Turkcell Teknoloji İnovasyon Büyük Ödülü'nü Aldı

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2134 defa incelendi
  • Puan : star star star star 70 incelemede 4,23 puan almıştır.
Turkcell Teknoloji, bu sene 2. kez verilen İSO İnovasyon Ödülleri’nde “Büyük Ödül”e layık bulundu.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell’in Ar-Ge ve inovasyon üssü Turkcell Teknoloji, İSO İnovasyon Büyük Ödülü’ne layık bulundu. Türkiye’de yerleşik sanayi kuruluşlarına yönelik olan İSO İnovasyon Ödülleri’nin ikincisi, 14 Aralık 2011 Çarşamba akşamı İstanbul Kongre Merkezi’nde İSO 10. Sanayi Kongresi ve İnovasyon Sergisi kapsamında gerçekleştirildi.

“İnovasyonu içselleştiren” şirketlere veriliyor

İstanbul Sanayi Odası’nın “İnovasyonu içselleştirilmiş ve katma değeri yüksek, inovatif ürünler ve süreçler ile kanıtlanan bir iş yapış tarzını geliştiren, sürdürülebilir rekabet avantajına ulaşan başarı örneğine verilen ödülü” olan İnovasyon Büyük Ödülü’nü Turkcell Teknoloji Genel Müdürü Semih İncedayı aldı. Semih İncedayı ödül töreninin ardından 2007 yılında Turkcell’in, telekom ve bilgi teknolojileri alanında uzmanlaşmış mühendis kadrosunu bir çatı altında toplamış ve teknoloji şirketi olma yolunda en önemli atılımı gerçekleştirmiştik. Kısa zamanda çok mesafe kat ettik. 400’ün üzerinde Türk mühendisin çalıştığı Turkcell Teknoloji bugün gerek patent sayısı gerekse imza attığı yenilikçi uygulamalarla dünya devlerinin örnek gösterdiği bir şirket haline geldi. Turkcell’in ekosisteminde yer alan firmalarla birlikte büyüyor ve küresel rekabette her geçen gün daha dikkat çekici bir konuma geliyoruz. İstanbul Sanayi Odası’nın bu ödülü çabalarımızın takdir gördüğünün kanıtıdır. Mutlu ve gururluyuz” dedi.

Bu sene 35 kuruluş başvurdu

İSO İnovasyon ödüllerine bu sene farklı il ve sektörlerden toplam 35 kuruluş başvurdu ve bu firmalar içinden 10'u finale kalmaya hak kazandı. Toplamda 5 kategori ödülü, 1 Jüri Özel Ödülü ve 1 Büyük Ödül olmak üzere 7 şirket ödüllendirildi.

İSO İnovasyon Ödülleri ile inovasyona dönük süreçleri benimseyerek, sürdürülebilir rekabet avantajına ulaşan başarı örneklerinin ödüllendirilmesi, bu tür yaklaşımların yaygınlaştırılarak sanayinin inovasyon yetkinliğinin artırılması ve inovasyonun ticari getiri avantajı olarak öne çıkartılması amaçlanıyor.





İlgili etiketler : Turkcell, İso İnovasyon Ödülleri,

Haber Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 19 Aralık 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2012
  • Trafik

    : 2134

Diğer Turkcell Haberleri