Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Ağustos Ayında Müzik ve Eğlence Ankamall'da

  • 1 yıl önce eklendi
  • 3641 defa incelendi
  • Puan : star star star 5 incelemede 3,4 puan almıştır.
Birbirinden ünlü sanatçılarla gerçekleşecek konserler, özel gösteriler, sahne şovları, yarışmalarla süslenen ve geçmişe yolculuk yaptıracak Vintage Bazaar; açık hava sinema gösterimleri gibi zengin etkinliklerle müzik, sanat ve eğlence dolu bir ağustos ayı Ankaralıları bekliyor.

PROFAM tarafından yönetilen, Türkiye’nin en büyük ve gözde alışveriş merkezlerinden biri olan ANKAmall, ziyaretçilerini ağustos ayında müzik, sanat ve eğlence dolu etkinliklerle karşılamaya hazırlanıyor. 5 Ağustos’ta Öykü Gürman ile başlayacak konser dizisi sırasıyla Necati ve Saykolar, Pandami Music, Buray, Edis & Gazapizm, Ümit Besen & Pamela, Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars ve Retrobüs konserleri ile devam edecek.

ANKAmall Botanik’te 26, 27 ve 28 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek olan Vintage Bazaar’da geçmişten günümüze değerli antika eşyalar sergilenirken, birbirinden keyifli etkinlikler de nostaljik anlar yaşatacak. Başkentliler, tüm gün sürecek ve tamamı ücretsiz gerçekleştirilecek olan etkinliklerde yarışmalardan sahne şovlarına, atölyelerden DJ performanslarına kadar çeşitli aktivitelerle eğlenceye doyacak. Her akşam düzenlenen konserler ise izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak. Her pazar alanda kurulacak olan açık hava sineması, ziyaretçileri Türk ve dünya sinemasının kült filmleri ile buluşturacak. Ayrıca Vintage Bazaar kapsamında AVM’de yer alacak olan paha biçilemez değerde klasik araba sergisi de otomobil meraklılarını bir araya getirecek.

Fanta Gençlik Festivali’nin ilk durağı da ANKAmall olacak
8 yıl aradan sonra tekrar başlayacak olan Fanta Gençlik Festivali’nin de ilk rotası ANKAmall olacak. 18 Ağustos Perşembe günü ANKAmall’da başlayacak olan festival, 10’dan fazla şehir gezerek gençlere müzik dolu bir dünyanın kapılarını aralayacak. Türk pop müziğinin en sevilen isimlerinden Edis ve rap müzik dünyasının başarılı isimlerinden Gazapizm festival kapsamında Başkentlilerle buluşacak.

Ağustos konser programı:
5 Ağustos Cuma – Öykü Gürman
6 Ağustos Cumartesi – Necati ve Saykolar
12 Ağustos Cuma – Pandami Music
13 Ağustos Cumartesi – Buray
18 Ağustos Perşembe – Edis & Gazapizm
20 Ağustos Cumartesi – Ümit Besen & Pamela
26 Ağustos Cuma – Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars
27 Ağustos Cumartesi – Retrobüs



İlgili etiketler : Ankamall Avm, Konser, Fanta Gençlik Festivali,

Kampanya Sahibi

Ankamall AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Temmuz 2022
  • Güncelleme Tarihi

    : 28 Temmuz 2022
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2022
  • Trafik

    : 3641