Star Wars Jedi Padawan Akademisi 23 Nisan'da İstinyepark'ta!

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2181 defa incelendi
  • Puan : star star 64 incelemede 2,11 puan almıştır.
İstinyePark, 23 Nisan’da Star Wars efsanesini çocukların ayağına getiriyor. 23 – 27 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan “Star Wars Jedi Padawan Akademisi”ne katılan tüm çocuklar, unutulmaz serinin popüler karakterleri Jedi’lardan bir Jedi olmanın inceliklerini ve ışın kılıcı kullanmanın ustalıklarını öğrenecek. Etkinlik kapsamında çocuklar ayrıca Güç’ün karanlık tarafının temsilcileri Darth Vader ve Bobba Fett ile tanışıp, fotoğraf çektirme şansına da sahip olacaklar.

İstinyePark 23 Nisan’da çocukları Türkiye’de ilk defa “Star Wars Jedi Padawan Akademisi” ile buluşturuyor! Hem çocuklara hem de yetişkinlere eğlenceli saatler vaadeden etkinlikte, aynı anda 30 katılımcıya Jedi’lar, tarafından ışın kılıcı eğitimi verilecek ve “Güç”ün öneminden bahsedilecek. Beş gün boyunca 11.00 - 19.00 saatleri arasında açık olacak etkinlik alanında çocuklar,  akademinin yanı sıra Işın Kılıcı  ve Lego Yapımı Atölyeleri’ne katılarak kendi Lego karakterlerini ve ışın kılıçlarını yaratma şansına sahip olacaklar.

Ana aktivite alanına kurulacak “Star Wars Jedi Padawan Akademisi” etkinliğinde, çocuklar hem serinin popüler karakterleriyle tanışma fırsatı bulacak hem de kendileri için hazırlanan interaktif bir eğitimin yanı sıra eğlenceli grup çalışmalarına katılarak unutulmaz bir gün geçirecekler. Günde 4 defa gerçekleşecek olan Akademi eğitimleri sonrasında ‘Jedi sertifikası’yla ödüllendirilecek çocuklar, daha sonra efsane karakterlerle bir araya gelerek fotog?raf çektirme s?ansına da sahip olacaklar.

Siz de çocuğunuza unutulmaz bir 23 Nisan yaşatmak ve Star Wars’un olağanüstü dünyası ile tanıştırmak istiyorsanız, “Star Wars Jedi Padawan Akademisi” 23 - 27 Nisan tarihleri arasında İstinyePark’ta sizi bekliyor.



İlgili etiketler : Star Wars, İstinyepark, İstinyepark Avm, 23 Nisan Çocuk Bayramı, 23 Nisan Etkinlikleri,

Haber Sahibi

İstinyePark AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 17 Nisan 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 27 Nisan 2014
  • Trafik

    : 2181

Diğer İstinyePark AVM Haberleri

Benzer Haberler