Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Anı Tur'dan Bonus'luları Uçuran Kampanya!

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1111 defa incelendi
  • Puan : star star star 6 incelemede 3,33 puan almıştır.
1 - 30 Eylül 2016 tarihleri arasında Anı Tur web sitesinden, Anı Tur rezervasyon hattından veya Anı Tur acentelerinden, kampanyaya dahil olan otellerden Bonus Card'ınla 2000 TL ve üzeri yurt içi otel rezervasyonlarınıza, çekiliş ve kura olmadan Amsterdam, Budapeşte, Brüksel, Paris, Londra, Viyana, Berlin, Roma, Atina, Milano ve Münih varış noktalarından birine, ekonomi sınıfında tek kişilik gidiş - dönüş uçuş tek kişilik Avrupa’ya gidiş-dönüş uçuş bileti hediye edilecektir.

Kampanya Detayı:
1. 01 Eylül 2016- 30 Eylül 2016 Tarihleri arasında Anı Tur web sitesinden, Anı Tur rezervasyon hattından veya Anı Tur acentelerinden, tek işlemde kampanyaya dahil olan otellerimizden (Aşağıda belirtilen otellerde) Bonus Card'ınla 2000 TL ve üzeri yurt içi otel rezervasyon hizmeti satın alan müşteriler, çekiliş ve kura olmadan Amsterdam, Budapeşte, Brüksel, Paris, Londra, Viyana, Berlin, Roma, Atina, Milano ve Münih varış noktalarından birine, ekonomi sınıfında tek kişilik gidiş - dönüş uçuş tek kişilik Avrupa’ya gidiş-dönüş uçuş kampanyası fırsatından yararlanma hakkına sahip olacaktır.
2. Bu kampanya şartlarını sağlayan tüm müşterilerimiz havalimanı vergileri (bu vergileri kapsayan yakıt harcı, sigorta bedeli, kalkış ve iniş yapılan havalimanları vergileri her ülkeye göre farklıdır) ve harçları ile 15 Euro bedelindeki bilet kesim hizmet bedeli karşılaması halinde kampanyadan yararlanabilecektir. Kampanya Ankara, İstanbul ve İzmir Havalimanları’ndan Amsterdam, Budapeşte, Brüksel, Paris, Londra, Viyana, Berlin, Roma, Atina, Milano ve Münih varış noktalarından birine, ekonomi sınıfında tek kişilik gidiş - dönüş uçuş bileti hediye hakkı kazandırır.
3. Bu kampanya süresince aynı kişi farklı tarihlerde Bonus Card'ınla 2.000TL ve üzeri yurt içi otel rezervasyon hizmeti satın alsa bile, sadece bir defa kampanyadan faydalanabilir. Satın alınan rezervasyon formunda adı geçen katılımcılardan kampanya katılım koşullarını eksiksiz olarak sağlaması halinde kendisine verilen kod ile bir adet uçak bileti talep edebilir.
4. Kampanyaya katılım, satın alınan yurtiçi rezervasyon hizmetinin tamamlanmış olması şartına bağlıdır.
5. Bu kampanyadan sadece 18 yaşını doldurmuş T.C vatandaşı olan katılımcılar faydalanabilir.
6. Kampanyadan sadece gerçek kişiler faydalanabilir. Tüzel kişilikler Anı Tur acenteleri ve Anı Tur çalışanları kampanyadan faydalanamazlar.
7. Müşterinin Avrupa uçak bileti hakkından faydalanabilmesi için, öncelikle Anı Tur acentelerinden, web sitesinden veya rezervasyon hattından bir işlemde Bonus Card'ınla 2.000 TL ve üzeri yurtiçi otel rezervasyon hizmeti satın alması gerekmektedir.
8. Satın alım işlemi ile birlikte müşteriye, yapılan işleme ait voucher üzerinde belirtilen e-mail adresine veya telefon numarasına kampanya katılım kodu gönderilecektir.
9. Kampanyaya katılacak kişi, satın alınan yurt içi rezervasyon hizmetine ait rezervasyon detay formunda Bonus Card ile ödemeyi gerçekleştiren, kart sahibi müşteriden başkası olamaz.
10. Müşteri, Anı Tur acentelerinden, Anı Tur Call Center veya web sitesinden satın almış olduğu yurt içi otel rezervasyon hizmetini; konaklamadan önce veya sonra iptal etmesi halinde, gönderilen kodlar ve başvurular geçersiz sayılacaktır.
11. Müşteri, kendisine mail ya da sms yoluyla gönderilen kod ile kampanya web sitesine (avrupayaucuyoruz.anitur.com.tr) girerek, katılım koşullarını okuyup uçak bileti rezervasyon formuna ulaşarak, formu eksiksiz doldurarak çıktısını alması gerekmektedir.
