Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Amazon Gülümseten Kasım Kampanyası Başladı

  • 1 yıl önce eklendi
  • 493 defa incelendi
  • Puan : star star star 3 incelemede 3,33 puan almıştır.
Amazon Türkiye'nin gelenekselleşen alışveriş etkinliği “Gülümseten Kasım” kampanyası 1 - 30 Kasım tarihleri arasında gerçekleşiyor. Amazon Türkiye müşterileri kasım ayında sadece muhteşem indirimlerle değil komedi şovları ile de bir şölen yaşayacak. 1 - 7 Kasım tarihleri arasında Prime üyelerine özel erken erişim ayrıcalığının da sunulacağı kasım ayı boyunca satıcısı Amazon Türkiye olan ürünlerde tek seferde toplam 500 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, sadece 7,90 TL'ye Türkiye'nin önde gelen komedyenlerinin Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleştirileceği stand-up gösterilerini yerinde izleyecek.

Düzenlediği dikkat çekici kampanyalarla müşterilerinin ihtiyaçlarını uygun fiyatların yanı sıra hızlı ve ücretsiz teslimat imkânı ile karşılayan Amazon.com.tr, kasım ayı boyunca sürecek “Gülümseten Kasım” alışveriş etkinliğini başlattı. “Gülümseten Kasım” alışveriş etkinliğinde sadece ürünlerle değil komedi şovları ile de Amazon Türkiye müşterilerine alışveriş ve eğlencenin bir arada olduğu renkli bir ay yaşatacak.

Popüler markaların popüler ürünlerinde herkesi gülümsetecek muhteşem fırsatlar
Gülümseten Kasım alışveriş etkinliği boyunca düzenlenecek kampanyalarla oyuncaktan elektroniğe, modadan ev yaşam ürünlerine, spordan ofis ürünlerine kadar birçok kategoride ve binlerce üründe sunulacak büyük indirim avantajları Amazon Türkiye müşterilerini gülümsetecek.

Amazom.com.tr, 1 – 7 Kasım tarihlerinde Prime üyelerine özel erken erişim ayrıcalığını da sunacağı kasım ayı boyunca müşterilerine, aralarında Canon, Xiaomi, Gillette, Arzum, GoPro gibi birçok markanın bulunduğu binlerce üründe bedava ve hızlı kargo seçenekleriyle birlikte indirimler sunacak.

Müşteriler komedi şovları ile gülümsemenin keyfini doya doya çıkaracak
“Gülümseten Kasım” kampanyası süresince belirli tarihler arasında Amazon.com.tr ve Amazon mobil uygulamasından, satıcısı Amazon Türkiye olan ürünlerde 500 TL ve üzeri alışveriş yapan müşteriler, ünlü komedyenlerin Zorlu PSM'de gerçekleşecek seçili stand-up gösterileri için kontenjanlarla sınırlı biletleri, Prime üyeliğinin de aylık ücreti olan, sadece 7,90 TL karşılığında satın alabilecek. “Gülümseten Kasım Akşamları” adı altında Zorlu PSM'de, sevilen komedyenler Baturay Özdemir ve Kaan Sekban ile 70'i aşkın stand-up sanatçısını bünyesinde barındıran TuzBiber'in sürpriz 6'lı konseptiyle sahne alacağı gösterilerde geçerli olacak kampanyanın biletlerine kampanya sayfasında belirtilen tarihler arasında 500 TL ve üzeri alışveriş yapan Amazon.com.tr müşterileri, kayıtlı e-mail adreslerine gelen kodlar ile PASSO üzerinden sadece 7,90 TL'ye sahip olma şansını yakalayacakları biletler ile gösterileri izleyebilecek.

