Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Atlaspark AVM Zyfest İndirimli Alışveriş Festivali

  • 5 yıl önce eklendi
  • 2089 defa incelendi
  • Puan : star star star 71 incelemede 3,21 puan almıştır.
Takıdan kıyafete, Çantadan ayakkabıya özel indirimler, Konserler, Söyleşiler ve İmza Günleri Atlaspark İndirimli Alışveriş Festivali'nde

Geçtiğimiz dönemde birçok noktada on binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen Zyfest İndirimli Alışveriş Festivali, 19- 28 Nisan 2019 tarihleri arasında Atlaspark Alışveriş Merkezi'nde düzenlenecek.

Düzenlediği alışveriş ve indirim festivalleri büyük ilgi gören ünlü organizatör Zeynep Turan tarafından düzenlenen "İndirimli Alışveriş Festivali" 19- 28 Nisan 2019 tarihleri arasında ünlü sanatçıların konserleri, bir birinden değerli yazarların imza günleri, söyleşiler düzenlenecek.

19 - 28 Nisan 2019 tarihleri arasında girişin ücretsiz olacağı Atlaspark AVM Zyfest İndirimli Alışveriş Festivali'nde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilere çift kişilik sinema bileti hediye edilecek.

Hande Ünsal ve Resul Dindar Konserleri
İndirimli Alışveriş Festivali'nde genç Pop müzik sanatçısı Hande Ünsal ve Karadeniz yöresine özgü eserlerle tanınan, başarılı sanatçı Resul Dindar konserleri düzenlenecek. 21 Nisan tarihinde Hande Ünsal ve 27 Nisan tarihinde Resul Dindar konserleri ücretsiz olarak düzenlenecek. Her iki konserde saat 16:00 de başlayacaktır.

21 Nisan Pazar günü düzenlenecek Hande Ünsal konserinden önce Türkiye'nin başarılı DJ'lerinden Kadın DJ Esra Dağdelen canlı performansı ile sahnede olacak.

Söyleşi ve İmza Günleri;
Aile Danışmanı Kübra Erten, Diyetisyen Gökçegül Aydın, Profesyonel Makyaj Ve Türban Tasarımcı Kubra Işık ile söyleşi, Songül Ünsal (19 ve 28 Nisan), Nebi Yıldız (20 Nisan), İbrahim ÇOBAN (21 Nisan) ve Nesrin Duzkan (19 Nisan) imza günleri düznelenecek.



İlgili etiketler : Atlaspark Avm, Atlaspark Avm Festival, Alışveriş Festivali, Etkinlik,

Kampanya Sahibi

Atlaspark AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 15 Nisan 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : 15 Nisan 2019
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Nisan 2019
  • Trafik

    : 2089

Benzer Kampanyalar