Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Asgold'dan Yılbaşına Özel pırlantalı Coronet Saat Hediye

  • 11 yıl önce eklendi
  • 3893 defa incelendi
  • Puan : star star star star 455 incelemede 3,93 puan almıştır.
Yılbaşı Alışverişlerinizde, Şık tasarımıyla büyüleyen pırlantalı Coronet saat  Asgold’dan size hediye…

Mucize pırlanta tasarımlarıyla herkesin hayalini ulaşılabilir kılan, ekonomik lüksün ikonik temsilcisi Asgold Coronet, 2014’e girerken büyüleyici bir kampanyayla herkesin gönlünü fethedecek.
20 Aralık-20 Ocak tarihleri arasında 1 karat tek taş efektli Asgold Coronet  pırlanta yüzük sahibi olanlara “pırlantalı Coronet saat” hediye!

Dünya patentli özgün tasarımlara getirdiği usta işçilikle bir devrim yaratan Asgold Coronet, yılbaşında kadınları pırlantanın ışıltısından ödün vermeden olduğundan daha gösterişli pırıl pırıl bir pırlanta dünyasıyla buluşturuyor.

Asgold Coronet’in teknolojisiyle yarattığı sihir sayesinde 2014’e girerken tüm kadınlar pırlantanın büyüsüyle baş döndürecek! Benzeri büyüklükteki tek taş pırlanta yüzüğün fiyatı 13 bin TL iken Asgold Coronet’in kullandığı eşsiz teknik sayesinde yedi pırlanta taşın tırnaksız yükseltilerek 1 karat efekti verdiği bu çok özel pırlanta yüzüğe 1.790 TL’ye sahip olabilirsiniz. Üstelik Asgold Coronet’in pırlanta yüzük sahibi olanlara yeni yıl hediyesi olan “pırlantalı Coronet saat”le de şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Yılbaşında pırlantanın ışıltısından ödün vermeden Asgold Coronet’in tek taş efektli pırlanta yüzük tasarımlarıyla sevdiklerinizin hayallerini gerçek kılmak için Atasay mağazaları ve Asgold satış noktalarına uğramanız yeterli.




İlgili etiketler : Asgold, Yılbaşı Kampanyası, Yılbaşı 2014, Takı, Pırlantalı Coronet Saat, Saat, Hediye, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Asgold
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Aralık 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : 30 Aralık 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 20 Ocak 2014
  • Trafik

    : 3893