Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Anadolu Sigorta'tan Volkswagen'lilere Özel Kasko Kampanyası

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1017 defa incelendi
  • Puan : star star star 30 incelemede 2,6 puan almıştır.
Türkiye'nin öncü sigorta şirketi Anadolu Sigorta, yalnızca Volkswagenlilere özel teminatlar içeren "Volkswagen Kasko" ile benzersiz avantajlar sunuyor.

Anadolu Sigorta, tüm hizmetlerini Volkswagen yetkili servislerinden almak isteyen Volkswagenliler için hazırladığı yeni ürünü Volkswagen Kasko ile geniş yetkili servis ağından, 7/24 asistans hizmetine kadar birçok avantajı sigortalılarına sunuyor.

Hem kapsamlı hem avantajlı
Yeni Volkswagen Kasko ürünü ile poliçe kapsamındaki hasarlar Volkswagen yetkili servislerinde orijinal yedek parça güvencesiyle onarılırken, poliçe dönemi içerisinde yılda bir kez orijinal cam değişimi de hasarsızlık indirimi bozulmadan yapılabiliyor. Ayrıca araçta meydana gelebilecek küçük çaplı hasarlar için mini onarım hizmeti yine Volkswagen yetkili servislerinde veriliyor.

Yeni Volkswagen Kasko ile belli bir tutara kadar olan hasarlarda eksper beklemeden işlem yaptırmak da mümkün. Sigortalılar ikame araç olarak, yılda 2 kez ve toplam 15 gün olmak üzere yine bir Volkswagen araç alıp, araçları onarımdayken de Volkswagen konforunu yaşamaya devam edebiliyorlar.



İlgili etiketler : Anadolu Sigorta, Anadolu Sigorta Kampanyaları, Kasko, Sigorta, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Anadolu Sigorta
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Eylül 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : 14 Eylül 2017
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2017
  • Trafik

    : 1017

Benzer Kampanyalar

  • Hepiyi Sigorta Hepiyi Sigorta Büyük Bahar Çekilişi Kampanyası

    Hepiyi Sigorta Büyük Bahar Çekilişi Kampanyası

    iPhone 15, MacBook Air ve daha birçok hediyeden birini kazanmak için Hepiyi.com.tr’den kasko veya trafik teklifi alın! 1 Nisan - 31 Mayıs tarihleri arasında Hepiyi.com.tr'den kasko veya...
    29 Nisan 202485 defa incelendi