Sevgilinize Mon Reve Takılarıyla Hem Şıklık Hem De Pozitif Enerji Hediye Edin!

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2282 defa incelendi
  • Puan : star star star 138 incelemede 3,3 puan almıştır.
İstinye Park’ın şık takı butiği Mon Reve, doğal taşlardan oluşan birbirinden göz alıcı takılarıyla sizi bekliyor! Oniks, akik, mercan, ametist ve kuvars gibi doğal taşların pozitif etkileri ve Mon Reve’in özgün tasarımlarıyla sevgiliniz her ortamda göz kamaştıracak!

Aksesuar alışverişinin vazgeçilmez adresi Mon Reve’in 2013 kış koleksiyonu hem stil hem de pozitif enerji katıyor. Betina Barutçuoğlu'nun dikkat çekici tasarımlarının yanı sıra; pozitif etkilere sahip yarı değerli doğal taşlar  kullanılması, Mon Réve takılarını diğerlerinden farklı kılan en önemli özellik. Doğal taşların yüzyıllardır bilinen pozitif etkileri, eşsiz el yapımı Mon Réve tasarımlarıyla bu kış sevdiğinizi de etkisi altına alacak! Mon Reve’in sezonun en moda renkleriyle tasarlanan kolye, bilezik ve küpelerine mutlaka göz atın!

Mon Reve’in kullanılan yarı değerli doğal taşların tümünün bir pozitif etkisi var:
Aşkın taşı olarak bilinen pembe kuvars sevginin vücutta akışını kolaylaştırırken bedeni de dinçleştirir. Sezonun en moda renklerinden biri olan mercan, olumsuz enerjileri ortan kaldırır ve nazara karşı korur. Çarpıcı yeşil rengiyle neşe taşı olan aventurin ise stresi ve zihinsel karmaşayı azaltarak size sakinlik ve yaşama sevinci sunar.

Güç ve tutkuyu temsil eden siyah rengiyle oniks kadın-erkek ilişkilerini dengeleyerek karşı cinsler arasında sağlıklı iletişim sağlarken, çarpıcı  kırmızı rengiyle kariyer taşı olarak bilinen akik size enerji verir. Yeşilin en güzel tonunu yansıtan yeşim taşı size rahatlama ve sıcaklık hissi verirken cesaret de kazandırır.

Soğuk kış aylarında turuncu rengiyle size enerji verecek olan sarı kuvars taşı toksinlerden ve kıskançlık duygularından arınmanıza yardımcı olur. Hayal gücünü kuvvetlendiren garnet ve şifa bakımından en güçlü taş olarak bilinen ametist de bu kış size pozitif enerji yükleyecek doğal taşlardan bazıları.

Taşlar ve detaylı pozitif enerjileri
Oniks; kadın-erkek ilişkilerini dengeler, karşı cinsler arasında sağlıklı iletişim sağlar, evliler arasında hoşnutluk oluşturur, otokontrol yeteneğini geliştirir, kişiyi bağımlılıktan kurtarır.

Akik; kariyer taşıdır, enerji verir ve bedeni güçlendirir, hamilelikte anne ve bebek sağlığı için faydalıdır, cesareti artırıcı etkisi vardır, kararlılığı pekiştirir, lenflerin sirkülasyonunu rahatlatır.

Sarı kuvars; kıskançlık duygularını bastırır, karaciğer ve safrakesesi işlevlerine yardımcıdır, toksinlerin atılmasına destek olur, cilde tazelik ve serinlik verir, görme bozukluklarına iyi gelir.

Pembe kuvars:Aşk taşıdır, sevginin vücutta akışını kolaylaştırır.Beden hücrelerini yeniler; hem  hastalıkları tedavi eder hem de bedeni dinçleştirir.Yaraları, anjini, astımı, siyatiği, migreni ve görme bozukluklarını iyileştirir.

Mercan:
Nazara karşı kullanılır. Ev ve ailedeki olumsuz enerjiyi ortadan kaldırır.Kararlılık sağlar, konsantrasyon eksikliğini giderir. Heyecanları, aşırı duygulanmaları ortadan kaldırır.Kalbi ve dalağı kuvvetlendirir. Hormon sistemini dengeler.

