The North Face'ten Soğuk Havalar İçin Birebir Mont ve Botlar

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2815 defa incelendi
  • Puan : star star star 142 incelemede 3,37 puan almıştır.
Outdoor giyim markası The North Face®, patenti kendisine ait olan ve son teknolojileri kullanarak geliştirdiği ürünleriyle şehir yaşamını kolaylaştırıyor. Su geçirmez, içten ısıtmalı, nefes alabilen Baker Deluxe montlar ve SIS Que Mid serisi çizmeler soğuğa senelerce meydan okumanızı sağlayacak.

Baker Deluxe Montlar:
Başlıkta bulunan çıkarılabilir yapay kürk, kar gözlüğü cebi, ayarlanabilir ve yine çıkarılabilir kapüşona sahip su geçirmez ve nefes alabilen dikişleriyle ön plana çıkan Baker Deluxe montlarının etek boyları da ayarlanabiliyor. Manşetlerdeki bantlar eldivenli ya da eldivensiz kullanım için rahatça ayarlanma imkanı sunuyor. İzolasyon sağlayan astarı soğuğu engellerken, hafifliği ile sizi yormuyor. Her bedene uygun, kadın ve erkekler için ideal bir seçenek olan bu özel montların, yüzünüzü örten ve gözlere kadar kapanan fermuarı sayesinde kaşkol kullanmanıza gerek olmuyor.

DIE Que Mid Çizmeleri:
Kuzey soğuklarından ilham alan Die Que Mid serisi çizmeler, ayaklar için en uygun koşulları sağlayan ergonomik tasarımıyla ön plana çıkıyor. Kışın adım atmanın bile çok zor olduğu karlı günlerde bu özel çizmeler Heatseaker® izolasyon yapısı ve yeri kavrayan tabanı ile maksimum verim sağlıyor. Dışarıda saatlerce kalsanız bile kesinlikle su ve soğuk geçirmeyen Die Que Mid serisi çizmeler yüzde yüz geri dönüşümlü yapısı, polar astarı, yalıtım sağlayan üst yapısı ve şık modelleri ile size kış soğuğunu unutturacak.



 The North Face - 1

The North Face - 1

 The North Face - 2

The North Face - 2

 The North Face - 3

The North Face - 3

İlgili etiketler : The North Face, Mont, Kaban, Giyim,

Haber Sahibi

The North Face
  • Eklenme Tarihi

    : 30 Aralık 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : 30 Aralık 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2014
  • Trafik

    : 2815

Diğer The North Face Haberleri

Benzer Haberler