Üniversiteliler En İyisi Forum Trabzon Dedi

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1173 defa incelendi
  • Puan : star star star 25 incelemede 2,72 puan almıştır.
“KTÜ En’lerini Seçiyor” anketine katılan 3.500 öğrenci, tiyatrodan sinemaya, televizyondan futbola kadar en iyileri ödüllendirdi.
 
Karadenizlilerin buluşma noktası Forum Trabzon, üniversiteliler tarafından ‘En İyi Alışveriş Merkezi’ ödülüne layık görüldü.

Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Medyatik Ödül Gecesi’nde tiyatro, sinema, müzik, spor, televizyon ve sanat alanında 2012’nin en iyileri ödüllendirildi.

Forum Trabzon’un destekleriyle gerçekleşen 4. Medyatik Ödül Gecesi öncesi ünlü isimler, KTÜ İşletme ve Ekonomi Kulübü yönetim ekibi ve Forum Trabzon yönetim ekibi Süleyman Restoran’da bir araya geldi.
 
Keyifli yemeğin ardından KTÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ödül gecesine geçen konuklar, KTÜ öğrencilerinin heyecanını ve ödül alanların mutluluğuna tanıklık etti.
 
Sadece Trabzon’un değil tüm Karadeniz Bölgesi’nin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Forum Trabzon, 3.500 öğrencinin kullandığı oylarla En İyi Alışveriş Merkezi ödülüne layık görüldü.
 
Gecede ayrıca Kadir İnanır ‘Yeşilçam’ın Unutulmaz Erkek Oyuncusu’, Türkan Şoray ‘Yeşilçam’ın Unutulmaz Kadın Oyuncusu’, Gupse Özay ‘En İyi Kadın Oyuncu’, Tolga Zengin En İyi Futbolcu, Hayko Cepkin En İyi Rock Sanatçısı ödülünü aldı.
 
‘Tiyatronun Duayeni’ ödülünü alan Haldun Dormen, ödül töreni öncesinde Forum Trabzon’da Trabzonlularla buluştu. Trabzonlular, Haldun Dormen ile tanışma fırsatı buldukları imza törenine büyük ilgi gösterdi.


İlgili etiketler : Forum Trabzon, En İyi Alışveriş Merkezi, Ödül,

Haber Sahibi

Forum Trabzon
  • Eklenme Tarihi

    : 15 Mart 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2013
  • Trafik

    : 1173

Diğer Forum Trabzon Haberleri

Benzer Haberler

  • Akmerkez AVM Akmerkez'e ICSC Solal Marketing Awards'den Ödül

    Akmerkez'e ICSC Solal Marketing Awards'den Ödül

    Türkiye'de alışveriş ve yaşam merkezi konseptinin öncüsü Akmerkez, dünyanın en prestijli pazarlama ödülleri programlarından ICSC Solal Marketing Awards 2011'de "Akmerkez FashiOnAir" projesiy...
    8 Nisan 20113349 defa incelendi
  • Optimum Outlet İstanbul Optimum Outlet İstanbul ICSC 2010 Avrupanın en iyi Outlet'i Ödülünü aldı.

    Optimum Outlet İstanbul ICSC 2010 Avrupanın en iyi Outlet'i Ödülü

    Optimum ödüle layık görülen tek Türk firması oldu. Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. nin istanbul Goztepe E-5 üzerindeki Optimum Outlet ve Eğlence merkezi, ICSC'nin Prag'da düzenlenen...
    13 Aralık 20105011 defa incelendi
  • 365 AVM 100 Yaşı Devirmenin Sırları - 365 AVM

    100 Yaşı Devirmenin Sırları - 365 AVM

    Türkiye'nin dört bir yanından toplanan ve gerçek hikayelerle oluşturulan sergide, 100 yaşına kadar sağlıklı ve dinç olarak yaşayan kişilerin sağlık sırları veriliyor. Yüz yaşını devirenler;...
    8 Mart 20114490 defa incelendi
  • Olimpa AVM Başakşehir Olimpa Alışveriş Merkezi Açıldı! Olimpa AVM

    Başakşehir Olimpa Alışveriş Merkezi Açıldı! Olimpa AVM

    İstanbul Başakşehir semtinde yapımı tamamlanmış olan Olimpa Alışveriş Merkezi 18 Aralık Cumartesi günü açılıyor. Başakşehir Mah. Erdem Beyazıt Cad. No:5 Başakşehir / İstanbul  ad...
    15 Aralık 201025000 defa incelendi
  • Ada AVM Ada AVM'de Pazarlama Günleri

    Ada AVM'de Pazarlama Günleri

    PAZARLAMADA KARİYER HEDEFLEYEN GENÇLER ADA’DA BULUŞUYOR Sakarya’nın gözde alışveriş ve yaşam merkezi ADA Alışveriş Merkezi,  27-28 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan “Pazarlama...
    25 Nisan 20114978 defa incelendi