Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Amazon, Çiçeksepeti, Hepsiburada, Pazarama, PttAVM ve Trendyol'da 500 TL MaxiPuan Hediye

  • 4 ay önce eklendi
  • 522 defa incelendi
Maximum kredi kartınız ile Amazon.com.tr, Çiçeksepeti, Hepsiburada, Pazarama Online Alışveriş, PttAVM ve Trendyol'dan 1-31 Ocak 2024 tarihleri arasında tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 2.000 TL ve üzeri her alışverişinize 100 TL, toplam 500 TL MaxiPuan!

Kampanyaya katılmak için Maximum Mobil’de ya da İşCep'te “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

MaxiPuanlarınız 15 Şubat 2024 tarihinde yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi 31 Mart 2024'tür. Kampanya, kart bazında değil, müşteri bazındadır. Aynı gün aynı işyerinden yapılan alışverişlerden sadece biri kampanyaya dâhil sayılacaktır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 500 TL MaxiPuan kazanabilir. Kampanya kapsamında kullanılan en son kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması durumunda MaxiMil’e dönüştürülebilir MaxiPuan olarak yüklenecek ve tercihe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecektir. Yüklenen MaxiPuan'lar Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacak olup, kampanyadan kazanılan MaxiPuanların kullanılması durumunda kullanılan MaxiPuan tutarı kadar ilgili karta borç yansıtılacaktır.Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda MaxiPuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir. Market, Yatırımlık Altın & Gümüş, Kontör, Simkart ve Hat, Uçak Bileti  kategorilerinden yapılan alışverişler kampanya kapsamında değildir.



İlgili etiketler : Amazon, Çiçeksepeti, Hepsiburada, Pazarama, Pttavm, Trendyol, Maximum, Hediye Puan, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Amazon Türkiye

İlişkili Marka

MaximumTrendyol

Benzer Kampanyalar