Mavi Jeans 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

  • 13 yıl önce eklendi
  • 6559 defa incelendi
  • Puan : star star star star 112 incelemede 3,57 puan almıştır.


DENIM ON DENIM

Farklı renkte ve yıkamada jean'ler kombinleniyor, bazen de farklı tonlar tek bir parçada bir araya geliyor. Skinny kız kardeşler Lindyve Serena ile yüksek belli Sophie ve bootcut Olivia daracık tavırlarını sürdürürken; Delidolu, Cora ve Amber gibi 70'lerin bohem ruhuna selam gönderen geniş paçalı modeller, sıcak mevsimlerin çabasız şıklığını temsil ediyor. Erkekler ise Hunter, Martin, Marcus, Pierre ve Matt'le maceralarına devam ederken skinny jean Yves'le modayı takip ediyor. Jean gömlek ve ceketleri jean pantolon, şort ve eteklerle kombinleyerek baştan aşağı jean'e bürünmek yine çok cool ve seksi.

Premium jean koleksiyonu Mavi Amerika’nın kadınlara özel Gold serisi, bir jean'in alabileceği en güzel formu düşleyenler için “X Fit”leniyor. Enine ve boyuna esneyen özel kumaşıyla sağladığı müthiş konfor, vücudu saran jean'in yaşattığı 360 derecelik rahatlığa dönüşüyor. Yüksek beli ve geniş paçasıyla özellikle topuklu ayakkabılar, ipek ve şifon bluzlarla kombinlendiğinde şıklığıyla göz dolduran Sydney, Mavi Amerika Gold’un en iddialısı. Üstelik bir beden küçük gösteriyor. Mavi Amerika Gold, tüm premium ve sofistike detaylarıyla gündüzlerin yanı sıra gecelerin de vazgeçilmezi.

RAINBOW STREET
Temel ve renkli bir içgüdü! Kırmızı, sarı, yeşil ve mavinin en canlı tonları İlkbahar/Yaz koleksiyonuna damgasını vurdu! İddialı bir görünüm için yine baştan aşağı tek bir renge bürünmeyi deneyin ya da 'ton     sur ton' takılın. Lindy, Cora, Bella, Serena, bilekte biten skinny jean Beatrix, sezonun moda renkleri kırmızı, kum, saks, pembe, sarı, yeşil, kiremit ve mercanla tanışıyor. Mini şort ve mini etekler de canlı renklere boyanıyor, çiçek baskılarıyla öne çıkıyor. Capcanlı, çapkın polo tişörtler, bermuda şortlar, renkli denim gömlekler, Marcus ve Martin'in yeni renkleri erkekleri de bu akıma davet ediyor. Mavi'nin zamansız, klasik basic koleksiyonu da renk işgali altında. Bir gardırobun vazgeçilmezi olan tişörtün en basit ve en güzel hali. Kumaşı, kesimi ve yalnız bilen gözlere hitap eden küçük detaylarıyla basic koleksiyonu bu sezon genişliyor ve renkleniyor.

FRENCH FOR BEGINNERS
Çizgi, çiçek ve puantiye gibi kült desenler, cazibeli fırfırlarla, ince pililerle birleşiyor. Ortaya Mavi'nin Akdenizli ruhunu Fransız şıklığı ve sadeliğiyle birleştiren bir stil çıkıyor. Etek ve elbiseler rol çalıyor. Romantik filmlerin Parizyen stili İstanbul sokaklarına taşınıyor. Sade ama eklektik tarzıyla dikkat çeken bu kadına bir 'ilkbahar centilmeni' eşlik ediyor. Ana renkler: mavi, beyaz, bej ve lacivert. Keten gömlek, çizgili tişört ve blazer, trençkot. Deneysellikten uzak, sadeliğe yakın. Bu erkek, klasik parçalara bir doz Mavi katıyor.

CALIFORNIA DREAMING                                                                                                                                   
California, İstanbul ve Barcelona sokaklarında iPhoneography etkisindeki, eski fotoğraf baskılar, solarize renkler, suluboya grafikler başrolde. Trikolar, biker şortlar ve chino pantolonlar stiliyle göz dolduranlar için. Düşük bel, pilili chinokapri Christina, beyaz, mercan ve nane yeşili, paçası katlanan chino şort Juliana ise kırmızı, safran ve indigo maviyle renkleniyor. Şehir içi seyahatten asla vazgeçmeyen, cesur bir stil peşindeki Mavi kadını, askılı pantolon Georgia'nın safran rengi ve bulut mavisi arasında kararsız kalıyor. Rahatlığına en az şıklığı kadar önem veren Mavi erkeği ise outdoor detaylar taşıyan gömlek ve ceketlerle maceraperest ruhunu şehirde de sergilemenin peşinde. Bu erkek, tropikal baskılı ya da düz renk kanvas kargo şortları tercih ediyor. Gri askılı pantolonunu tartan gömleklerle tamamlıyor. Açık kum rengi kargo pantolonu ve baskılı tişörtleriyle çöl havasını şehirde estiriyor.

DENIM ROMANCE
Dökümlü, tensel denim'ler, deniz/güneş etkisiyle ağarmış gibi görünse de aslında yepyeniler. Büyükada'nın sıcacık bir yaz gününde vücudu saran floral desenler, ilkbaharın romantizmini devam ettiriyor. Mavi'nin 2012 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda vintage esintisi taşıyan, gösterişli takılarıyla iddiasını pekiştiren bu romantik akım, bağcıklar ve düğümlerle farklılaşan incecik jean parçaları tamamlıyor. 'Lolita'nın masumiyeti minicik çiçek desenleriyle vurgulanırken, o desenlere eşlik eden mini şortlar genç bir stili vurguluyor. Jean elbiseler, incecik bilekleri öne çıkaran espadriller ve sandaletlerle kombinleniyor.

