Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

37. İstanbul Film Festivali'nde Vodafone RED'llere Özel Avantajlar

  • 6 yıl önce eklendi
  • 716 defa incelendi
  • Puan : star star star star 13 incelemede 3,62 puan almıştır.
37. İstanbul Film Festivali Vodafone RED Sponsorluğunda sizi sinemanın büyülü dünyasına götürüyor.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, bu yıl 37. kez düzenlenen İstanbul'un en uzun soluklu, Türkiye'nin en büyük sinema etkinliği İstanbul Film Festivali'nin festival sponsoru Vodafone Red oldu. Türkiye'nin en büyük uluslararası sinema etkinliği İstanbul Film Festivali'nin 37.si, bu yıl, 6-17 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek.

İstanbul Film Festivali ve Vodafone Red işbirliği, bu yıl getireceği dijital yeniliklerle İstanbul Film Festivali'nin daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayacak. Festival ile izleyici arasında dijital bir köprü olacak yeni projeleri ortaya çıkaracak bu işbirliği, açılış ve ödül töreninden kırmıza halı röportajlarına, festival merkezinde gerçekleştirilecek söyleşilerden, festivalin ulusal ve uluslararası konuklarıyla gerçekleştirilecek röportajlara 37. İstanbul Film Festivali'ni takip etmek isteyen herkese festival heyecanını yaşatacak.

6-17 Nisan 2018 tarihleri arasında Vodafone Red sponsorluğunda düzenlenecek 37. İstanbul Film Festivali'nde Vodafone RED'lilere özel avantajlar sunulacak.

Vodafone RED'lilere özel  Türkiye’nin ilk dijital seansı
İstanbul Film Festivalinde ilk defa yapılacak dijital sinema seanslarıyla 37. İstanbul Film Festivali Vodafone Red’li sinemaseverlerin ekranına geliyor. Sadece Red’lilere özel 500 kişiyle sınırlı dijital sinema seansları;
10 Nisan Salı
Sonsuz Futbol
Fotbal Infinit
Infinite Football     20:00
11 Nisan Çarşamba
Kuzgunlar
Korparna
Ravens     20:00
12 Nisan Perşembe
Aile
La familia     20:00
16 Nisan Pazartesi
Sofra Sırları
Serial Cook     20:00

37. İstanbul Film Festivali'nde 1 Bilet Alan Red'lilere 2. Bilet Hediye
24 Mart-19 Nisan tarihleri arasında geçekleşecek 37. İstanbul Film Festivali gösterimleri için Vodafone Red’lilerin Biletix.com ve festival gişelerinden aldıkları biletlerde, bir bilet aldığında ikincisi hediye. Vodafone Red tarifelerinden birindeki aktif bütün aboneler faydalanabilir.

Kampanyadan faydalanmak için Vodafone Yanımda uygulamasını indirebilir veya ISTANBUL yazıp 6666’ya SMS göndererek katılım şifrenizi alabilirsiniz.
Her abone en fazla 1 kez şifre alabilir ve tek şifreyle 3 ücretli 3 hediye olacak şekilde toplam 6 adet bilet satın alınabilir.



İlgili etiketler : 37. İstanbul Film Festivali, Vodafone, Vodafone Red, Bilet, Sinema,

Kampanya Sahibi

Vodafone
  • Eklenme Tarihi

    : 4 Nisan 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 17 Nisan 2018
  • Trafik

    : 716

Benzer Kampanyalar