Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Agora İzmir Kadın Kulübü Atölye Çalışmaları Ocak Ayında Devam Ediyor!

  • 5 yıl önce eklendi
  • 2134 defa incelendi
  • Puan : star star star 85 incelemede 3,02 puan almıştır.
Agora kadınlar kulübü etkinlikleri atölye çalışmaları ile ocak ayında devam ediyor!

‘Kaş Tasarımının Yüz İfadesindeki Önemi” konulu uygulamalı sohbeti ile Kalıcı Makyaj Uzmanı Sinem Geylani,4 Ocak Cuma günü saat 16:00'daAgora Alışveriş Merkezi'nde Kadınlar Kulübü etkinliğinekonuk olacak. Katılımcılar arasında yapılacak mini çekiliş ile 2 kişiye Mikroblading, 2 kişiye İpek Kirpik Uygulaması hediye edilecek olan etkinlikte yüz şekillerine göre kaşların nasıl olması gerektiği konusunda bilgi verecek ve uygulama yapacak olan Geylani, katılımcılardan gelen sorularını da yanıtlayacak.

11 OcakCuma günü ise Ege Çölyakla Yaşam Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İlknur Nerede Balcıoğlu'nun 'Çölyak Hastalığı ile Yaşam ve Glutensiz Beslenme'konulusöyleşisi ile saat 16.00'da gluten duyarlılığına dikkat çekerek veglutensiz hayat hakkında merak edilenleri cevaplayacak.

'Lavantanın Rahatlatıcı Kokusu İle Doğal Sabun Yapım Atölyesi' gerçekleştirecek olan Lal Atölye'den Nilgün Özbayram, ziyaretçileri, mis kokulu bir atölye ile karşılayacak. Doğal sabununun yapımı ve faydaları hakkında bilgi verecek olan Özbayram, kokusu ile sakinleştirici etkisi olan Lavantalı Sabunun yapım aşamalarını, 18 Ocak saat 16:00'daAgora Kadın Kulübü ziyaretçileri ile paylaşacak.

25 Ocak Cuma günü16.00’da Diyetisyen Elif Arslan, Kadınlar Kulübüne katılacak olan Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerine “Kış DetoksunaHazır Mısınız?' konulu sohbeti ile kış aylarında hazırlayabilecekleri detoks sularını uygulamalı olarak anlatacak.

Yeni yılda renkli atölyeler ve faydalı söyleşiler ile keyifli saatler geçirecek olan ziyaretçilerimizi Agora Kadınlar Kulübü’ne bekliyoruz. Etkinliklerimiz ücretsizdir.


İlgili etiketler : Agora İzmir, Agora İzmir Etkinlikleri, Kadın Kulübü, Etkinlikler,

Kampanya Sahibi

Agora İzmir AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Ocak 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2019
  • Trafik

    : 2134