk daha! Evinde ev telefonu olana CEPTE BÜYÜK BAYRAM! Ev telefonum var diyene, Cepte Bayram Büyük Paket Tarifesi ile ayda 30 TL'ye Her yöne 1000 dakika, sabit hatlar yönüne 1000 dakika ya da Cepte Bayram Küçük Paket Tarifesi ile 18 TL'ye Her yöne 300 dakika, sabit hatlar yönüne 1000 dakika konuşma fırsatı!


Cepte Bayram Büyük Paket Tarifesi 
Cepte Bayram Küçük Paket Tarifesi 
Aylık Ücret 30* TL 18** TL
Aylık Ücretsiz Her Yöne Görüşme Süresi 1000 Dk 300 Dk
Aylık Ücretsiz Sabit Hat Yönüne Görüşme Süresi
 1000 Dk 1000 Dk
Ücretsiz Süre Bitiminde Yurt içi Her Yöne 46.25 Kr/Dk 46.25 Kr/Dk
SMS Ücreti 33.25 Kr/SMS 33.25 Kr/SMS
-Cepte Bayram Tarifelerinin aylık ücretlerinde 17 Temmuz 2012 tarihi itibariyle değişiklik yapılmıştır. 17 Temmuz 2012 tarihi öncesinde Cepte Bayram Kampanyasına kaydolan müşterilerimiz Cepte Bayram Büyük Paket Tarifesinden 12 fatura dönemi boyunca aylık sabit ücreti KDV-ÖİV dahil 19 TL, Cepte Bayram Küçük Paket Tarifesinden 12 fatura dönemi boyunca aylık sabit ücreti KDV-ÖİV dahil 9 TL olarak yararlanmaya devam edecektir. Cepte Bayram Büyük Paket tarifesinin taahhütlü aylık ücreti 2 Mayıs 2013 tarihinde 30 TL olarak revize edilmiştir.

Kampanya Detayı:
  • Kampanya 31 Aralık 2014 tarihine kadar geçerlidir.
  • Cepte Bayram Kampanyasından yararlanan müşterilerimiz diğer indirimli paket/tekliflerden yararlanamazlar.
  • Kampanyadan Cepte Bayram Büyük Paket'e numara taşıma, yeni hat tesisi ve Şirketimizce sunulmakta olan faturalı ve faturasız tarifelerden geçiş yoluyla, Cepte Bayram Küçük Paket'e numara taşıma, yeni hat tesisi ve Şirketimizce sunulmakta olan faturasız tarifelerden geçiş yoluyla kaydolan müşteriler arasından 12 fatura dönemi boyunca Avea'nın faturalı tarifelerinde kalma ve Türk Telekom bireysel hattını aktif tutma taahhüdünde bulunan Türk Telekom bireysel sabit hat sahibi ve bu müşterilerin referans olduğu ya da kampanyadan yararlanmayan Türk Telekom bireysel sabit hat sahiplerinin 0800 355 55 55 numarasını arayarak yetkilendirdiği müşteriler yararlanabilecektir.
  • Türk Telekom bireysel sabit hat faturalarını bayilerimizde ibraz edemeyen müşterilerimiz kampanyaya hemen kaydolup bu eşsiz kampanyadan hemen yararlanmaya başlayabilirler! Sözkonusu müşterilerin 0800 355 55 55 numarasını aramaları, kimlik doğrulaması sonrasında kampanyadan yararlanmasını istedikleri Avea hatlarını tuşlamaları gerekmektedir. 3 Fatura dönemi içerisinde 0800 355 55 55 numarası aranarak, Avea numarasının bildirilmemesi durumunda, sözkonusu müşteriler kampanyadan yararlanma haklarını kaybederler Cepte Bayram Büyük Paket Tarifesinden aylık ücreti 42 TL'ye, Cepte Bayram Küçük Paket Tarifesinden aylık ücreti 28 TL'ye yararlanmaya başlarlar. Ayrıca sözkonusu müşterilerin 3. faturasına , kampanyadan yararlandıkları süre içerisinde uygulanan indirim tutarlarının toplamı cayma bedeli olarak yansıtılır.
  • Cepte Bayram Kampanyasından yararlanmayan Türk Telekom Bireysel Sabit Hat sahipleri de Cepte Bayram Kampanyası kapsamındaki tarifelerde bulunan istedikleri Avea Hattının bu kampanyadan yararlanmasını sağlayabileceklerdir. Bu kampanyadan yararlanmalarını sağlamak için 0800 355 55 55 numarasını aramaları gerekmektedir.
  • Türk Telekom dışındaki sabit hat hizmeti veren işletmecilerden hizmet alan müşteriler, işletmecilerinin Avea ile bu konuda imzalayacakları sözleşmeler kapsamında kampanyadan yararlanabileceklerdir.
  • 14.11.2013 tarihi itibariyle Avea’nın faturalı tarifelerinden kampanyaya katılım yalnızca Cepte Bayram Büyük Paket Tarifesi ile kampanyadan yararlanmak isteyen ilk 30.000 müşteri ile sınırlıdır.
  • Cepte Bayram kampanyasından yararlanan müşterilerimiz için Cepte Bayram Büyük Paket tarifesinin 42 TL olan aylık ücreti, 12 ay boyunca 30 TL, sonrasında 42 TL'dir.
  • Cepte Bayram kampanyasından yararlanan müşterilerimiz için Cepte Bayram Küçük Paket tarifesinin 28 TL olan aylık ücreti, 12 ay boyunca 18 TL, sonrasında 28 TL'dir.
  • Cepte Bayram Kampanyasından yararlanan müşterilerimiz sadece internet paketli cihaz kampanyalarından yararlananbilir.
  • Kampanya kapsamında sunulan her yöne dakikalar, yurt içi olmak şartıyla şebeke içi, ev, iş, diğer operatörler ve Avea ile anlaşmalı sabit telefon hizmeti veren işletmeciler yönlerini kapsamaktadır.
  • Kampanya kapsamında sunulan her yöne dakikalar; yarışma servisleri, sohbet hatları, tüm katma değerli hizmet sunulan numaraları ve özel servis numaralarına doğru yapılan aramaları, KKTC dahil yurtdışı, faks, data, WAP aramalarını kapsamamaktadır. Tarife kapsamındaki her yöne dakikalar ile görüntülü aramalar yapılabilir.
  • Kampanya kapsamında sunulan sabit hat yönüne dakikalar,Türk Telekom ve Avea ile anlaşmalı sabit telefon hizmeti veren işletmeciler yönüne doğru yapılacak aramaları kapsamaktadır.
  • Kampanyadan her Avea hattı ve Türk Telekom bireysel sabit hat sadece 1 kere yararlanabilir.
  • Türk Telekom bireysel sabit hat faturası ibraz ederek kampanyadan yararlanan müşteriler sabit hatları ile sadece bir Avea hattını ana hat olarak belirleyebilirler. Bu ana hat en fazla 3 Avea hattına kampanayadan yararlanması için referans olabilir.
  • Cepte Bayram Kampanyası Büyük Paket ve Cepte Bayram Kampanyası Küçük Paket tarifeleri arasında 1 defaya mahsus geçiş yapılabilecektir. Bu geçişlerde taahhüt süreniz yeniden başlar.
  • Devir ve yeniden aktivasyonlarda, önceden kampanyadan yararlanılmadıysa kampanyadan yararlanabilir.
  • Şirketimizce sunulmakta olan faturalı tarifelerden geçiş yaparak kampanyadan yararlanmaya başlayan müşterilerimizin önceden faydalanmakta oldukları taahhütlü ya da taahhütsüz kampanyalar kapsamındaki indirim, SMS, dakika vb. kullanım hakları ve promosyonlar tarifelere geçiş yaptıkları fatura dönemi sonunda sonlanır. Avea'nın faturalı tarifelerinden geçerek Kampanyadan yararlanaran müşterilerin, eğer varsa bir önceki taahhüt süresi dolmadan hattını deaktif etmesi, Avea faturasız tarifelere geçmesi ya da diğer operatöre numarasını taşıması durumunda, önceki taahhütü kapsamında yararlandığı indirim bedeli ya da dakika,SMS vb. kullanım hakları bedeli toplamları cayma bedeli olarak son faturasına yansıtılacaktır.
  • Kampanyadan yararlanmasını istediğiniz belirli tarifelerdeki Avea hatlarının numaralarını 10 hane olarak 4044'e SMS ile göndermeniz gerekmektedir. Her hat için ayrı ayrı SMS gönderilmelidir. Bu SMS ücretsizdir.






