Penti'den "İncelten Sihirli Dokunuş"

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1675 defa incelendi
  • Puan : star star star 68 incelemede 2,56 puan almıştır.
Penti kadınları sihirli bir dokunuşla hayal edilen görüntüye kavuşturuyor. Dış güzelliğin iç güzellikten geldiğine inanan Penti “İncelten Sihirli dokunuş” sloganıyla ‘Abracadabra’ ürünlerini kadınların beğenisine sunuyor. Hem yaz hem de kış aylarının kurtarıcısı olacak ürünler, yarattıkları etkiyle adeta sihirbazlara meydan okuyor! Abracadabra serisinin iç giyim ve çorap olmak üzere iki farklı ürün grubu bulunuyor.

Vücuda Penti dokunuşu…
Abracadabra Yüksek Bel Slip Korse, bel, basen ve karın bölgesinin formda bir görünüm kazanmasını sağlıyor. Slip korse, lazer kesimi, özel kumaşı ve dikiş tekniğiyle kıyafetlerin altından belli olmuyor. Ten renkli ürünün dört farklı beden ölçüsü bulunuyor.
Fiyat: 49.90 TL.

Abracadabra Seamless Full Şort Korse; tek bir ürünle tüm vücudunu şekle sokmak isteyen kadınların imdadına yetişiyor. Vücudu komple saran formuyla basen, üst bacak, karın ve bel bölgesini toparlayan ürün, bütün kıyafetler ile uyum sağlıyor. Göğüs kısmındaki kesimi sayesinde istenen sutyenle giyilebilen ürün göğüs altından da ek destek sağlıyor. Ayarlanabilir askılarıyla kolay kullanım sağlayan full korse, dikişsiz seamless yapısı sayesinde de kıyafetlerin altından belli olmuyor.
Fiyat: 39.90 TL.

Abracadabra Straples Korse; daha ince ve seksi bir figür için, karın ve kalça bölgesindeki istenmeyen fazlalıkları düzleştirerek form veriyor. Elbise şeklindeki korse, çıkarılabilir askılarıyla yaz boyunca elbiselerin altında da rahatlıkla kullanılabiliyor.
Fiyat: 39.90 TL.

Bacak giyiminde de Abracadabra…
Leg Support, kadınların ince ve güzel bacaklara sahip olmasını sağlarken aynı zamanda masaj etkisi de hissettiriyor. E vitamini desteğiyle bacakların daha sağlıklı ve güzel görünmesini sağlayan ürün, cildi nemlendiriyor ve genç görünmesini sağlıyor.  İçeriğindeki Ginko Bloba ve okyanus yosunlarıyla bacaklara basınç uygulayan ürün, özel örgüsüyle de masaj yapıyor. 10 yıkamaya kadar etkisini koruyan Leg Support, zengin içeriği sayesinde bacakları inceltiyor. Leg Support, gün boyu ayakta çalışan ve şişliklerden şikayet eden kadınlar için en zahmetsiz çözümü sunuyor.

Karın toplayan bacak incelten: Burunlu, pamuk ağlı, düz dikişli 20 den, mat, karın ve mide düzleştiren, bacak incelten, korseli külotlu çorap. Bu ürün karın kısmındaki korsesi ile karın ve mideyi düzleştirirken, farklı basınç seviyelerinde örülmüş bacak bölümü ile de hem bacakları inceltiyor,  hem düzgün görünmesini sağlıyor hem de masaj yaparak dinlendiriyor.

Pop up korseli:  Burunlu, pamuk ağlı, düz dikişli, 20den yarı parlak, popo bölgesini şekillendiren ve kaldıran korseli külotlu çorap. Mide, bel, baldır bölgelerinde sorun yaşamayan, sadece popo bölgesini şekillendirmek, kaldırmak isteyen kadınlar için tasarlandı.  

Paçalı korse: Baldırdan başlayıp, göğüs altına kadar yükselen bu çorap  korse, bel çevresindeki özel örgüsü sayesinde beli inceltiyor, bacakları ve karnı sıkmadan şekillendiriyor ve aynı zamanda popo kaldırma özelliğine sahip.  

Stop Cellulite Külotlu: Bilekten baldıra doğru kademeli basınç uygulayan özel örgüsü sayesinde kan dolaşımını hareketlendirir, bacaklarda şişlik ve ağrı oluşumunu engeller, mikro masaj etkisi ile selülitleri kontrol altına alır. 40 denye inceliğinde teni gösteren pürüzsüz dokuya sahip, burnu dayanıklı, pamuk ağlı anti selülit çorabının kestane, siyah ve vizon renkleri mevcut.

Body Control Külotlu: Parlak görünümlü  bu korseli çorap, karın, mide ve baseni inceltiyor.




 Penti - 1

Penti - 1

 Penti - 2

Penti - 2

 Penti - 3

Penti - 3

İlgili etiketler : Penti, İç Giyim, Penti İç Giyim, Abracadabra, Korse,

Haber Sahibi

Penti
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Nisan 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 1 Nisan 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2014
  • Trafik

    : 1675

Diğer Penti Haberleri

Benzer Haberler

  • Penti Penti 2014 Sonbahar İç Giyim Koleksiyonu

    Penti 2014 Sonbahar İç Giyim Koleksiyonu

    Kadınların iç çamaşırı ihtiyaçlarını, trendlerle birleştirerek sunan Penti,  hem şık hem kullanışlı tasarımlarıyla yeni sezona büyüleyici bir başlangıç yapıyor. 2014 Sonbahar koleksiyo...
    1 Eylül 20143054 defa incelendi
  • Penti Gelinler Çeyiz Alışverişini Penti'den Yapıyor!

    Gelinler Çeyiz Alışverişini Penti'den Yapıyor!

    Penti’nin doğallık, sadelik ve zerafetten ilham alarak hazırladığı iç çamaşırı koleksiyonu özel detaylarıyla göz dolduruyor. Toparlayıcı özelliğe sahip koleksiyon zarif ayrıntılarıyla farklı...
    21 Nisan 20141568 defa incelendi
  • Penti Penti Yılbaşı Koleksiyonu 2013

    Penti Yılbaşı Koleksiyonu 2013

    Penti;  çoraptan iç çamaşırına, ev patiğinden tayta  yeni yıla özel tasarımlarıyla kadınların ilgi odağı oluyor Penti, yılbaşına özel tasarladığı ürünlerle kadının her anında yan...
    2 Aralık 20132651 defa incelendi
  • Penti Penti ile Bayram Çantası Hazır!

    Penti ile Bayram Çantası Hazır!

    Bu bayramda Penti koleksiyonları kadınlara şıklık ve rahatlığı vaad ediyor. “Penti 2013 Plaj Koleksiyonu” ile görüntüsünden ödün vermek istemeyen kadınlar, bayram öncesi tatil valizini hem ...
    29 Temmuz 20131571 defa incelendi
  • Penti Penti İlkbahar-Yaz 2015 İç Çamaşırı Koleksiyonları

    Penti İlkbahar-Yaz 2015 İç Çamaşırı Koleksiyonları

    Bir iç çamaşırının güzelliğinden daha gerçek olan hissettirdiği duygular… Penti, İlkbahar-Yaz 2015 koleksiyonlarıyla kendinizi ve stilinizi yeniden keşfe çıkın! Penti, hazırladığı yepyeni k...
    23 Mart 20152754 defa incelendi