Metroport'la Romantik Sevgililer Günü

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1549 defa incelendi
  • Puan : star star star star 24 incelemede 4,38 puan almıştır.
Sevgilisinin gözlerinin içine bakarak aşkını en etkileyici ifadelerle anlatan beş çift Metroport’tan sürpriz tatil kazanıyor...

Tüm vitrinlerin kırmızı kalplerle süslendiği, romantik yemekler için rezervasyonların şimdiden yapıldığı “Sevgililer Günü”  için Bahçelievler Metroport Avm’de de oldukça farklı bir aktivite gerçekleştirilecek. Bu özel gün sebebiyle tüm görüntüsünü değiştiren ve misafirlerini “Aşk” temalı farklı görüntüsüyle karşılayan AVM, 14 Şubat Pazar günü saat 15.00’da “Aşkını En Romantik Sen Anlat” başlıklı eğlence ve aşk dolu bir etkinliğe imza atacak.

“Sevgililer Günü” etkinliği, uzun yıllardır evli olan ve birbirlerine hala aşkla bakan Bora Öztoprak ve Çiçek Dilligil’in keyifli sohbetiyle başlayacak. Sonrasında ünlü çift, yarışmaya katılmak isteyen Metroport AVM ziyaretçilerini tek tek sahneye alacak ve yarışmacılardan aşklarını ifade etmelerini isteyecek. Katılımcılar şiir de okuyabilir, şarkı da söyleyebilir ya da o an doğaçlama yaparak içinden gelen duyguları da paylaşabilir. Tercih kendilerine ait olacak.

Alkışlarla ve Öztoprak ile Dilligil’in değerlendirmeleriyle yarışmacılar arasından ilk beş belirlenecek. Sevgilisinin gözlerinin içine bakarak aşkını en etkileyici ifadelerle anlatan beş çift Metroport AVM’den sürpriz tatil kazanacak.

Bora Öztoprak’ın sevilen şarkılarını da seslendireceği “Sevgililer Günü” etkinliği 14 Şubat Pazar günü saat 15.00’da başlayacak…



İlgili etiketler : Metroport Avm, Sevgililer Günü, Sevgililer Günü Etkinliği, Bora Öztoprak, Çiçek Dilligil,

Haber Sahibi

MetroPort AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 4 Şubat 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 14 Şubat 2016
  • Trafik

    : 1549

Diğer MetroPort AVM Haberleri

Benzer Haberler