Matraş'tan Sezonun En İnce Ruhlu Stilettoları

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2862 defa incelendi
  • Puan : star star star 138 incelemede 2,99 puan almıştır.
Matraş’ın ince topuklu stilettoları, bu yaz iz bırakacak anılara imza atmaya hazır. İnce ruhlu, zarif ve aynı zamanda karşı konulmaz bir cazibeye sahip olan stilettolar, platform tabanları ile güçlü bir duruş kazanıyor. Rugan ve süet alternatifleri bulunan Matraşlar, katıldığınız her etkinliğin ilgi odağı olmanızı garantiliyor.

Matraş’ın ince topuklu stilettoları ile bu yaz davetlerde bakışları üzerinizde toplamaya hazırlanın. Hafızalarda iz bırakacak anılara imza atacak olan bu Matraş’lar, tam da iddialı ve cesur bir stile sahip hanımlara göre.

İnce ruhlu, zarif ve aynı zamanda karşı konulmaz bir cazibeye sahip olan stilettolar, platform tabanları ile güçlü bir duruş kazanıyor. Stilettoların iki modeli bulunuyor. Kıvrımlı hatlarıyla dikkat çeken rugan model, kırmızı ve siyah renklere sahip. Siyah-dore karışımı süet deriden hazırlanan model ise etrafa ışık saçmak için ideal.

Matraş, şıklığın ayrılmaz parçası olan deri giysi, ayakkabı ve aksesuarlara sahip olmayı isteyen herkesi, mağazalarına ve www.matras.com adresindeki sanal mağazasına bekliyor.

Matraş’ı sosyal medyada www.facebook.com/matrasderi adresinde Facebook’tan ve www.twitter.com/matrasderi adresinde Twitter’dan takip edebilirsiniz.



 Matraş - 1

Matraş - 1

 Matraş - 2

Matraş - 2

 Matraş - 3

Matraş - 3

 Matraş - 4

Matraş - 4

 Matraş - 5

Matraş - 5

 Matraş - 6

Matraş - 6

İlgili etiketler : Matraş, Ayakkabı, Stiletto,

Haber Sahibi

Matraş
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Mayıs 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : 28 Mayıs 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2013
  • Trafik

    : 2862

Diğer Matraş Haberleri

Benzer Haberler