Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Arko Men Tıraş Bıçakları Hediye Çekleri Kazandırıyor!

  • 3 yıl önce eklendi
  • 1355 defa incelendi
  • Puan : star star star 2 incelemede 3 puan almıştır.
31 Mayıs 2021 tarihine kadar 25 TL'lik Arko Men Tıraş Bıçağı alışverişi yap, çarkı çevir, hediyeni kazan!

1 Nisan – 31 Mayıs 2021 tarihleri arasında kampanyaya katılan marketlerden, tek fiş üzerinde 25 TL ve üzeri Arko Men Tıraş Bıçağı alışverişi yaparak, kasa fişinin fotoğrafını Qumpara uygulamasına çekip yükleyen kişilere her başarılı katılımı için Qumpara Hediye Çarkı’nı çevirme hakkı verilecektir.

Hediye  Çarkını çeviren katılımcılar 15 TL D&R Hediye Çeki, 15 TL Opet Yakıt Puan, 20 TL Teknoa Hediye Çeki, 1 Aylık Blue Tv Üyeliği ve 10 TL Steam Oyun Kodu hediyelerinden birini kazanacaklardır.

Kampanyanın Geçerli Olduğu Marketler;
AKPA AVM, ALP SÜPERMARKET GIDA, ALTUNLAR, ÇAĞDAŞ, GÜN GIDA, HALİL PEKDEMİR,  IYAS AVM,  ONDAN MARKET (2M PARLAK GIDA), SAYAR AVM,  SÖZ AVM,  YUNUS MARKET

Kampanya Detayı:
-Kampanyadan ödül kazanabilmek için alışveriş fişinin içerisinde satın alınan ürünlerin isimlerinin açık ve anlaşılır şekilde yazması gereklidir. "Muhtelif ürün" veya "kozmetik ürünü" şeklinde yazılan fişler ile kampanyaya katılınsa dahi ödül kazanılamaz.
-Yüklenen ödül bilgisi “Qumparam” alanına eklenir.
-Hediyeli ürünler kampanyaya dahil değildir.
-İşbu Kampanyadan ise bir kişi kendi adına en fazla 2 adet hediye çeki kodu kazanabilir.
-Mali değeri olmayan belgeler, satış fişi kopyası ve sevk irsaliyesi, bilgi fişi ile yapılan katılımlar kabul edilemez. Bilgisayar veya telefon ekranındaki bir alışveriş fişi görüntüsünün tekrar fotoğrafı çekilerek iletilmesi, yırtık-parçalanmış fiş/fatura veya genel ifadelerin yer aldığı fiş ile kampanya katılımı mümkün değildir; sadece Qumpara uygulamasının standartlarına uygun olacak şekilde cep telefonu ile çekilmiş fotoğraflar bakımından geçerli olacaktır. Buna göre sadece çıplak gözle okunabilen, bulanık olmayan orijinal fiş fotoğrafı ile katılım sağlanabilmektedir.
-Kampanyada hediye edilecek ödül adeti stoklarla sınırlıdır. Belirlenen stok adetine ulaşıldığında kampanya sona erer.
-Tüketiciler, alışveriş fişi tarihinden itibaren 5 (Beş) gün içinde alışveriş fişini Qumpara uygulamasına yükleyerek başvuruda bulunulmaması halinde kampanyaya katılım haklarını kaybedecektir.
-Kampanya yukarıda belirtilen tarihte gece yarısı sona erer. Bu tarihten sonra gönderilen kasa fişleri geçersiz sayılır.
-Gönderilen fişler 24 saat içerisinde kontrol edilir ve kampanya şartlarına uyan tüketicilere kazanmış oldukları hediye çeki kodu uygulama içerisinden bildirilir.



İlgili etiketler : Arko, Arko Men, Arko Kampanyaları, Quampara,

Kampanya Sahibi

Arko
  • Eklenme Tarihi

    : 10 Nisan 2021
  • Güncelleme Tarihi

    : 10 Nisan 2021
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2021
  • Trafik

    : 1355