Sömestir Tatili İçin En Sevimli Hediyeler Intersport Mağazalarında!

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2387 defa incelendi
  • Puan : star star star star 124 incelemede 3,85 puan almıştır.
Sömestir tatili için kayak merkezlerini tercih edenlerin aradığı herşey INTERSPORT mağazalarında. Çocuklar için güvenliğin ön planda tutulduğu kayak ekipmanları, kayak montları, pantalonları, kaz tüyü montlar ve sıcacık polarların yanı sıra eldiven ve bere gibi rengarenk aksesuarlar, kızaklar ve buz patenlerini Intersport mağazalarında bulabilirsiniz.

Çocuklar Sömestir Tatilinin Keyfini Yalnızca Intersport Mağazalarında Bulabileceğiniz Looney Tunes Koleksiyonu İle Çıkarsın!

Sporu hayatın her anına taşıyan INTERSPORT,  Etirel’in çocuklar için özel olarak ürettiği ve yalnızca INTERSPORT  mağazalarında satılan Looney Tunes koleksiyonuyla tüm çocukları sevindiriyor! Tüm zamanların en sevilen çizgi film karakterleri Tweety ve Sylvester, Buggs Bunny, Daffy Duck ve Tazmanya canavarı; neşeli renklerle birleşerek Etirel Looney Tunes koleksiyonundaki montlar, eldivenler ve pantolonlarda canlanıyor. Sadece INTERSPORT mağazalarında bulabileceğiniz polar, mont, bere ve eldiven seçenekleriyle Looney Tunes serisi çocukları sömestir tatilinde sıcacık tutarken  enerji veriyor! Çocuklar neşelerine neşe katacak Looney Tunes serisini üstlerinden çıkartmak istemeyecekler.

Sadece INTERSPORT mağazalarında satışan sunulan Etirel marka kayak kıyafetlerinde, çocukların güvenliği için özel olarak tasarlanmış. Pantalonlarda, paça içindeki lastikli tozluklar, soğuğun içeri girmesini önlerken, montlarda bulunan çene koruyucu kısım güvenliği sağlıyor. Ayrıca mp3, skipass, kayak gözlüğü için de cepler, kayak yaparken ve sonrasında rahatlığı sağlıyor. Böylece, çocuklarınızın kar içinde tüm gün kuru ve sıcak kalmasını sağlarken çocuklarınızın güvenliği ve şıklığı da sağlanıyor.
Henüz kayak sporuyla tanışmamış çocuklar, dağda karla oynamanın en eğlenceli yollarından biri olan rengarenk kızaklarla kar keyiflerine keyif katacak. Son yıllarda trend olan AVM’ler içerisindeki buz pistlerinde, ailece keyifli dakikalar geçirebileceğiniz bu spor için çocuklarınıza uygun TechnoPro marka buz patenlerini INTERSPORT mağazalarında bulabilirsiniz.

Mağazalar: İstanbul: Kanyon, Meydan, Kozzy, Optimum, Akbatı, İstanbul Forum ve Marmara Park; Ankara: Antares, Forum, Gordion, ve Kentpark; Bursa: Anatolium; İzmir: Egepark; Antalya: Terracity.




 Intersport

Intersport

İlgili etiketler : Intersport, Looney Tunes Koleksiyonu,

Haber Sahibi

İntersport
  • Eklenme Tarihi

    : 24 Ocak 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : 24 Ocak 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Şubat 2013
  • Trafik

    : 2387

Diğer İntersport Haberleri