Sephora'dan En Renkli Yılbaşı Hediyeleri

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2722 defa incelendi
  • Puan : star star star star 103 incelemede 3,54 puan almıştır.
Yılbaşı kutlamalarına özel “Psychedelic Party” konsepti ile makyaj tutkunlarına birbirinden güzel hediye alternatifleri sunan Sephora, hayal gücünün sınırlarını zorlayan yılbaşı koleksiyonuyla görenleri hayran bırakıyor.

Yeni yıl öncesi sevdiklerine hediye almak için Sephora mağazalarına uğrayan herkes, Sephora’nın eğlence ile ihtişamı bir arada sunan mağazasında aradığından fazlasını buluyor.

Sephora’nın renkleri ve ambalajları ile büyüleyen yılbaşı koleksiyonunda yer alan devasa makyaj paletleri çılgın renkleriyle büyülüyor.

Her yaşa her zevke uygun Sephora banyo ürünleri duş keyfini eğlenceye dönüştüren muhteşem bir hediye seçeneği olarak sizleri bekliyor. Hoş kokulu duş jelleri ve vücut losyonları ile ipeksi bir ten sağlayan banyo ürünleri, kokusuyla da parfüm etkisi bırakıyor.

Yılbaşı koleksiyonunda ayrıca rengarenk oje ve dudak parlatıcıları ve en özel günlerin vazgeçilmez parçası kokulu mumlar yılbaşını unutulmaz bir parti havasına sokuyor.  Farklı, kişiselleştirilebilir, enerji dolu ve çarpıcı hediyeler sunan Sephora, özel paket servisi ve uygun fiyatlarıyla her bütçeye hitap ediyor.

Yılbaşına özel Zebra maskotu…
Bulunduğu tüm ülkelerde yerel sosyal sorumluluk projelerini desteklemeye büyük bir önem veren Sephora, Türkiye’de TOÇEV’le yaptığı işbirliği çerçevesinde, tüm mağazalarında 25 TL’den satışa sunduğu zebra maskotuyla, maddi durumu yetersiz ailelerin okuma istekli çocuklarının eğitimine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Sephora Özel Banyo Seti
Yılbaşı için özel üretilen banyo setinin içinde duş jeli, nemlendirici vücut losyonu ve peeling yer alıyor. Üstelik özel çantasıyla birlikte satılıyor.
Fiyat:79,90 TL
   
Sephora Banyo Seti
Limitli sayıda özel olarak üretilen banyo setinin içinde duş jeli, nemlendirici vücut losyonu ve pembe banyo lifi yer alıyor.
Fiyat:49,90 TL  
 
Sephora 10’lu banyo köpüğü
Kalpli şekliyle görenleri hayran bırakan banyo köpüğü banyolanın en göz kamaştırıcı aksesuarı oluyor.
Fiyat:12,90 TL
    
Sephora 3’lü mum seti
3’lü mum seti, yakıldığı andan itibaren mükemmel bir koku ile bulunduğu ortamı sarıyor. Yılbaşında verilebilecek en anlamlı hediye olan bu mumlar, romantik akşamların da en önemli oyuncusu oluyor.
Fiyat:39,90 TL    

Sephora Beauty Crackers
Sephora’nın güzellik ürünleri ile mükemmel bir deneyime tanık olunuyor. Bu özel hediye setlerinin içinde göz farı, oje,  krem duş jeli ve 3 adet toka yer alıyor.
Fiyat: 25 TL    

Sephora Makyaj Paleti
Özel olarak üretilen Sephora makyaj paletinin içinde 36 farklı renkte göz farı, 6 allık ve 12 dudak parlatıcısı yer alıyor.
Fiyat:79,90 TL
    
Sephora Mini makyaj paleti
Şirin makyaj paleti çantaların ayrılmaz parçası oluyor. Paletin içinde 9 tonda göz farı, 4 parlatıcı ve 1 allık yer alıyor.
Fiyat:42,90 TL
 
Sephora Baked Mikro Makyaj Paleti
Fırınlanmış pudra formüllerle hazırlanan mikro makyaj paleti, özel içeriği ile mükemmel görünüm sunuyor. Paletin içinde 15 farklı göz farı, 2’li allık, 2’li bronzlaştırıcı ve makyaj bazı yer alıyor.
Fiyat:89,90 TL    

Sephora 5’li Oje Seti    
5’li Sephora oje seti, her zaman kullanabilecek renkleri ile en güzel yılbaşı hediyesi oluyor.
Fiyat:39,90 TL    

Sephora Dudak Parlatıcı Set
Sephora dudak parlatıcısı setin içinde, 10 büyüleyici Sephora rengi yer alıyor.
Fiyat:89,90 TL
    
Sephora Dudak Parlatıcı
Bir lolipopu andıran bu parlatıcı görenleri şaşırtıyor. Çok özel bir hediye olan parlatıcının 2 renk alternatifi bulunuyor.
Fiyat:16,90 TL      




İlgili etiketler : Sephora, Yılbaşı Hediyesi, Yılbaşı, Kozmetik,

Haber Sahibi

Sephora
  • Eklenme Tarihi

    : 24 Aralık 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2012
  • Trafik

    : 2722

Diğer Sephora Haberleri

Benzer Haberler

  • Molton Brown Yeni Yıla Özel Molton Brown Hediye Setleri

    Yeni Yıla Özel Molton Brown Hediye Setleri

    Birbirinden şık kutuları ve titizlikle seçilmiş özel ürünleri ile Molton Brown hediye setleri, bu yeni yılda sevdiklerinize kendini daha özel ve ayrıcalıklı hissettirecek. Egzotik kokular ...
    8 Kasım 20131753 defa incelendi
  • LC Waikiki LC Waikiki İle Yılbaşı Gecesinin Yıldızı Olun

    LC Waikiki İle Yılbaşı Gecesinin Yıldızı Olun

    LC Waikiki, 2013 Kış Koleksiyonu ile yılbaşı gecesini de unutmuyor; birbirinden güzel ve trend ürünlerle bu geceyi en özel hale getiriyor. Her yaşa uygun canlı tonlar, yaratıcı kombinler ve ...
    8 Kasım 20124920 defa incelendi
  • Avon Yeni Yıl Mutluluğunuzu Avon Parfüm Setleri ile Paylaşın!

    Yeni Yıl Mutluluğunuzu Avon Parfüm Setleri ile Paylaşın!

    Yeni yılda sevdiklerine parfüm hediye etmek isteyenler için AVON çok özel koku notalarını bir araya getiren parfüm setleri sunuyor. Hediyelik kutularında AVON Femme ve AVON Elite Gentlemen U...
    15 Aralık 20141563 defa incelendi
  • Tekin Acar Cosmetics Tekin Acar Cosmetics'ten Yılbaşına Özel Hediye Seçenekleri

    Tekin Acar Cosmetics'ten Yılbaşına Özel Hediye Seçenekleri

    Tekin Acar Cosmetics, binlerce ürün seçeneğiyle Yılbaşı’nda hem kendini hem de sevdiklerini şımartmak isteyen kozmetik tutkunlarının imdadına koşuyor. Tekin Acar Cosmetics mağazalarına gele...
    10 Aralık 20132265 defa incelendi
  • English Home English Home İle Yılbaşı Hazırlıkları Başlasın!

    English Home İle Yılbaşı Hazırlıkları Başlasın!

    Yılbaşı heyecanını mutfaktan yatak odanıza kadar yaşam alanlarınızın her yerine taşıyacak ürünler ve rengarenk hediyelikler ile tüm English Home mağazalarında! Desenli bone china tabak setl...
    2 Aralık 20162836 defa incelendi