Sunglass Hut Türkiye'de

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1748 defa incelendi
  • Puan : star star 36 incelemede 2,25 puan almıştır.
Uluslararası mağazalar zinciri Sunglass Hut Türkiye’ye girişini, Georgia May Jagger’ın katılımıyla gerçekleşen Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul Presented by American Express’te gerçekleştirdiği lansman ile duyurdu.

Lüks ve marka güneş gözlüğü konusunda bir numaralı adres olan ve 1971 yılında Miami’de sektöre adım atan Sunglass Hut, dünya çapında tüm kadın ve erkeklere yaratıcı taraflarını açığa çıkaracak stil sahibi aksesuarlar sunmakta. Amerika’dan, Orta Doğu’ya, Hong Kong’dan Güney Afrika ve çok daha ötesine kadar tüm dünyanın ve Türkiye’nin en stil sahibi alışveriş bölgelerinde konumlanıyor.

Bünyesinde dünyanın önde gelen dev gözlük markalarını bulunduran Sunglass Hut, modanın kalbinin attığı Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express’te gerçekleştirdiği lansmanda Türkiye pazarını girişini duyurmak ve sezonun gözlük trendlerini paylaşmak için marka yüzü Georgia May Jagger ile basını bir araya getirdi. Markanın ruhuna uygun canlı, genç ve sıkı bir moda takipçisi olan Georgia May Jagger, Sunglass Hut ile yanyana durmaktan ne kadar mutlu olduğunu da belirtti.

Gözlük trendleri hakkında merak edilenleri yanıtlamak ve yüz tipine göre gözlük önerilerinde bulunmak üzere stil danışmanı Ceylan Atınç da moda haftası boyunca Sunglass Hut standında gözlük severlerle buluşuyor. Ünlü stil danışmanı Aviator’dan Wayfarer’a en yeni ve trend güneş gözlükleri arasından yüze en uygun gözlüğü bulmanız ve kombininizi tamamlayabilmeniz için önerilerde bulunmakta.



İlgili etiketler : Sunglass Hut, Sunglass Hut Gözlük, Sunglass Hut Türkiye, Mercedes-benz Fashion Week Istanbul,

Haber Sahibi

Sunglass Hut
  • Eklenme Tarihi

    : 13 Mart 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2014
  • Trafik

    : 1748

Diğer Sunglass Hut Haberleri

Benzer Haberler