İlgili etiketler : Avea, Cepte Bayram Paketleri, Cep Telefonu, Kampanya, Avea Tarifeleri,

Kampanya Sahibi

Avea
  • Eklenme Tarihi

    : 4 Kasım 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2014
  • Trafik

    : 1628

Benzer Kampanyalar

  • Anadolu Sigorta Sigortam Cepte iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    Sigortam Cepte iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    Anadolu Sigorta Sigortam Cepte kullanan 5 kişiye Iphone 15 hediye! 30 Aralık 2023 - 30 Ocak 2024 tarihleri arasında Sigortam Cepte uygulamasını indiren ve giriş yapan 5 kişi, çekiliş il...
    4 Ocak 2024760 defa incelendi
  • Migros Migros 28 Mart - 17 Nisan 2024 Migroskop Dergisi - Ramazan Bayramı İndirimleri

    Migros 28 Mart - 17 Nisan 2024 Migroskop Dergisi - Ramazan Bayram

    Bayram Alışverişinde BolÇeşit Migros'ta! Türkiye genelinde en yaygın Marketler zincirinden biri olan Migros, 28 Mart - 17 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olacak indirim dergisi...
    28 Mart 2024110 defa incelendi
  • CarrefourSA CarrefourSa Ramazan Kolileri 2024

    CarrefourSa Ramazan Kolileri 2024

    Paylaşmanın doğrusu CarrefourSA’da!  Bu Ramazan’da ister sevdiklerinize, isterseniz çalışanlarınıza Ramazan kolisi hediye edebilirsiniz. 4 çeşit Ramazan kolisi CarrefourSA’lar, car...
    22 Şubat 2024732 defa incelendi
  • Metro Market Metro Ramazan Erzak Paketleri 2024

    Metro Ramazan Erzak Paketleri 2024

    HER PAKETTE BOL BEREKET RAMAZAN’DA METRO’DA Ramazan’a özel hazır erzak paketleri ve kendi erzak paketini oluşturma seçeneği toplu alım avantajlarıyla Metro’da Metro Türkiye, yağ, ...
    26 Şubat 2024674 defa incelendi