Nike, 2015 İlkbahar/Yaz kadın Giyim Koleksiyonunu Tanıttı

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1962 defa incelendi
  • Puan : star star star star 50 incelemede 4,48 puan almıştır.
Nike, 2015 İlkbahar/Yaz kadın giyim koleksiyonunu dünyanın en iyi 27 kadın sporcusunun katılımıyla New York'ta tanıttı. Olimpiyat altın madalya  sahibi Shelly-Ann Fraser-Pryce, Allyson Felix, Sanya Richards-Ross ve Adelina Sotnikova’nın da katıldığı lansmanda; markanın performans ve lifesytle ürünlerinin yanı sıra, dijital servisleriyle ilgili yenilikler de sunuldu. Etkinliğe katılan, Nike’ın Başkanı ve CEO’su Mark Parker, spor ve fitness’ın, dünyanın dört bir yanındaki kadınlar için yeni bir yaşam biçimini şekillendirdiğini söyleyerek, Nike’ın 65 milyon kadından oluşan dijital topluluğuyla kurduğu ilişkinin, markanın inovasyon gücüyle bir araya gelerek mükemmel fırsatlar yarattığını açıkladı.

Yeni koleksiyonda, yogadan  koşuya kadar, kadınların günün farklı saatlerinde yapacakları spor aktivitelerinde ihtiyaçlarını karşılayan ayakkabı ve giysiler bulunuyor. Koleksiyona Flyknit ayakkabılar, spor sütyenleri, spor malzemeleri ve taytlardaki yenilikler damgasını vuruyor.

Dünyanın dört bir yanından kadınların egzersiz yapmak ve koşmak için seçtiği Nike’ın, The Nike+ Training Club aplikasyonu 16 milyon kez, Nike+ Running koşu aplikasyonu ise 9 milyon kadın tarafından indirildi. Kadınlara, spor yapmak için ihtiyaç duydukları motivasyonu ve ilhamı sunan The Nike+, her düzeyden sporcuya kendilerini daha iyi anlama ve hedeflerine ulaşma konusunda yardımcı oluyor.

Flyknit
Nike'ın Flyknit teknolojisi, yüzlerce yıllık bir geleneğe sahip olan ayakkabı yapımında bir devrim gerçekleştirdi. Flyknit ayakkabıların üst kısmı, geleneksel kesme ve dikme yöntemleriyle birleştirilmek yerine, ipliklerle örüldü. Sonuçta hem son derece hafif ve güçlü bir ayakkabı, hem de malzeme kullanımında önemli bir düşüş elde edildi. Flyknit, geleneksel yöntemlerle karşılaştırıldığında, ayakkabının üst kısmının üretiminde kullanılan malzeme miktarını %72 oranında azalttı.

Flyknit aynı zamanda, sporcuların ayaklarının ihtiyaç duyduğu bölgelerde esneme, destek ve nefes alma özelliği de sunuyor. Bu teknoloji, İlkbahar 2015 koleksiyonunda üç önemli stilde kadınlarla buluşuyor: Flyknit Lunar 3 koşu ayakkabısı, Nike Flyknit Zoom Agility antrenman ayakkabısı ve Sportswear Nike Roshe Flyknit.

Nike Flyknit Lunar 3
The Nike Flyknit Lunar 3, Flyknit üst kısımla, yumuşak ve uyumlu Lunarlon orta tabanı birleştirerek, koşuculara son derece hafif ve destekleyici bir ürün sunuyor. Gelişmiş üst kısım tasarımı, destek sağlamak için topuk bölümünde daha sıkıyken, nefes alabilirliği artırmak amacıyla ayakkabının burnu daha gevşek ve seyrek dokunmuş Flyknit malzemeden oluşuyor. Orta taban, ilk kez Temmuz ayında lanse edilen Nike LunarGlide'da kullanılan daha hafif Lunarlon köpük içeriyor. Nike Flyknit Lunar 3, Şubat 2015'ten itibaren satışa sunulacak.

Nike Flyknit Zoom Agility
Nike Flyknit Zoom Agility, Nike'ın en yenilikçi teknolojilerinden ikisini, Flyknit ve Zoom Air'i bir araya getirerek, kadın sporculara arzu ettiği esnekliği, gücü ve hızı sunuyor. Flyknit üst kısım, ikinci bir deri gibi hareket ederek, ayağın doğal hareket etmesine olanak tanıyor. Dış tabanda kullanılan esnek Zoom Air uygulaması, ayakkabının üst kısmının esnekliğini tabana da yansıtıyor. Dış tabandaki Zoom Air yastıkları altıgen esnek olukların içerisine yerleştirilerek, kadın sporcunun ayağının altında, baskıyı en çok hissettiği yerlerde destek sağlıyor. Nike Flyknit Zoom Agility,Şubat 2015'ten itibaren satışa sunulacak.