Ametist:
Şifa bakımından en güçlü taştır. Negatif enerjiyi toplayarak pozitif enerjiye dönüştürür.Uykusuzluğa iyi gelir. Depresyona karşı faydalıdır. Bedendeki fazla elektrik yükünü toplayarak beyin gücünü yükseltir.

Aventurin:
Neşe taşıdır. Zihinsel karmaşa ve stresi azaltır.Korkularla mücadelede etkilidir. Sakinlik ve yaşama sevinci sunar. Sabrın semboludur. Alerjilere, deriye, saçlara, kaşıntılara iyi gelir.

Garnet:
Damarlar için faydalıdır. Cinsel duyarlılığı ve üreme gücünü arttırır. Dinginlik hissi verir. Geçmişi hatırlamaya yardımcı olur. Hayal gücünü kuvvetlendirir. Kişiyi karabasanlardan korur.

Yeşim:
Diş ağrılarını azaltır. Rahatlama ve sıcaklık hissi verir. Taşıyan kişilerde cesaret ve adalet duygularını harekete geçirir. Gözleri rahatlatır. Vucuda dinginlik verir.


 Mon Reve - 1

Mon Reve - 1

 Mon Reve - 2

Mon Reve - 2

 Mon Reve - 3

Mon Reve - 3

 Mon Reve - 4

Mon Reve - 4

 Mon Reve - 5

Mon Reve - 5

 Mon Reve - 6

Mon Reve - 6

İlgili etiketler : Mon Reve, Sevgililer Günü, Sevgililer Günü 2013, Sevgililer Günü Hediyesi,

Haber Sahibi

Mon Reve Bijoux
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Ocak 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : 28 Ocak 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Şubat 2013
  • Trafik

    : 2282

Diğer Mon Reve Bijoux Haberleri

Benzer Haberler

  • Desa Deri Desa'dan Sevgililer Gününe Özel Tasarımlar

    Desa'dan Sevgililer Gününe Özel Tasarımlar

    Deri giyim ve aksesuar modasında 40. Yılını kutlayan DESA, yıllardır aynı aşk’la moda severlerle birlikte Sevgililer Günü’nü kutluyor… Sevgililer Günü’ne özel olarak tasarlanan bileklikler,...
    29 Ocak 20132403 defa incelendi
  • Swatch Swatch Sevgililer Günü Koleksiyonu

    Swatch Sevgililer Günü Koleksiyonu

    Swatch Sevgililer Günü'nde Sevdiklerine mükemmel bir hediye almak isteyenler için  saat ve bijuteri koleksiyonu sizin beğeninize sunuyor. Swatch Sevgililer günü için hazırladı kolleks...
    19 Ocak 201212983 defa incelendi
  • Özsüt Sevgililer Günü'nün En Tatlı Sürprizleri Özsüt'ten

    Sevgililer Günü'nün En Tatlı Sürprizleri Özsüt'ten

    75 yıllık tatlı ustası Özsüt, 14 Şubat Sevgililer Günü için tadına doyulmaz seçenekler sunuyor. Özsüt’ün bu özel gün için hazırladığı leziz pastası “Balım” ve “Cake Pops”, Sevgililer Günü’nü...
    4 Şubat 20134053 defa incelendi
  • İpekyol Sevgililer Gününde En Güzel Hediyeler İpekyol Koleksiyonlarında

    Sevgililer Gününde En Güzel Hediyeler İpekyol Koleksiyonlarında

    Sevgilinizin günün her anında sizi sevgiyle hatırlayacağı, romantik, şık ve bir o kadar bunutulmaz Ipekyol koleksiyonlarından seçeceğiniz armağanınız ile onu hiç olmadığı kadar şaşırtabilirs...
    29 Ocak 20132332 defa incelendi
  • Twist Twist Sevgililer Günü Koleksiyonu 2012

    Twist Sevgililer Günü Koleksiyonu 2012

    Sevgililer gününde ona söyleyeceğiniz en güzel söz, Twist koleksiyonlarından seçeceğiniz güzel bir armağan ile ifade bulabilir. Hızla akıp giden zamanda hayatınıza renk katacak elbiseler, t...
    29 Ocak 20132175 defa incelendi