Vans 2013 Klasik Kadın Koleksiyonu

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1438 defa incelendi
  • Puan : star star 13 incelemede 1,92 puan almıştır.
Bu sezon kadınları çok daha özel hissettirecek VansClassicsKadın Koleksiyonu’yla yazın tüm ruhunu içinizde hissedeceksiniz. Kalifornia’nın otantik rüzgârını ayaklarınıza getirecek, ayakkabılardan tişörtlere, rengarenk aksesuarlardan denim pantolonlara kadar uzanan 2013 VansKoleksiyonu’yla büyülenmeye hazır olun.

Van Doren Ayakkabılar
Üçüncü sezonuna giren Van Doren serisi, neşeli Kaliforniya yaşam tarzı ile tanınan markanın kurucusu Steve Van Doren’ınözel seçkisi desenlerden oluşuyor. Özellikle Era ve Authentic modellerine uygulanan desenler dikkatçekiyor.

Damalı/Parlak Yeşil ve Hawai/Kırmızı tonlarda Era’lar, müşterilerin mağazada kendi Vans’lerini boyayıp kendilerine özel ayakkabılar tasarlayabildiği ilk günlerine gönderme yapıyor.



Authentic modeli ise, en son 90’ların başında gördüğümüz bir üçlü ile karşımızda: Leopar/Siyah,


Papağan/Açık Mavi ve Retro Flag.
Bu ürünlerin her birinin canvas kaplaması üzerine özel enzimlerle uygulanan yıkamanın ayakkabıların Retro görünümlerine kattıklarını, ürünleri elinize aldığınızda göreceksiniz.

Overspray Serisi
Üzerlerine sprey sıkılmış etkisi veren Overspray serisi hem kadın, hem erkekler için koleksiyonda öne çıkıyor.


Tekstil ve Aksesuar Koleksiyonu
Kaliforniya sahilleri ve surf kültüründen esinlenilerek tasarlanan ve şehrin deniz sesini adeta kulağınıza getiren parlak renkler, kalın baskılarla kaba bırakılmış ayrıntılar kadın koleksiyonunun an fikrini oluşturuyor. Ayakkabı koleksiyonu ile çok rahat kombinlenebilen ürünler, rahatlıkları ve farklı malzemeleri bir araya getirmeleri ile farklılaşıyor.

Denim Koleksiyonu
Vans’in içinizi kıpır kıpır yapacak denim koleksiyonuna, markanın eski favori modellerine ek olarak, Skinny Denim ve Calhoun yüksek bel Skiny modelleri dâhil. Vans, şerbet renkli Skinny modelleriyle bu sezon yaz hatıralarınızda pembe bir tat bırakacak.

Vans aynı zamanda püfür püfür esen sıcak Kalifornia rüzgârını teninizde hissettirecek yüksek bel yeni denim şort modelleriyle sizi adeta ılık bir yaz yolculuğuna çıkarıyor!

Son olarak, Vans denim koleksiyonunun mükemmel bir parçası olan yaz konserlerinin vazgeçilmez tarzı Confinement West kot yelek, yıpranmış denim kumaşıyla içinizdeki özgür ruhu dışarı çıkarmak için tamamlayıcı parçanız oluyor!



İlgili etiketler : Vans, Doren Ayakkabı, Aksesuar, Ayakkabı, 2013 Koleksiyonu,

Haber Sahibi

Vans
  • Eklenme Tarihi

    : 12 Haziran 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2013
  • Trafik

    : 1438

Diğer Vans Haberleri

Benzer Haberler

  • Vans Vans Van Doren Koleksiyonu

    Vans Van Doren Koleksiyonu

    Vans, Geçmişle Geleceği Van Doren Koleksiyonu’nda Buluşturuyor... Vans®’in kült koleksiyonlarına adını altın harfle yazdırmış olan Van Doren Serisi, bu sezona özel 80'ler ve 90'ların ikonik...
    27 Mayıs 20141595 defa incelendi
  • Vans Vans’den Hawaii Ruhunu Yansıtan Desenler!

    Vans’den Hawaii Ruhunu Yansıtan Desenler!

    Kaliforniya’da doğan ve kaykaycıların renkli dünyasından ilham alan köklü marka Vans®, yaz koleksiyonunda yer alan eğlenceli olduğu kadar cool bir duruş sergileyen modelleriyle, Hawaii’nin e...
    6 Ağustos 20131613 defa incelendi
  • Deichmann Deichmann 2012-2013 Sonbahar- Kış Kadın Ayakkabı Koleksiyonu

    Deichmann 2012-2013 Sonbahar- Kış Kadın Ayakkabı Koleksiyonu

    Romantik ve eğlenceli tarzını 2012-2013 Sonbahar-Kış Kadın Ayakkabı Koleksiyonu’na yansıtan DEICHMANN, metropol kadınının şık, bohem ve kendine güvenen stilini sokaklara taşıyor. Sezonun öne...
    3 Eylül 201218085 defa incelendi
  • Desa Deri DESA'dan Mezuniyete Yakışan Ayakkabı ve Aksesuarlar

    DESA'dan Mezuniyete Yakışan Ayakkabı ve Aksesuarlar

    Derinin zamansız şıklığını el işçiliğinin özel dokunuşlarıyla ön plana çıkaran DESA, Mezuniyet Balosu’nun yıldızı olmak isteyenler için benzersiz bir koleksiyon sunuyor. 70’lerin Amerika’sı...
    1 Haziran 20152250 defa incelendi
  • Next Accessory Next Accessory 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

    Next Accessory 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

    Next Accessory 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu; rengarenk, enerji dolu ve eğlenceli aksesuarları ile sezona hızlı bir giriş yapıyor. Trendleri yakından takip eden Next Accessory, gardıropların...
    15 Mart 20122962 defa incelendi