W Collection 2015-2016 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1949 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 25 incelemede 4,88 puan almıştır.
Genç profesyonellerin tercihi W Collection, 2015-2016 Sonbahar-Kış sezonunda, trend renklerin yarattığı efektler, çarpıcı baskılar ve özellikli kumaşlar ile yine ayrıcalıklı bir şıklık sunuyor. İtalyan tasarımcı Mauro Ravizza Krieger tarafından hazırlanan ve dünyaca ünlü model Ben Dahlhaus’un yüzü olduğu koleksiyon, dikimdeki usta teknikler ve kalıplardaki ince detaylarla dikkat çekiyor.

W Collection’ın altı ayrı renk temasında hazırlanan yeni sezon koleksiyonu, takım elbise, ceket, pantolon, dış giyim ve aksesuardan oluşan zengin seçenekleri ile genç, modern ve şehirliği erkeğin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Genç profesyoneller, haftaiçi iş dünyasının profesyonelliğine özel tarzı, günlük hayatta ise sportif şıklığı yine W Collection ile yakalıyor.

W Collection, takım elbiseden gömleğe, ceketten pantolona, dış giyimden aksesuara uzanan geniş seçenekler sunan 2015-2016 Sonbahar-Kış koleksiyonu ile sezonunun erkek trendlerini belirliyor. Altı ayrı renk temasında hazırlanan W Collection yeni koleksiyonu, genç ve modern erkeklere özel ve şık bir tarz sunuyor.

Sezonun trend renkleri W Collection’da
6 ayrı renk temasında hazırlanan W Collection 2015-2016 Sonbahar-Kış koleksiyonu sezonun tüm trend renklerini uyumlu kombinlerle bir araya getiriyor. Modern duruşu ve kombinlerdeki uyumu ile her zaman kurtarıcı olan mavi ve lacivert tonlarının detaylandırıldığı City Blue, antrasit, gri ve morun soft uyumunu ortaya koyan Metropolis, mevsimin doğaya etkisini en çarpıcı şekilde yansıtan petrol, bordo ve laciverti ele alan New Reality, bordo, gri tonları ve lacivertin asil duruşunu bir arada modaya sunan New Sophistication temaları genç, modern ve tarz sahibi erkeklerin W Collection’ı tercih etme sebeplerini net şekilde ortaya koyarken; yeşil, kahverengi ve bej tonlarının hakim olduğu Urban Brown da W Collection erkeğini doğallığa bir adım daha yaklaştırıyor.  Siyah, beyaz ve grinin, vazgeçilmez, eskimez ve her zaman tüm dikkatleri üzerine çeken birlikteliğinden yola çıkarak hazırlanan Pure Black teması ise bu kış herkesin dolabında yer almaya aday parçalar sunuyor.
 
Şık bir görünüm için tüm detaylar W Collection’da
W Collection’ın takım elbiseleri, farklı kalıplar ve kesimleri ile genç erkeklere iş hayatı ve özel günlerde elagan bir görünüm sunuyor. İtalya’nın en kaliteli kumaşları ile üretilen takım elbiseler, yarım astar, tam astar, biyeli, çift yırtmaç, tek yırtmaç gibi özelliklerle detaylandırılıyor. Koleksiyonda farklı zevk ve vücut yapılarına hitap eden 12’si yelekli 41 çeşit takım elbise yer alıyor.

W Collection’ın jean’ler ve günlük tarzda pantolonlar ile kombinlenen ceketleri, seçkin İtalyan kumaşlarını, kusursuz kalıplar ve şık detaylar ile bir araya getiriyor. Her tarza uygun farklı doku, renkli desen ve özel kalıplar ile oluşturulan ceket koleksiyonu, 55 farklı seçenek içeriyor.

Türk modasında Akıllı Gömlek uygulaması ile bir ilki gerçekleştiren ve kolay ütülenebilen, ferahlık hissi veren, leke tutmayan özel kumaşlar ile 3 ayrı kalıpta 142 farklı gömlek sunan W Collection, denim, print ve çiçek desenli, jakarlı, koton gömlekler ile sezon trendlerine göre değişkenlik gösteren yaka ve kalıplarda üretilen zengin gömlek seçenekleriyle de genç profesyonellerin tercihi oluyor.
Şıklık ve rahatlığı, tarz sahibi bir çizgide bir araya getiren W Collection pantolon koleksiyonu, Modern Klasik, Chino ve W Original olarak üç grupta sunuluyor. Özel teknoloji ile üretilmiş kumaşlar, farklı desen, doku ve sezon renkleriyle hazırlanmış pantolonlar, farklı yıkama teknikleri ile detaylandırılmış slim ve regular fit “premium denim koleksiyonu” ile tamamlanıyor.
 