Nike Roshe Flyknit
Nike Roshe, “daha az daha fazladır” tasarım prensibinden doğdu. Popüler Sportswear ayakkabısı, Flyknit'i kadın silüetine ekleyerek, bu felsefeyi bir adım ileriye taşıyor. Flyknit, tek parçadan oluşan Phylon orta/dış tabanla doğal bir şekilde birleşen hafif bir üst kısımdan meydana geliyor. Nike Roshe Flyknit, Şubat 2015'ten itibaren satışa sunulacak.

Nike Pro Bra Koleksiyonu
İlk defa Temmuz 2014'te kadınlarla buluşan Nike Pro Bra Koleksiyonu, İlkbahar 2015'te önemli yeniliklerle geri dönüyor. Mevcut beden sayısının 25'ten 29'a çıkarılması, kadınların kendine mükemmel uyan sütyeni bulmasına yardımcı oluyor.

Nike Pro Bra Koleksiyonu, Mart 2015'ten itibaren Nike Pro Hero Bra'yı da içerecek şekilde genişleyecek. Bu ürün de Pro Rival Bra gibi yüksek seviyede destek sağlıyor. Bedene sıkı bir şekilde oturması ve daha fazla destek sağlaması için tasarlanan modülü, esneklik sunan sıkı dokunmuş naylondan meydana geliyor.  Pro Hero Bra'yı diğer sütyenlerden ayıran en önemli özelliği, kolayca giyilip çıkarılabilmesi için tasarlanan kopçalı sırt tasarımı oluşturuyor. Tasarım, 20 farklı beden ölçüsünde sunuluyor.

Nike Pro Bra Koleksiyonu, 2 yıldan uzun süren araştırma, test, tasarım ve geliştirme sürecinin sonucunda ortaya çıktı. Koleksiyon, Pro Power Bra'nın da eklenmesiyle sunduğu devamlı destek sağlayan 6 sütyenle, sporcuların doğru bedeni seçmesine yardımcı oluyor.

DriFIT Knit
Nike DriFIT Knit teknolojisinde, malzeme, yuvarlak tüpler kullanılarak örülüyor. Bu da giysiyi oluşturmak için gereken dikiş sayısını azaltıyor. Daha az dikiş, daha az sürtünme veya dikkat dağılımı olasılığı anlamına geliyor. Dri-FIT Knit ile tasarımcılar, sporcunun en çok ihtiyaç duyduğu bölgelerde esneme, ısınma ve soğumayı garanti ediyor. Tüm Dri-FIT teknolojileri gibi Dri-FIT Knit de, teri ciltten uzaklaştırarak, sporcunun kuru ve rahat kalmasını sağlıyor. Koşu için tasarlanmış Nike Dri FIT Knit LS tişört ve antrenman için tasarlanmış Nike DriFIT Knit kolsuz tişörtler, Ocak 2015'ten itibaren satışa sunulacak.

Nike Tech Aeroshield
Sportswear'deki Nike Tech Pack, ilkbaharın yumuşak aylarına özel bir çözümle geri dönüyor. Nike Tech Aeroshield, giysinin dış yüzeyi ve sporcunun cildi arasındaki boşluğu mümkün olduğunca artıran yeni yapısıyla öne çıkıyor. Tech Aeroshield'in lazerle delinmiş havalandırma özelliğiyle birleşen yapısı, havanın daha özgürce dolaşabilmesine, sporcunun hem serin hem de rahat kalmasına yardımcı oluyor.  Giysinin dış yüzeyi, geleneksel naylon giysilere göre hafif, rahat ve nefes alabilen bir çözüm olan yüksek denye, dokuma naylondan üretiliyor. Tech Aeroshield özelliği taşıyan ilk kadın giyim ürünü olan Nike Tech Moto Ceket,  Şubat 2015'ten itibaren satışa sunulacak.

Taytlar
Taytlar, Nike tasarımının performans ve stili nasıl birleştirdiğine en iyi örneği oluşturuyor.  Teknik performans özelliklerini cesur baskı ve renk uygulamalarıyla birleştiren ürün, sporcuya yaratıcılığını, gücünü ve stilini ifade etme olanağı tanıyor.

