Mothercare'den Eğlenceli Bayram Koleksiyonu

  • 12 yıl önce eklendi
  • 5391 defa incelendi
  • Puan : star star star 138 incelemede 3,24 puan almıştır.
Mothercare, 2012 Sonbahar Çocuk Koleksiyonu’nda, ana renkler farklı stille ve yumuşak dokularla buluşuyor. Polar kumaşlar ve mix-match grafik desenleri koleksiyonda ön plana çıkıyor.

Yeni sezonda, Kimono Rose, Literary Eccentrics, Kyoto Snow, Vintage Varsity, Preppy Skate, Vintage Rally ve Alaska olmak üzere Mothercare’de 6 farklı tema bulunuyor.

Kimono Rose Koleksiyonu’nda kız çocukları için hazırlanmış özel parçaları yer alıyor. Çivit ve kırmızı arasında kullanılan bitkisel boyayla hazırlanmış parlak renkler Kimono Rose koleksiyonuna ilham veriyor. Koleksiyondaki zamansız Japon tarzı; doğuya özgü çiçek desenleri ve grafik desenlerle birleşiyor. Origami şeklindeki pililer, iki renkli grafik desenler ve kroşe çiçek detayları koleksiyonun ana hatlarını oluşturuyor.

Literary Eccentrics Koleksiyonunda çok sevilen ve tekrar kullanılan parçalar yer alıyor. Koleksiyonda yıpranmış kahverengi ve koyu sarının tonları, grafik şekillerle birlikte kolejli havasını yansıtıyor. Modeller, çiçekli elbiseler, el yapımı rozetler, vintage oyuncaklar ve antik fontta yazı karakterlerinden ilham alıyor. Koleksiyonun öne çıkan modelleri arasında, vintage danteller ve pamuklu kumaşlardaki yazı baskıları ön plana çıkıyor.

Kyoto Snow Koleksiyonu, buz sarkıtları, kış çiçekleri ve kar tanelerinden ilham alıyor. Baskılı ve fitilli kadife pantolonlar, vücudu saran polarlar ve jarse kumaşlar aşta olmak üzere koleksionda çocukları rahat hissettirmek için tasarlanmış ürünlerden yer alıyor. Koleksiyonun öne çıkan parçalarının başında; örgü detaylı yün kumaşlar, pastel tonlarda kadife etekler ve metalik detaylı jakarlı parti elbiseleri ön plana çıkıyor. Ürünlerdeki baskılar doğuya özgü çiçek desenleri ve yanardönerli payetlerle görülüyor. Kelebek şeklindeki payetli desenler ise tam bir parti havası katıyor.

Vintage Varsity koleksiyonu, vintage ve havalı parçalarla gardıropta mutlaka olması gereken tasarımlardan oluşuyor.  Tasarımlar klasik tonlardaki siyah, gri ve kırmızı renklerin yanı sıra gümüş ve hardal renklerini kapsıyor. Özgürlüğü anımsatan çiçek desenleri ve baskılar, değişik karakterlerle birlikte tasarımlara oyuncu bir görünüm kazandırıyor. İşlemeli elbiseler, payetli parti elbiseleri, fiyonklu ve örgü detaylar koleksiyonun öne çıkan detayları arasında yer alıyor.

Preppy Skate, koleksiyonuyla erkek çocukları için klasik tüvit blazerlara yeni ve havalı detaylar katılıyor. Giysiler basit çizgilerle buluşarak, grafik baskılarla kaykaycı stilinden ilham alıyor.

Vintage Rally temasında, kordon yamalar, örgüler ve çizgili detaylar ön plana çıkıyor. Bükümlü iplikler ve trikolar koleksiyonda bolca görülüyor. Tasarımlardaki şekiller grafik detayları ve vintage araba ve oyuncak görüntüleri içeriyor.

Alaska koleksiyonu soft renkler, örgü detaylar ve içi kürklü, oduncu stilinden ilham alıyor. Grafikler retro-ski görüntülerden ve yazı tiplerinden oluşuyor.




 Mothercare - 1

Mothercare - 1

 Mothercare - 2

Mothercare - 2

 Mothercare - 3

Mothercare - 3

 Mothercare - 4

Mothercare - 4

 Mothercare - 5

Mothercare - 5

İlgili etiketler : Mothercare, Çocuk Koleksiyonu, Çocuk Giyim, Bayram Alışverişi, Kurban Bayramı,

Haber Sahibi

Mother Care
  • Eklenme Tarihi

    : 12 Ekim 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 12 Ekim 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2012
  • Trafik

    : 5391

Diğer Mother Care Haberleri

Benzer Haberler

  • LC Waikiki LC Waikiki'den Çocuklara Özel Bayram Koleksiyonu

    LC Waikiki'den Çocuklara Özel Bayram Koleksiyonu

    Moda perakende sektörünün lideri LC Waikiki, çocuklara şeker gibi bir bayram serisi sunuyor.  Minik kızlar için doğal tonlar, fiyonk ve puantiye detaylar; erkek çocuklar için anime kara...
    16 Temmuz 20146003 defa incelendi
  • RodiMood RodiMood'tan Çocuklara Cıvıl Cıvıl Bir Bayram

    RodiMood'tan Çocuklara Cıvıl Cıvıl Bir Bayram

    Çocukların bayramlıkları bu yıl Rodimood’tan.  Birbirinden sevimli çizgi karakterlerin lisanslı t-shirtleri ile bu yazın modası neon pantolonları çocuklar için kombinleyen RodiMood, bay...
    13 Ağustos 20124176 defa incelendi
  • F&F F&F ile Okula Dönüş Gardırobunuz A'dan Z'ye Hazır!

    F&F ile Okula Dönüş Gardırobunuz A'dan Z'ye Hazır!

    Okula geri dönüş telaşı başladı. F&F, eğitim döneminde üzerinizdeki stresi azaltmak için sizlere birçok seçenek sunuyor ve çocuklarınızın okul dönemine hazır olmasına yardımcı oluyor. F...
    13 Ağustos 20123958 defa incelendi
  • Mavi Jeans Mavi'den Çocuklara Bayram Coşkusu!

    Mavi'den Çocuklara Bayram Coşkusu!

    Bayram neşesi ve heyecanı, tatile Mavi’yle girecek çocukların kıyafetine yansıyor. Mor, mavi, yeşil, pembe gibi canlı renklerdeki %100 organik pamuktan üretilen yumuşacık tişörtler, uzun kol...
    15 Ekim 20121981 defa incelendi
  • DeFacto Defacto 2016 Çocuk Bayram Koleksiyonu

    Defacto 2016 Çocuk Bayram Koleksiyonu

    Çocukların bayramda hem rahat hem de şık olacağı koleksiyonumuz şimdi DeFacto'da! Çocukların bayram heyecanını paylaşan DeFacto,yeni koleksiyonunda prenses tütülerinden DeChino pantolonl...
    7 Eylül 20162140 defa incelendi