Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Anatolium Marmara'dan Yeni Yıla Alışverişlerine 19 Büyük Hediye!

  • 5 yıl önce eklendi
  • 558 defa incelendi
  • Puan : star star star 18 incelemede 2,67 puan almıştır.
2019'a özel 19 büyük hediye Anatolium'da!

Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi'nden 31 Aralığa kadar en yüksek puan alan 19 kişiye 19 büyük hediye!

Kampanya kapsamında Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi'nden Acard ile alışverişlerde puan toplayacaksınız.

Kampanya kapsamında harcamalarda en yüksek puanı toplayan 1 kişiye Samsung S9 Telefon, 3 kişiye Buzdolabı, 3 kişiye Çamaşır Makinesi, 3 kişiye Tablet, 3 kişiye Bulaşık Makinesi, 3 kişiye Led Televizyon, 3 kişiye Miktodalga fırın hediye edilecektir.

Kampanya Detayı:
1. Bu kampanya KARTAL İST Alışveriş Merkezi ve işletmesi A.S. tarafından düzenlenmektedir.
2. Kampanya kapsamında 8-31 Aralık 2018 tarihleri arasında, Anatolium Marmara AVM'den yapılan harcamalarda en yüksek puanı toplayan 19 ziyaretçiye 19 büyük hediye verilecektir.
3. Puan hesaplaması; mağazalardan yapılan alışverişlerin mağaza sektörlerine göre belirlenen kat sayı çarpımıyla yapılacaktır. Örnek puan hesaplaması aşağıda yer almaktadır.
4. Bu kampanyadan yalnızca A Card hamilleri faydalanabilir.
5. Kart hamilinin, 2019'da 19 Büyük Hediye kampanyasından yararlanabilmesi için Anatolium Marmara AVM'de yer alan AZ veya Z Katında bulunan danışmadan Acard sahibi olması gerekmektedir. Kampanya katılımı için fiş veya faturaların aynı gün kampanya standında işletilmesi gerekmektedir.
6. Kampanya süresi boyunca; bir mağazadan aynı tarihli olarak sadece 2 adet, farklı tarihlerde ise toplamda en fazla 10 adet fiş veya fatura işletilebilir.
7. 2019'da 19 Büyük Hediye kampanyası kapsamında en yüksek puanı toplayan 19 ziyaretçiye verilecek hediye listesi aşağıda yer almaktadır.
8. En yüksek puanı toplayan 19 ziyaretçi, 1-15 Ocak 2019 tarihleri arasında kampanya standında fiş veya faturaların işletildiğinde kendilerine verilen puan çıktısını ve fişlerini/faturalannı alışveriş merkezi danışma noktasına teslim etmekle yükümlüdür. 15 Ocak tarihine kadar puan çıktısının ve fiş/faturanın teslim edilmemesi durumunda ziyaretçiler hiçbir hak talep edemez.
9. Ilk 19 kişiden belgelerini teslim edemeyen kişi kadar puan sıralamasından yedek ıiyaretçilerle iletişim kurularak belgeleri talep edilir. Yedek olarak en yüksek alışverişi yapan kişilerin puan çıktısı ve fiş/faturalarım 16 Ocak-31 Ocak tarihleri arasında alışveriş merkezi danışma noktasına teslim etmesi gerekmektedir.
10. 1 Şubat 2019 tarihi itibariyle Buzdolabı, Çamaşır Makinesi ve Bulaşık Makinesi hediyeleri kazanan ziyaretçilerin belirteceği adreslere, yetkili Bosch servisi tarafından gönderilerek kurulun! yapılacaktır. Diğer hediyeler Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi'nde ilgililere kimlik ibrazıyla teslim edilecektir.
11. Anatolium Marmara Avm, ürünlerin taşınması ve kurulumu esnasında oluşabilecek her türlü hasar, çizik ve arızadan kaynaklı sorumlu değildir. Tüm ürünler ilgili markalar tarafından 2 yıl garanti kapsamındadır.
12. Bu kampanya sadece Anatolium Marmara'da geçerlidir.
13. Anatolium Marmara Yönetimi, kampanya koşullarını, hediyeleri ve içeriği değiştirme hakkına sahiptir.
14. Hediye kazanan A Card hamili kazanılan hediyeyi değiştirmez, iade edemez, kampanyada kazandığı haklarını başka kişilere devredemez, nakit bedelini veya para üstünü talep edemez.
15. Programın suistimalinin tespiti halinde kart hamili herhangi bir hediye alamayacaktır.
16. Bu kampanya Milli Piyango Idaresine izin verilmesi gereken yarışma, çekiliş, ikramiye ya da kampanyalar kapsamı dışındadır.
17. Bu kampanya, AVM'nin ve katılımı markanın diğer kampanyaları ve diğer şubeleri ile birleştirilemeyecektir.
18. Hediye teslimi esnasında kimlik beyanı ve gerekli bilgi formlarının eksiksiz doldurulmuş olması mecburidir.
19. Her türlü şans oyunları, tütün ve kontör/TL alışverişleri ve döviz işlemleri kampanyaya dâhil olmayacaktır.
20. Kampanya toplu alımlarda ve tüzel kişiler üzerine yapılan alışverişlerde geçerli değildir.
21. Bu kampanya, önceden haber vermek koşuluyla herhangi bir sebep gösterilmeksizin durdurulabilir ya da kaldırılabilir.
22. KARTAL İST Alışveriş Merkezi ve İşletmesi A.Ş. kampanyanın mekanizmasında, kampanyaya katılım şartlarında ve hediye çeşidinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
23. A Card hamili üyeler, KARTAL IST Alışveriş Merkezi ve Işletmesi A.S. tarafından belirlenen kampanya katılım koşullarını peşinen kabul etmiş sayılır.
24. KARTAL IST Alışveriş Merkezi ve Işletmesi A.S. ile Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi'nin güvenlik, temizlik, mağaza çalışanları ve 1. dereceden yakınları kampanyaya katılamaz. Katılmış olsalar dahi hediyeleri verilmez.



İlgili etiketler : Anatolium Marmara, Anatolium Marmara Kampanyaları, Yılbaşı, Yeni Yıl, Yeni Yıl Kampanyaları, Yılbaşı 2019,

Kampanya Sahibi

Anatolium Marmara AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Aralık 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2018
  • Trafik

    : 558

Benzer Kampanyalar