Yeni Yıl Hediyeniz, Yeni Samsung Elektrikli Süpürgeniz!

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1748 defa incelendi
  • Puan : star star star star 22 incelemede 4,09 puan almıştır.
Yenilikçi beyaz eşya alanında bir dünya lideri olan Samsung Electronics Co. Ltd., teknoloji alanındaki üstünlüğünü beyaz eşyada da sürdürüyor. Samsung’un buzdolabı ve çamaşır makineleri gibi elektrikli süpürgeleri de üstün performansıyla evlerin vazgeçilmezi oluyor.

Evine özen gösteren sevdikleriniz için güzel bir seçenek olan Samsung’un yeni toz torbalı elektrikli süpürgeleri; 410W güçlü emiş gücü, geniş toz haznesi, yıkanabilir hepa 13 filtresi ve infrared teknolojili uzaktan kumandalı özellikleriyle bir elektrik süpürgesinden beklenen en üstün performansı sunuyor.

Yeni Yıl Hediyeniz, Yeni Samsung Elektrikli Süpürgeniz!
Yeni yıl için sevdiklerinize en güzel hediye alternatiflerinden biri olacak Samsung’un yeni kırmızı renkli Elektrikli Süpürgesi 410W yüksek emiş gücü, kullanışlı 5lt toz torbası ve kolay kullanımıyla evlerde konforlu bir temizlik sunuyor. Kolay kullanımıyla tozlardan eser bırakmayan süpürgenin 360 derece dönen hortumu sayesinde en dar alanlar bile rahatlıkla tozlardan arınıyor.

Omega Air Flow Teknoloji Sayesinde Herşey Çok Daha Sessiz
Samsung’un yeni toz torbalı elektrikli süpürgesi kolay kullanımı kadar sessizliğiyle de dikkat çekiyor. Omega Air Flow teknolojsi sayesinde sağlanan hava akışı ses seviyesini en aza indiriyor.
Bu sessiz çalışma teknolojisi sayesinde evinizi günün her saatinde rahatlıkla çalıştırabiliyor, kimseye rahatsızlık vermeden evlerinizi gönül rahatlığıyla süpürebiliyorsunuz.

Hepa Filtre
Yeni Samsung süpürgelerde yer alan ve kolaylıkla yıkanan Hepa13 Filtre sistemi sayesinde tozların
dışarı sızması engelleniyor ve tozlar makineye hapsoluyor. Bu sayede alerjisi olan kullanıcılar içinde en güçlü koruma sağlanıyor.
 
Üstelik, çelik teleskopik borusu üzerinde bulunan kızılötesi uzaktan kumandası sayesinde temizlik esnasında sürekli eğilip kalkmaya gerek kalmadan kumanda ile süpürdükleri yüzeye göre güç seviyesini ayarlama imkanına da sahip oluyor. 

Kırmızı renkli SC8240 elektrikli süpürgeler 369TL’den başlayan fiyatlarla tüm Samsung yetkili bayilerinden satışa sunuluyor.  




İlgili etiketler : Samsung, Yeni Yıl Hediyesi, Elektrikli Süpürge, Yılbaşı 2013, Yeni Yıl, Yılbaşı,

Haber Sahibi

Samsung
  • Eklenme Tarihi

    : 29 Kasım 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2012
  • Trafik

    : 1748

Diğer Samsung Haberleri

Benzer Haberler

  • Samsung Yeni Yılın En İnce Hediyesi; AMD İşlemcili SAMSUNG NP535U4C

    Yeni Yılın En İnce Hediyesi; AMD İşlemcili SAMSUNG NP535U4C

    İnce, kullanışlı ve şık tasarımıyla SAMSUNG NP535U4C Ultrathin notebooklar sevdikleriniz için yılın en cazip hediyesi! Yılbaşı için sevdiklerinize hangi hediyeyi alacağınıza hala karar vere...
    24 Aralık 20121998 defa incelendi
  • LC Waikiki LC Waikiki İle Yılbaşı Gecesinin Yıldızı Olun

    LC Waikiki İle Yılbaşı Gecesinin Yıldızı Olun

    LC Waikiki, 2013 Kış Koleksiyonu ile yılbaşı gecesini de unutmuyor; birbirinden güzel ve trend ürünlerle bu geceyi en özel hale getiriyor. Her yaşa uygun canlı tonlar, yaratıcı kombinler ve ...
    8 Kasım 20124913 defa incelendi
  • Samsung Samsung'dan Yeni Yıl Hediyesi Eco Bubble Çamaşır Makinesi

    Samsung'dan Yeni Yıl Hediyesi Eco Bubble Çamaşır Makinesi

    Yeni yıla girerken sevdiklerimize verdiğimiz yılbaşı hediyeleri en büyük neşe kaynağımız Samsung’un Eco Bubble teknolojili çamaşır makineleri hamarat annelere en güzel hediye seçeneği oluyor...
    9 Kasım 20122363 defa incelendi
  • Morhipo Morhipo.com İle Yılbaşı Hediyesi Seçmek Çok Kolay

    Morhipo.com İle Yılbaşı Hediyesi Seçmek Çok Kolay

    Yepyeni bir yılı daha karşılamaya hazırlanırken, en güzel yılbaşı hediyesini seçme telaşı da hızla artıyor. Birbirinden farklı seçenekleri ve cazip fırsatlarıyla kazandıran alışverişin adres...
    11 Aralık 20121901 defa incelendi
  • TOÇEV Yeni yılda TOÇEV hediyeleriyle  hem Sevdiklerinizi  Hem de okuma İstekli Çocukları Sevindirin!

    Yeni yılda TOÇEV hediyeleriyle hem Sevdiklerinizi Hem de okuma

    17 yıldır okuma istekli çocuklara hak ettikleri eğitim koşullarını sağlayan ve onlara eğitim hayatları boyunca maddi-manevi destek veren TOÇEV’in yılbaşı alternatifleriyle sevdiklerinize anl...
    13 Kasım 20122180 defa incelendi