Minnie by Koton 2016 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

  • 8 yıl önce eklendi
  • 2034 defa incelendi
  • Puan : star star star star 41 incelemede 4,37 puan almıştır.
Disney’in efsane karakteri Minnie, ikonik stili ve canlı tarzı ile Minnie by Koton Koleksiyonu’na ilham vermeye devam ediyor. Disney’in Türkiye’de stiliyle ön planda olan oyuncu Tuba Ünsal’ın dokunuşlarıyla hayat bulan koleksiyonu, Koton mağazalarına yaza merhaba diyerek yeni sezona iddialı bir giriş yapıyor.

Tuba Ünsal’ın Minnie’nin stilinden ilham alarak tasarladığı ve Koton’un en özel koleksiyonlarından biri olan Minnie by Koton Koleksiyonu, yeni sezonu ile mağazalardaki yerini almaya hazır. Her yaştan kişinin hayran olduğu stil ikonu Minnie, hem çocuklar hem de büyükler için hazırlanan tasarımları ile yaza merhaba diyor.

Minnie by Koton’dan yeni sezona özel romantik ve ışıltılı bir koleksiyon
Minnie by Koton Koleksiyonu bu sezon, Minnie denilince ilk akla gelen kırmızı, siyah ve beyaz renklerin dışına çıkıyor ve sürpriz bir renk paleti ile yazı karşılıyor. Tasarımlarda, alışılmış renklere pudra pembesi ve indigo mavi tonları göze çarparken; kullanılan altınsı detaylar, parlak baskılar, payetler, nakışlar ve aplikeler tasarımlara ışıltılı bir zenginlik katarken, volanlar ve Minnie çiçek desenleri de tasarımlarda romantik bir hava yaratıyor.

Sevimli detay ve puantiyelerin nostaljik kesimlerle birleştiği Minnie by Koton Koleksiyonu içinde, altın varaklı puantiyeli tulum, tütü altınsı elbise, beyaz denim tulum, Minnie nakış detaylı modeller ve parlak taytlar gibi parçalar ön plana çıkıyor.

Düz ve puantiyeli zeminlerin Minnie baskıları ile birleştiği tasarımlar ise koleksiyonun iddialı parçalarını oluşturuyor. Beyaz denim, filafil, poplin ve desenli vual gibi kumaşların kullanıldığı koleksiyonda, yaz sezonunun en trend detayı altın ve gümüş varaklar göze çarpıyor.

Minnie by Koton Koleksiyonu bu sezon aksesuarları ile de çok eğlenceli
Minnie by Koton Koleksiyonu, bu yazın en trend aksesuarları ile de Koton mağazalarında moda tutkunlarını bekliyor. Gold, pembe, mavi ve sarı renklerdeki keten çantaların yanı sıra Minnie by Koton Koleksiyonu’nun vazgeçilmezi Minnie kulaklı taçlar da faklı modelleriyle ayrı bir eğlence vadediyor. Ayrıca her yaş aralığına hitap eden ayakkabı modelleri ve bileklikler de bu sezonun dikkat çeken parçaları arasında yer alıyor.

Minnie by Koton plajların vazgeçilmezi
Minnie by Koton bu sezon, plajların vazgeçilmezi olmaya aday mayo ve bikini tasarımları ile de farklı ve eğlenceli bir yaz stili yaratıyor. “Zerafet” teması ile hazırlanan modeller, kullanılan pembe tonları ve fiyonk desenleri ile çocukların en unutulmaz yaz anılarına eşlik ediyor.

Çocukları ve bir yanı hep çocuk kalmış herkesi hem eğlendirecek, hem de stillerini Tuba Ünsal’ın tasarımları ile renklendirecek olan koleksiyon, şimdiden capcanlı bir yaza hazır.



İlgili etiketler : Minnie By Koton, Koton, Minnie, Çocuk Koleksiyonu,

Haber Sahibi

Koton
  • Eklenme Tarihi

    : 4 Mayıs 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2016
  • Trafik

    : 2034

Diğer Koton Haberleri

Benzer Haberler

  • Koton Minnie by Koton 2015 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

    Minnie by Koton 2015 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

    Minnie by Koton, Tuba Ünsal’ın yepyeni tasarımları Koton mağazalarında yerini almaya başladı! Disney’in Türkiye’de ilk defa Türk bir tasarımcıyla beraber hazırladığı Minnie by Koton 2015 Ya...
    31 Mart 20152703 defa incelendi
  • Koton Koton Kids 2016-2017 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

    Koton Kids 2016-2017 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

    Koton Kids 2016-2017 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, çocuklar için dinamik ve eğlenceli tasarımlar sunuyor. Koleksiyon bu sezon, doğa ile iç içe, şehir hayatının uzağında bir atmosfer yaratıyor. K...
    3 Eylül 20162623 defa incelendi
  • Koton Koton 2016 İlkbahar- Yaz Çocuk Koleksiyonu

    Koton 2016 İlkbahar- Yaz Çocuk Koleksiyonu

    Koton Kids 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu çocuklara bu sezon oldukça havalı bir gardırop sunuyor ve enerjik tasarımları ile şimdiden yaza merhaba diyor. Koton Kids bu sezon her zamankinden ...
    30 Mart 20162104 defa incelendi
  • Koton Koton Kids 2014-15 Sonbahar Kış Koleksiyonu

    Koton Kids 2014-15 Sonbahar Kış Koleksiyonu

    Koton Kids 2014-15 Sonbahar Kış Koleksiyonu her zamankinden cool, heyecanlı, rahat ve havalı bir okula dönüş gardırobunu çocukların beğenisine sunuyor. Backto School Koton Kids, 2014-15 S...
    21 Ağustos 20143853 defa incelendi
  • Koton Koton Kids 2012/2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu

    Koton Kids 2012/2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu

    Koton Kids 2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, modayı seven anne ve babaların stil sahibi çocukları için tasarlanmış renkli, rahat ve zengin koleksiyonu ile dikkat çekiyor. Koton Kids, 3-10 ...
    11 Ekim 20128512 defa incelendi