“Müşterilerimizi gülümsetecek içerikleri de en ulaşılabilir fiyatlarla erişilebilir hale getiriyoruz”
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Amazon Türkiye Ülke Genel Müdürü Richard Marriott, “Müşterilerimizi gülümsetmek için her zaman uygun fiyata, geniş bir ürün yelpazesinden ürünleri, en iyi teslimat deneyimiyle sunuyoruz. Müşterilerimizi memnun etmek için gösterdiğimiz bu devamlı çaba sayesinde hem müşteri sayımızda hem de müşteri memnuniyetimizde ciddi artışlar gördük. Bu yıl ise Amazon Türkiye tarihindeki en uzun süreli kampanya olan Gülümseten Kasım'ı duyurmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 1 – 30 Kasım tarihleri arasında geçekleşecek kampanyamız kapsamında tüm Amazon.com.tr müşterileri, ara tatil hediyesi olarak çocuklarının istediği oyun bilgisayarı, evcil hayvanları ihtiyaçlarında veya yeni tarzlarını yansıtmak için bir süredir almayı planladıkları tıraş setleri gibi, geniş bir seçkiden seçili ürünlere muhteşem indirimlere erişim sağlamanın yanı sıra Zorlu PSM'de gerçekleştirilecek seçili komedi gösterilerine sadece 7,90 TL karşılığında erişim sağlayabilecekler. Yani kasım ayı boyunca, müşterilerimizi gülümsetecek ve güldürecek aktiviteleri de diğer tüm ürün ve hizmetlerimizde olduğu gibi en ulaşılabilir fiyatlarla erişilebilir hale getiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Seçilen komedi etkinlikleri için gerekli koşulları karşılayan tüm Amazon.com.tr müşterilerinin biletleri kişi başı sadece 7,90 TL'ye satın alabileceğini söyleyen Marriott, “7,90 TL aynı zamanda bir aylık Prime üyeliğinin de fiyatı. Prime üyeleri en iyi alışveriş deneyiminin yanı sıra Prime Video ile aralarında Amazon Originals içeriklerinin de bulunduğu geniş bir dizi ve film seçkisi, Prime Gaming ile ise ücretsiz oyunlar, oyun içi ayrıcalıklar ve Twitch.tv üzerinden favori yayıncılarına abone olma şansına da ayda 7,90 TL'ye ulaşabiliyor. Bu kampanya sayesinde, standart fiyatları çok daha yüksek olan bu etkinlik biletlerine sadece 7,90 TL'ye ulaşma fırsatını da müşterilerimize sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Gülümseten Kasım kampanyası boyunca, Zorlu PSM'de gerçekleşecek seçili komedi şovlarına davetiye satın alma fırsatının yanı sıra birbirinden eğlenceli stand-up sanatçılarının kısa gösterileri de online olarak Amazon sosyal medya hesapları üzerinden tüm Amazon müşterilerine ulaşacak. TuzBiber platformuyla birlikte hazırlanan online içerikler her cuma günü Tuzbiber ve Amazon Instagram kanallarından yayınlanacak.



İlgili etiketler : Amazon, Amazon Prime, Amazon Kampanyaları, İndirim, Kasım İndirimi,

Kampanya Sahibi

Amazon Türkiye
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Kasım 2022
  • Güncelleme Tarihi

    : 2 Kasım 2022
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2022
  • Trafik

    : 493

Benzer Kampanyalar

  • Amazon Türkiye Anne ve Bebek Ürünlerinde Ekstra 500 TL İndirim Amazon'da

    Anne ve Bebek Ürünlerinde Ekstra 500 TL İndirim Amazon'da

    Amazon Türkiye, 29 Şubat'a kadar “Anne ve Bebek Fırsatları” kampanyası kapsamında oyuncaktan bebek bakım ürünlerine, beslenme ürünlerinden oto koltuklarına kadar geniş bir seçkiden binlerce ...
    1 Şubat 2024600 defa incelendi
  • Amazon Türkiye Amazon Bahar Fırsatları Başlıyor

    Amazon Bahar Fırsatları Başlıyor

    Amazon Bahar Fırsatları, bu yıl binlerce üründe fırsatlarla 11 Mart ile 26 Mart arasında Amazon.com.tr'de gerçekleşecek.   Amazon Bahar Fırsatları boyunca, tüm Amazon.com.tr müşterileri...
    11 Mart 2024248 defa incelendi
  • Amazon Türkiye Amazon.com.tr’de World Card'a Özel 200 TL’ye varan Worldpuan!

    Amazon.com.tr’de World Card'a Özel 200 TL’ye varan Worldpuan!

    1-15 Mart 2024 tarihleri arasında World Card ile amazon.com.tr’de tek seferde yapılacak 1.000 TL ve üzeri alışverişlere 100 TL, 2.000 TL ve üzeri alışverişlere 200 TL Worldpuan! Kamp...
    1 Mart 2024241 defa incelendi
  • Trendyol Trendyol, Amazon, Hepsiburada, PttAvm, N11 ve Çiçeksepeti'nde 300 TL WorldPuan

    Trendyol, Amazon, Hepsiburada, PttAvm, N11 ve Çiçeksepeti'nde 300

    1-31 Mart 2024 tarihleri arasında Amazon.com.tr, Çiçeksepeti, Hepsiburada, N11, PttAvm, Trendyol, Trendyol Millai web site ve mobil uygulamalarındantek seferde yapacağınız her 100...
    9 Şubat 2024537 defa incelendi
  • E-Bebek Ebebek Şubat İndirimleri 2024

    Ebebek Şubat İndirimleri 2024

    ebebek’te Geleneksel Şubat İndirimleri başladı... Türkiye'nin ilk ve en büyük anne-bebek ürünleri online alışveriş sitesi ve mağazaları olan ebebek, Şubat ayına özel klasikleşen kampany...
    31 Ocak 2024896 defa incelendi