12. Katılımcı tarafından doldurulan rezervasyon formunda, pasaport ve nüfus kâğıdı üzerindeki tam isim soyadı bilgilerini, 3 farklı varış noktası ve de 3 farklı gidiş-dönüş uçuş tarihi tercihi belirtilmiş olmalıdır. Tercihler arasındaki seçim anlaşmalı havayollarının uygunluk durumuna göre kampanya düzenleyicisi tarafından belirlenecek olup katılımcı değişiklik talep edemez.
13. İlk gidiş uçuş tarihi tercihi, alınan konaklama hizmetinden faydalandıktan (konaklama bitiş tarihinden itibaren) itibaren en erken 6 hafta sonra olmalıdır. En son uçuş tarihi ise 01 Eylül 2017 olmalıdır. 19 Aralık 2016 - 03 0cak 2017 tarihleri, Resmi Tatiller, Dini Tatiller uçulmak istenilen tarih olarak kampanya kapsamında değildir.
14. Gidiş ve dönüş uçuşları arasındaki minimum kalış süresi 2 gün, maksimum süre 30 gündür.
15. Gidiş için seçilen havalimanı ile dönüş yapılan havalimanı aynı olacaktır.
16. Müşteri, ilgili web sitesinden çıktısı alınan ve eksiksiz doldurduğu rezervasyon formunu ıslak imzalı orijinal hali ile birlikte, yurt içi otel rezervasyon hizmetinin alındığı tarih, ad soyadı, iletişim ve ödeme detayını gösteren ıslak imzalı voucher (tahsilat makbuzu) aslı veya fotokopisini en geç 15 gün içinde Anı Tur posta iletişim adresine (Küçükbakkalköy Mahallesi Vedat Günyol caddesi No: 8 Ataşehir/İSTANBUL) kargo firmasıyla göndermekle yükümlüdür.
17. En son başvuru kabul tarihi 15 Ekim 2016’dir. Bu tarihten sonra gelen başvurular kabul edilmeyecektir.
18. Kampanya düzenleyicisi tarafından katılımcı tarafından gönderilen rezervasyon formunun ve kampanya katılım koşullarında geçen diğer evrakların kontrolü yapıldıktan sonra kampanyaya hak kazanan kişiler tespit edilecektir.
19. Kampanyaya hak kazanan katılımcılar, formlarında belirttikleri tarihlerden (varış ve uçuş tarihine göre anlaşmalı hava yolu şirketlerinin uygunluk durumuna göre hava yolu firması teklif edilecek) uygun olan bir tarih ve de kampanya tarafından karşılanmayan vergi ve harçlar konusunda bilgi ve uçuş teklifi almak amacı ile satın aldığı hizmetten faydalanma kapmanya bitiş tarihinden itibaren 5 iş günü içerisinde kampanya düzenleyicisiyle telefon ve/veya e-posta ile iletişime geçmelidir.
20. Geri dönüş yapan katılımcılara onay verilen uçuşa ait havalimanı vergileri, bilet hizmet bedeli, seyahat sigortası ve seyahat acentesi veya uçuş firması tarafından talep edilen diğer ek masrafların tahsilatının gerçekleşebilmesi için uçuş teklifi ile birlikte gönderilmiş olan Mail Order Formu (Kredi kartının fiziksel olarak bulunmadığı ortamda posta, telefon veya internet aracılığı ile yapılabilen kredi kartı ödeme talimatıdır.) Uçuş teklifinin gönderiminden itibaren 24 saat içinde eksiksiz doldurulup uçuş teklifi e-postasına cevaben gönderilmedir. Mail Order Formu göndermeyen katılımcıların biletleme işlemleri, güvenlik nedeniyle, gerçekleştirilemez.
21. Müşteri kendisine sunulan uçuş teklifi onayını 24 saat içerisinde Anı Tur’a bildirmelidir. Aksi halde başvuru geçersiz kabul edilecektir.
22. Tarih ve destinasyon tercihleri usule uygun olarak belirtilmemişse rezervasyon formu yanlış doldurulmuş sayılacak ve geçersiz kabul edilecektir. Eksik doldurulan formlar geçersiz sayılacaktır.
23. Katılımcı uçuş teklifini onayladıktan ve bilet işlemleri gerçekleştirildikten sonra herhangi bir iptal ya da değişiklik talep edemez, Anı Tur’dan başka bir kampanya katılımı, tazminat veya sair ödeme talep edemez.
24. Diğer kampanya katılımcıları ile beraber aynı uçuşta yer alınması garanti edilemez. Bu kampanya diğer kampanyalar ile birleştirilemez.
25. Kampanyaya katılım hakkı şahsa ait olup, başka şahıslara devredilemez ve satılamaz veya nakit para karşılığı takas edilemez. Kopyalanmış katılım formları ve rezervasyon formları kabul edilmeyecektir.