Nike Epic Lux Baskılı Tayt
Nike Epic Lux Baskılı Tayt, koşucuların ihtiyacına özel çözümler sunuyor. Üründe bulunan geniş esnek bel lastiği ve iç kısımdaki kordon sayesinde, sporcu, taytının üzerine nasıl oturduğunu düşünmeden, koştuğu yarı maratonun ikinci miline yoğunlaşabiliyor. Fermuarlı arka cep, anahtar gibi kişisel eşyalar için yer sağlarken, yansıtıcı öğeler, az ışık koşullarında yapılan koşular için artırılmış görünürlük sunuyor. Taytların yumuşak Dri-FIT kumaşı teri ciltten uzaklaştırarak, sporcunun kuru ve rahat kalmasını sağlıyor. Nike Epic Lux Baskılı Tayt, Ocak 2015'ten itibaren satışa sunulacak.

Nike Legendary Lava Tight
Nike Legendary Lava Tight, Nike'ın en popüler tayt serilerinden birine yeni baskı ve renkler ekliyor. Legendary serisindeki tüm taytlar gibi bu üründe de, optimum kapsam için yüksek bir bel lastiği bulunuyor. Ultra yumuşak ve toparlayıcı naylon kumaş, konfor ve artırılmış uyum sağlıyor. Taytın son derece canlı rengi, sanat eserini direkt olarak kumaşa aktaran “doğrudan dijital baskı” tekniğiyle elde ediliyor. Bu teknoloji, daha cesur renk uygulamasının yanı sıra, desenin kadın vücudunu daha güzel gösterecek yerlere tam olarak yerleştirilmesine olanak tanıyor. Nike Legendary Lava Tayt, Ocak 2015'ten itibaren satışa sunulacak.

Nike Legging T2
Nike taytlarının tümünde konfor son derece önemli, özellikle de Sportswear koleksiyonunda... Nike Legging T2, fırçalanmış elastik bel lastiği ve yumuşak pamuklu apresiyle, tüm gün rahatlık sunuyor. Taytın yan tarafından aşağı inen desen, topuğun altına yerleşen kısımla birleşerek estetik bir görüntü yaratıyor. Nike Legging T2, Ocak 2015'ten itibaren satışa sunulacak.



İlgili etiketler : Nike, Nike Koleksiyonları, Nike 2015 Yaz Koleksiyonu, Bayan Giyim, Bayan Koleksiyonu, Nike Yaz Koleksiyonu,

Haber Sahibi

Nike
  • Eklenme Tarihi

    : 23 Ekim 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Ağustos 2015
  • Trafik

    : 1962

Diğer Nike Haberleri

Benzer Haberler

  • Nike Nike FC247 Koleksiyonu Zaman ve Mekan Tanımayan Futbol Maçları İçin Tasarlandı

    Nike FC247 Koleksiyonu Zaman ve Mekan Tanımayan Futbol Maçları İç

    Sporcuların görüşlerinden hareketle Nike, farklı zeminlerde oynanan futbola göre yeni, yüksek performanslı FC247 serisini piyasaya çıkarttı. Serideki her bir model farklı zeminlere ve oyun s...
    26 Mart 20134244 defa incelendi
  • Nike Nike F.C. Koleksiyonu, Spor Tutkunlarıyla Buluşuyor!

    Nike F.C. Koleksiyonu, Spor Tutkunlarıyla Buluşuyor!

    Nike, futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği ve 20 yıldır süregelen Dünya Kupası heyecanını, tasarladığı yeni koleksiyonla kutluyor. Luís Figo, Fabio Cannavaro ve Ronaldo gibi efsanevi fut...
    16 Nisan 20141395 defa incelendi
  • Nike Nike 2014 Sonbahar Kadın Koleksiyonu

    Nike 2014 Sonbahar Kadın Koleksiyonu

    Nike 2014 Sonbahar Kadın koleksiyonu, kadın sporcuların antrenman sırasında performans ve stili bir araya getirmelerine olanak sağlıyor. En iyi performansa ulaşmak için farklı branşlarda ant...
    14 Temmuz 20141779 defa incelendi
  • Nike Nike Run Istanbul 2015 10K'nın Kayıtları Başladı

    Nike Run Istanbul 2015 10K'nın Kayıtları Başladı

    Koşu tutkunlarının merakla beklediği Nike Run Istanbul 2015 10K’nın kayıtları başladı. Koşu sporunu yaygınlaştırmak için düzenlediği sıra dışı etkinliklerle dikkat çeken Nike, ‘Yakan İçin Ya...
    28 Temmuz 20152632 defa incelendi
  • Nike Nike Futbol Koleksiyonu 2012’de de Rengarenk

    Nike Futbol Koleksiyonu 2012’de de Rengarenk

    Nike, T90 Laser IV, Tiempo Legend IV Elite, Mercurial Superfly III ve CTR360 Maestri II Elite kramponlarının renklerini yeniledi. Birbirinden özel tasarımlara ve renklere sahip bu krampo...
    28 Aralık 20113818 defa incelendi