MAVITERRANEAN
Mavi'nin imzası haline gelen bir stil: Akdenizli beyaz ve mavinin egemenliğindeki jean, şort ve maksi elbiseler, sahil kasabasında geçen rahat ve uzun günlerin habercisi. Mavi'nin sımsıcak yaza cevabı. Beyaz, neredeyse tüm renklerden daha gösterişli. Lindy, Cora ve Beth bembeyaz. Rita ve Mya, beyaz jean etek sevenler için. Mavi'nin beyaz jean ceketi Daisy, yaz hitlerinden. Beyaz mini şort Savannah ise uzun bacaklarına güvenenlerin favorisi. Erkekler de Martin'in beyaz rengini, incecik keten gömleklerle tamamlıyor.

2012 Mavi Hits:
Basic
Basic deyip geçmeyin! Bir gardırobun vazgeçilmezi olan tişörtün en basit ve en güzel hali. Kumaşı, kesimi ve yalnız bilen gözlere hitap eden küçük detaylarıyla Mavi'nin baştacı basic koleksiyonu bu sezon genişliyor ve renkleniyor.

X Fit
Enine boyuna esneyen kumaşın sağladığı müthiş konfor. Vücudu saran jean'in yaşattığı 360 derecelik rahatlık. Zayıf gösterdiğini söylemiş miydik? İlk defa Mavi'de!

Organik tişört
Baskısı ekolojik, pamuğu Ege'den. %100 organik.

Delidolu
Mavi yazlarının yıldızı, delidolu, bohem, gencecik jean. Bırakın paçalarınız yere değsin!

Serena
Mavi'nin efsaneleşen skinny'si Lindy'nin kız kardeşi. Süper skinny, süper seksi! Mükemmel kalıbıyla kendine haklı bir hayran kitlesi edinen Serena, tüm dünyada en canlı renkleriyle başrolde.

Yves
Serena'nın erkek arkadaşı. Hem skinny ve seksi hem de erkeksi. Skinny jean avına çıkmış cesur erkeklere Mavi'den hediye.

Çapkın Polo
Mavi erkeklerinin favorisi. Renk renk, çapkın Polo'lar! Haftanın her gününe bir tane. İster düz ister çizgili.

AKSESUAR'DA MAVİ'DEN SORULUR
Mavi, sezonun aksesuvar modasını da yakından takip ediyor. Sezonun modası iri taşlı takılarla Mavi kadını, tişört ve gömleklerini baştan yaratıyor. Akdeniz kimliğini öne çıkaran ip ve boncuklar da koleksiyonda her zamanki yerini alıyor. En küçüğünden en büyüğüne kadar farklı çanta modelleri, Mavi severlere sokakta eşlik ediyor. Bikini ve flipfloplarla plaj modasında da haklı bir yer edinen markanın bu yazı yine çok renkli geçecek.


İlgili etiketler : Mavi Jeans, 2012 Koleksiyonu, Yaz Koleksiyonu, İlkbahar Koleksiyonu, Giyim, Aksesuar,

Haber Sahibi

Mavi Jeans
  • Eklenme Tarihi

    : 19 Mart 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2012
  • Trafik

    : 6559

Diğer Mavi Jeans Haberleri

Benzer Haberler

  • Silk & Cashmere Aşk Şehri Paris'te, Tutku Markası Sılk&Cashmere

    Aşk Şehri Paris'te, Tutku Markası Sılk&Cashmere

    Silk&Cashmere’in 2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu katalog çekimi geçtiğimiz  yazın en sıcak günlerinde modanın kalbi Paris’te gerçekleştirildi. 3 gün süren çekimlerde manken Tülin...
    1 Ağustos 20122908 defa incelendi
  • Stefanel Stefanel 2012 İlkbahar-Yaz Kolleksiyonu

    Stefanel 2012 İlkbahar-Yaz Kolleksiyonu

    Stefanel 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu ilham kaynağını, özgür, şıkve duygusal tavrını yansıtan Stefanel kadını ile örtüşen Brigitte Bardot’tanalmaktadır. Ortaya çıkan sonuç ; sade ve b...
    12 Mart 20124048 defa incelendi
  • Atasay Belle Atasay 2012 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu

    Belle Atasay 2012 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu

    Belle Atasay’ın 2012 İlkbahar/ Yaz koleksiyonu bütün kadınları baştan çıkaracak! Belle Atasay, 2012 İlkbahar/Yaz koleksiyonu ile romantik, ihtişamlı, stil ikonu ve modern kadınlara birbirin...
    9 Mart 20123245 defa incelendi
  • Tabuu Tabuu 2012 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu

    Tabuu 2012 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu

    Baharı büyük bir gülümsemeyle karşılayan 2012 Tabuu İlkbahar – Yaz Koleksiyonu Tabuu Kadınlarına verdiği enerjiyle mutluluğu garantiliyor. Canlı renkler, akışkan kumaşlar, küçük metal d...
    26 Mart 20124756 defa incelendi
  • Arzu Kaprol Arzu Kaprol, 2012 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu

    Arzu Kaprol, 2012 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu

    2012 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu ‘Now-less-ness’de güçlü siluetleri kullanan Arzu Kaprol, anı yaşamanın farkındalığını vurguluyor. Beyaz, bej ve gri gibi ana renklerden oluşan koleksiyon limo...
    29 Şubat 20124364 defa incelendi