26. Gönderilerin kargo yoluyla yapılması zorunludur. Elden getirilen belgeler kabul edilemez, geçersiz sayılır. Evrakların asıllarının kargo yoluyla en geç 15 gün içerisinde Anı Tur posta adresine ulaşmış olması katılım için ön şart olup tahsilat makbuzundaki ödeme tarihi 15 günlük sürenin başlangıcında esas alınacaktır. Bu konuda itilaf olması halinde ispat yükü katılımcıya aittir. Süresinde yapılmayan başvuru geçersiz sayılacaktır.
27. Uçuş teklifi THY, Lufthansa, British Airways, KLM ve Alitalia Havayolları’na ait seferlerden sunulacak olup katılımcının havayolu firması seçme hakkı bulunmamaktadır.
28. Havalimanı vergileri, bilet servis bedeli, seyahat sigortası ve seyahat acentesi veya uçuş firması tarafından talep edilen diğer ek masraflar kampanya kapsamına dahil değildir ve geçerli oldukları yerlerde, uçuş teklifinin kabul edilmesini takiben, tüketici tarafından onay mailinde belirtilen şekilde ödenmelidir.
29. Bu ücretler uçuş teklifinin onaylanmasından sonra iade edilemezler. Havalimanı vergileri ve harçlarının ödemesi sadece kredi kartı (VISA, Master Card) anlaşmalı sanal kartlar ile yapılacaktır, para havalesi geçerli değildir. Vergiler, destinasyonlara özgü resmi ve dini tatiller nedeniyle farklılık gösterebilir.
30. Kredi kartı bilgilerinin uçuşu yapacak kişi ile aynı olması gerekmektedir, bir başkasına ait veya şirket kredi kartı ile ödemeler kabul edilmez.
31. Anı Tur ve satış acenteleri uçuşların iptali, gecikmesi, havayolu firması tarafından uçak tipi, anlaşmalı hava yolu, uçuş saat ve rotalarında değişiklik yapılması ya da ertelenmesi durumlarından sorumlu tutulamaz.
32. Anı Tur savaş, deprem, doğal felaketler, saldırı, terörist eylem veya benzeri mücbir sebep hallerinde kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.
33. Anı Tur ve bağlı acenteler havayolları tarafından sunulan hizmetin müsaitlik durumunu ve kalitesini ve bundan doğacak farklılıkları garanti etmemektedirler.
34. Anı Tur’un yetkisi ya da kontrolü dışındaki durumlardan oluşan hallerde Anı Tur’un herhangi bir sorumluluğu yoktur.
35. Anı Tur ve satış acenteleri kayıp, çalınan, hasar gören veya kargo gönderileri teslim edilmeyen ve okunamayacak şekilde ya da yanlış doldurulmuş katılım formu için herhangi bir yükümlülük taşımaz. Kargo gönderi takibi katılımcının sorumluluğundadır.
36. Kampanya katılımı ile müşteri kampanya koşullarının tüm şartlarına uymayı kabul eder.
37. Burada geçen kampanya koşulları Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tabidir.
38. Seyahat edenler yanlarında geçerli bir pasaport bulundurmakla yükümlüdürler. Tüm yasal gereklilikler, vize, seyahat edilen ülke ve havayoluna ilişkin yasal gerekliliklerde dahil olacak şekilde seyahat eden şahıslar için bağlayıcıdır. Anı Tur ve acenteleri bunlar için herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Tüm seyahat eden şahıslar kendi seyahat sigortalarından sorumludurlar.
39. Katılımcı kampanya düzenleyicisi ile paylaştığı, kişisel bilgilerinin (ör: ad, e-posta adresi, ikamet adresi, telefon numarası vs.) kampanyanın gerçekleştirilmesi konusunda Anı Tur’un partnerleri (ör: havayolu firması, seyahat organizasyonunu düzenleyen firma vs.) ile paylaşmasını ve sonraki dönemde tanıtım amacıyla kullanılmasını onaylamıştır.
40. Bu kampanyaya katılım stoklarla sınırlıdır. Katılımcı tarafından biletin parasal karşılığı talep edilemez.
41. Kampanya katılımcıları kayıtsız şartsız kampanya şartlarını kabul etmiş sayılır.
42. Kodlar sadece ekte isimleri belirtilen akdeniz ve ege otelleri olarak isimleri ayrı ayrı belirtilen oteller için yapılan rezervasyonlarda geçerli olmalıdır.