Yeni sezonun “must have” parçaları arasında yer alan, farklı doku ve modellerle hazırlanmış trikolar, mor, gri, mavi, lacivert, kahverengi ağırlıklı renklerden oluşan ve sportif bir şıklık sunan sweatshirt’ler, kontrast renk detayları, özel kalıpları ile zenginlik kazandırılmış, kendi kumaşından ton-in-ton desenli montlar yeni sezonun dikkat çekenleri arasında yer alırken,  W Collection çizgisi ile yorumlanmış sezonun trendi kapitone montlar da koleksiyonun en özel parçaları olarak öne çıkıyor. Yün ve ipek karışımlı elegan kumaşlarla üretilmiş, oversize diz hizası paltolar, her erkeğin dolabında olmaya aday, sade ve şık tarzlarıyla dikkat çekiyor.

Bir erkeğin ihtiyacı olan tüm detaylar W Collection’da
W Collection koleksiyonunda yer alan kravat, kol düğmesi, atkı, papyon, mendil, ayakkabı, çanta ve kemere uzanan geniş aksesuar seçenekleriyle bir erkeğin ihtiyacı olan tüm detayları bir bütün olarak sunuyor.

Erkek giyiminde kalitenin anahtarı olan ayakkabılar, W Collection’ın 2015-2016 Sonbahar-Kış koleksiyonunda her tarza uygun alternatifleri ile öne çıkıyor. Loafer’lar ve klasik casual ayakkabılar, hem haftaiçi hem de haftasonu kombinlerine uygun tarzları ile dikkat çekerken; spor giyimi tamamlayan sneakers’lar haftasonu tarzının vazgeçilmezi olmaya aday görünüyor.



İlgili etiketler : W Collection, W Collection Koleksiyonu, W Collection 2016 Koleksiyonu, Giyim, W Collection Koleksiyonları,

Haber Sahibi

W Collection
  • Eklenme Tarihi

    : 12 Ağustos 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 29 Şubat 2016
  • Trafik

    : 1949

Diğer W Collection Haberleri

Benzer Haberler

  • W Collection W Collection 2014 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

    W Collection 2014 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

    W Collection 2014 İlkbahar/Yaz sezonunda detaylarda gizlenen şıklığın hakim olduğu çağdaş bir yaklaşım ile rahatlığı ve kalitesinden ödün vermeyen bir koleksiyon ile karşımıza çıkıyor. Este...
    10 Mart 20142456 defa incelendi
  • Mudo Collection Mudo Collection 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

    Mudo Collection 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

    Mudo Collection 2012 İlkbahar-Yaz bayan ve erkek koleksiyonlarının ortak noktası sahil yaşamından ve şehir hayatından ilham alması... Mudo Collection 2012 İlkbahar-Yaz Mudo Collec...
    1 Mart 20123637 defa incelendi
  • So CHIC W Collection Sonbahar/Kış 2013-2014 Kadın Koleksiyonu

    W Collection Sonbahar/Kış 2013-2014 Kadın Koleksiyonu

    Genç profesyonellerin markası W Collection, Sonbahar/Kış 2013-2014 koleksiyonu ile kendine güvenen, güçlü ve zarif iş kadınlarına alışılmışın dışında bir ofis şıklığı sunuyor. Vintage esin...
    10 Eylül 20131844 defa incelendi
  • Beymen Collection Beymen Collection 2015 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu

    Beymen Collection 2015 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu

    Beymen Collection, 2015 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda 1960’ların erkek modasında ön plana çıkan, terzi elinden çıkmış kusursuz görüntüye odaklanıyor. Özellikle günümüzde takım elbiselerin bir...
    20 Şubat 20152033 defa incelendi
  • Beymen Collection Beymen Collection 2014 İlkbahar/Yaz Erkek Giyim Koleksiyonu

    Beymen Collection 2014 İlkbahar/Yaz Erkek Giyim Koleksiyonu

    Beymen Collection, 2014 İlkbahar/Yaz’ında erkeklere, detaylı işçilikle hazırlanan kumaş ve kesimlerle, dikkat çekici ve net bir siluet çiziyor. Kalite ve şıklığı detaylarda gizleyen koleksiy...
    7 Mart 20141700 defa incelendi