Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Agora İzmir Yaz Festivali 2018

  • 6 yıl önce eklendi
  • 3008 defa incelendi
  • Puan : star star star 70 incelemede 3,29 puan almıştır.
Agora Alışveriş Merkezi ses getiren etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. 7- 8 Temmuz  tarihlerinde Agora Alışveriş Merkezi yepyeni bir festivale imza atıyor. Yaz Mevsimine özel olarak hazırlanan etkinlikler, konu ve konuklarıyla 7-8 Temmuz’da ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

Agora Yaz Festivali’ne Özel Alanında Uzman Konukların Söyleşi ve Workshopları A Blok Etkinlik Alanında Ziyaretçileri Bekliyor…
Ege Sante Tıp Merkezi’nin uzman kadrosunda yer alan Diyetisyen Gizem Aktaş ile “Yaz Mevsiminde Doğru Beslenme” konulu söyleşi 7 Temmuz Cumartesi günü Saat 15.00’te Agora Yaz Festivali kapsamında Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçileriyle buluşacak.

Diyetisyen Gizem Ataş, yaz aylarında artan sıcaklıkların sağlık üzerindeki etkisinden bahsederek, doğru beslenme yöntemlerini aktaracak. Yaz aylarına özel beslenme önerilerini katılımcılara aktaracak olan Gizem Aktaş, ayrıca sağlıklı tarif önerileri verecek.

7 Temmuz Cumartesi günü saat 16.00’da ise Plantsta ile Kapı Çelengi Tasarım Atölyesi ziyaretçileri bekliyor olacak. Bu atölye çalışmasında katılımcılar canlı çiçeklerden evleri için kapı süsü tasarlayacaklar. Yaz mevsimin gelmesi ile birlikte mutfakta daha hafif yazlık yemekler, daha ferah lezzetler ön plana çıkarken festival kapsamında İzmir Mutfak Sanatları Akademisi yaza özel  tarifler paylaşacak. İzmir’in önde gelen şeflerini bünyesinde barından İMSE 8 Temmuz Pazar günü saat 15.00’te, Pasta Şefi Mine Darıcı ile “Yaz Tatlıları” konulu söyleşisi ile Agora Yaz Festivali’nde olacak.

8 Temmuz Saat 16.00’da Plantsta bu kes Çiçek Tacı Yapım Atölyesi ile festivalde yer alacak.
Çiçek Tacı Tasarım Atölyesinde mevsimsel çiçeklerle katılımcılar kendi zevklerine göre taçlarını tasarlayacaklar. Çiçeği seven ve  çiçek  düzenlemesine ilişkin bilgi almak isteyen herkes bu çiçek atölyelerinde keyifli vakit geçirmenin yanı sıra, atölyenin konusuna ilişkin temel bilgiler edinebilecek. Atölye katılımcıları hazırladıkları çiçek düzenlemelerini evlerine götürebiliyor olacaklar.

Agora Yaz Festivali’nde Ziyaretçiler  Müziğe Doyacak!
Agora Yaz Festivali kapsamında 7 Temmuz Cumartesi günü son zamanların en çok dinlenen Rock Grubu Gece Yolcuları Agora Alışveriş Merkezi’nde hayranlarıyla buluşacak. Bir üniversite gurubu olarak lise yıllarından arkadaş olan Edis ve Uğur tarafından kurulan ve kurulduğu günden bu yana grup üyelerinde her hangi bir değişiklik olmadan başarısını sürdüren Gece Yolcuları, Agora Yaz Festivali’ni renklendirecek. 18.00’de Agora Alışveriş Merkezi’nde canlı konser verecek olan grup; ’Unut Beni, Yaban Gülü ve Ölümde Var’ gibi en çok sevilen şarkılarını seslendirecek.

İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin müzik eğitmeni Ali Asker tarafından oluşturulan Grup Turuncu Agora Yaz Festivali için özel hazırlamış oldukları yaz konseri 8 Temmuz Pazar günü saat 17.00’de Agora Alışveriş Merkezi A Blok etkinlik alanında ziyaretçilerle buluşacak.

Geçmişten günümüze birbirinden güzel yaz parçaların yer alacağı konserde Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçileri Yaz Festivali coşkusunu doyasıya yaşayacak.

Agora Yaz Festivali’ne Özel Çocuk Kulübü’nde Eğlenceli Atölyeler Çocukları Bekliyor!
7- 8 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek olan Agora Yaz Festival’inde çocuklar eğlenceli atölye çalışmalarına katılacaklar. 7 Temmuz Cumartesi günü saat 14:00 ve 15.30’da 2 seans olarak Kuş Yuvası Yapım Atölyesi Agora Çocuk Kulübü’nde olacak. 8 Temmuz Pazar günü ise  Teraryum Yapım Atölyesi’nde çocuklar kendi bahçelerini tasarlayarak keyifli vakit geçirecekler.

Agora Yaz Festivali ile ilgili ayrıntılı bilgiyi Agora Alışveriş Merkezi resmi sosyal medya hesapları ve danışma noktasından edinebilir, atölyelere kayıt yaptırmak için 0232 277 25 25 no’lu telefonu arayabilirsiniz.


İlgili etiketler : Agora İzmir, Agora İzmir Etkinlikleri, Yaz Festivali, Etkinlik, Grubu Gece Yolcuları, Konser,

Kampanya Sahibi

Agora İzmir AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Temmuz 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 8 Temmuz 2018
  • Trafik

    : 3008