İlgili etiketler : Anı Tur, Bonus, Kampanya, Seyahat, Tatil, Uçak Bileti,

Kampanya Sahibi

Anı Tur
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Eylül 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : 1 Eylül 2016
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2016
  • Trafik

    : 1111

Benzer Kampanyalar

  • Bonus Bonus Ramazan Ayı Kampanyası 2024

    Bonus Ramazan Ayı Kampanyası 2024

    Ramazanda 1.000 TL bonus fırsatı Bonus’ta! 14 Nisan’a kadar Bonus üye işyeri marketlerde yapacağınız her ikinci 750 TL ve üzeri alışverişinize 100 TL, toplam 800 TL; GarantiPay’le ekstr...
    7 Mart 2024532 defa incelendi
  • Opet Petrol Opet'te Bonus'lular 190 TL Bonus Hediye

    Opet'te Bonus'lular 190 TL Bonus Hediye

    16 Şubat-31 Mart 2024 tarihleri arasında Bonus üyesi OPET istasyonlarında; ayrı günlerde ve tek seferde, 4 defa 700 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması yapın; BonusFlaş uygulaması ...
    17 Şubat 2024515 defa incelendi
  • Petrol Ofisi Petrol Ofisi'nde Bonus ile 200 TL'ye Varan Bonus

    Petrol Ofisi'nde Bonus ile 200 TL'ye Varan Bonus

    1 Nisan – 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında; ayrı günlerde ve tek seferde, 4 defa 700 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması yapın; BonusFlaş u...
    1 Nisan 2024379 defa incelendi
  • Bonus Bonus ile Mayıs Ayında Yapacağınız Market Alışverişlerinize 600 TL Hediye

    Bonus ile Mayıs Ayında Yapacağınız Market Alışverişlerinize 600 T

    1 - 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında Bonus kredi kartınız ile Markette Bonus üye işyerlerinden yapacağınız tek seferde her 750 TL ve üzeri alışverişe 50 TL, toplamda 400 TL bonus kazanabili...
    1 Mayıs 202493 defa incelendi
  • Hepsi Burada Hepsiburada, N11 ve Trendyol'da Bonus'lulara 1.000 TL Bonus Hediye

    Hepsiburada, N11 ve Trendyol'da Bonus'lulara 1.000 TL Bonus Hediy

    1 - 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında Bonus kredi kartınız ile Hepsiburada.com, n11.com, trendyol.com web site ve mobil uygulamalarında 750 TL ve üzeri her harcamaya 150 TL, toplamda 750 TL ...
    1 Mayıs 202497 defa incelendi