Penti İlkbahar-Yaz 2015 İç Çamaşırı Koleksiyonları

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2749 defa incelendi
  • Puan : star star star 156 incelemede 3,42 puan almıştır.
Bir iç çamaşırının güzelliğinden daha gerçek olan hissettirdiği duygular… Penti, İlkbahar-Yaz 2015 koleksiyonlarıyla kendinizi ve stilinizi yeniden keşfe çıkın!

Penti, hazırladığı yepyeni koleksiyonlarla kadınların iç dünyasını yine çok güzelleştiriyor. Sezondaki moda görünümleri kendine özgü yorumuyla iç çamaşırı koleksiyonlarına yansıtan ve kadınların bu anlamda tarzlarına hitap eden Penti, çamaşırlardaki fonksiyonel özelliklerle kadınların kusursuz görünmesine imzasını atıyor.

Seksi, şirin, eğlenceli ya da enerjik görünmek isteyen kadınlara kullandığı renk ve desenlerle yardımcı olan Penti’de bu sezon vintage görünümlü büstiyerler de dikkat çekiyor. Dantelin yükselişini yaşadığı modeller romantik bir hava estirirken, alt gruplardaki ‘Fun’ slipler eğlenceye davetiye çıkarıyor.

Penti İle Çiçek Bahçesi…
Doğanın yeniden uyanışına mis gibi bir karşılık vermek isteyen Penti kadınları, İlkbahar- Yaz koleksiyonlarındaki çiçek desenli tasarımları keşfe çıkıyor. Koleksiyonda bulunan ‘Lotus Bando’, ‘Lolita Yarı Push Up’, ‘Lolita Bustiyer’ ve ‘Lotus Jakard’ sütyen ve alt grupları, vücuda sağladıkları uyumun yanı sıra pembe, lila, mint yeşili gibi renkleriyle baharın gelişini müjdeliyor.

Dantel Esintisine Kapılın
İlkbahar- Yaz sezonunun tıpkı kış sezonunda olduğu gibi en etkili ve dikkat çeken trendi dantel, Penti koleksiyonlarında hiç olmadığı kadar büyülüyor. Modelleriyle olduğu kadar toparlayıcı, push-up gibi özelliklerde sunan ‘Lolita Yarı Push Up’, ‘WowLace Süper Push Up’ çamaşırlar tamamen dantel dokudan tasarlanmışken, ‘Glory Balkonet’, ‘Diva Push Up’, ‘Stardoll Balkonet’, ‘Sensual Karyoka’ ve ‘Joyfull Bando’ çamaşırlar dantel detaylarıyla göz alıcı bir etki sunuyor.

İkonik Parçalar Dikkat Çekiyor!
Koleksiyonda yer alan ve giydiği anda detayları ve tasarımlarıyla ‘ekstra’ dikkat çeken ‘Heart Balkonet’, ‘Lolita Kariyoka’, ‘Sensual Karyoka’, ‘Glory Balkonet’ sütyenler moda tutkunları için vazgeçilmez olmaya aday… Görünümleriyle ‘iddialı iddiasız’ bir şıklık ve fonksiyonellik sunan modeller, ince kumaşlı triko ve gömleklerle ilkbahar-yaz günlerinde kıyafetlerin en uyumlu eşlikcisi oluyor.

Gelinlere Özel Koleksiyon….
Penti bu sezon gelinleri de unutmuyor! Gelinler için özel hazırlanan “Diamond” koleksiyonunda hem şıklık hem fonksiyonellik bir arada sunuluyor. ‘Lotus Shine’ toparlayıcı sütyen ve külot, saten ve dantelin birleşimiyle dikkat çekerken, ‘Glory’ dantel büstiyer romantikliğini içinden hissetmek isteyen gelinlere sunuluyor. ‘Bridal Babydoll’ ise gelinlere balayında kendini hiç olmadığı kadar iyi hissettiriyor.

Penti’nin Yeni Kalıbı!
Spor giyimden ve iç çamaşırında rahatlıktan vazgeçemeyen kadınalra Penti’den şahane haber! ‘Stardoll T-shirt’ ve ve ‘New T-shirt’ sütyenler dokuları ve renkleriyle konforu ve iyi görünümü birarada sunuyor.

Penti, birbirinden etkileyici ve vücudunuzu görmek istediğiniz kalıplar için her ihtiyaca cevap veren iç çamaşırı modelleriyle baharı karşılamaya hazır, peki siz?




 Penti - 1

Penti - 1

 Penti - 2

Penti - 2

 Penti - 3

Penti - 3

 Penti - 4

Penti - 4

 Penti - 5

Penti - 5

İlgili etiketler : Penti, İç Çamaşır, Bayan İç Giyim, Penti 2015 Koleksiyonu,

Haber Sahibi

Penti
  • Eklenme Tarihi

    : 23 Mart 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 23 Mart 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2015
  • Trafik

    : 2749

Diğer Penti Haberleri

Benzer Haberler

  • Penti Penti 2016 İlkbahar Yaz İç Giyim Koleksiyonu

    Penti 2016 İlkbahar Yaz İç Giyim Koleksiyonu

    Penti, sunduğu 2016 İlkbahar Yaz İç Giyim Koleksiyonu’yla baharın yenilenme rüzgârına eşlik ediyor. Yükselen enerjiler, Penti tasarımlarının canlanan renkleriyle buluşuyor.  Baharın mü...
    26 Mart 20162273 defa incelendi
  • Penti Penti'den

    Penti'den "WOW" Dedirtecek İç Çamaşırı Koleksiyonu!

    Zengin ürün seçenekleriyle kadınların gönlünü kazanan Penti, rengarenk iç giyim koleksiyonuyla da baharı renklendiriyor. Koleksiyondaki WOWBRA sutyen, ince, yumuşak ve parlak mikro kumaşı b...
    7 Mayıs 20136024 defa incelendi
  • Penti Penti’nin Yeni İç Çamaşır Koleksiyonu Kadınları Feminenlik Ve Modernlikle Buluşturuyor

    Penti’nin Yeni İç Çamaşır Koleksiyonu Kadınları Feminenlik Ve Mod

    Kadınlara günün her saati konfor ve güzelliği bir arada sunan Penti’nin her kadının vücut kıvrımlarına uygun olarak tasarladığı Day&Night  sütyen  “24 saat süren konforu” vaat ...
    13 Ağustos 20133783 defa incelendi
  • Penti Penti'den Soğuk Savar Renkler!

    Penti'den Soğuk Savar Renkler!

    Penti’nin yeni sezon iç çamaşırı koleksiyonlarında bulunan renkli tasarımlar soğuk günlerde moda tutkunlarının içini ısıtıyor. Doğru iç çamaşırı kullanmanın vücut sağlığı kadar kıyafetleri ...
    4 Kasım 20141436 defa incelendi
  • Penti Mavinin Sıcak Tonları Penti İç Çamaşırlarında

    Mavinin Sıcak Tonları Penti İç Çamaşırlarında

    Hiç olmadığı kadar yükselişte olan Petrol mavisi, Penti iç çamaşırlarında farklı bir yorumla hayat buluyor. Moda tutkunu ve doğru iç çamaşırı giymenin önemini bilen Penti kadınları yeni sez...
    19 Kasım 20142081 defa incelendi