Lufian 2016 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1883 defa incelendi
  • Puan : star star star 57 incelemede 2,89 puan almıştır.
Lufian, 2016 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda, bahar esintilerinden süzülen trendleri yazın kendi içindeki renkler ve modern yorumlarla birleştirerek erkeklere yol gösterici oluyor.

Şehrin dinamiğine gönderme yapan ve şehirli erkeğin var olan potansiyelini ortaya çıkaran Lufian, zengin ve güçlü bir koleksiyon ile yeni mevsimi karşılıyor.Tarzını daha iyi ifade edebilen Lufian erkeği için şıklık vazgeçilmez olmaya devam ediyor.

Koleksiyonun genelinde geometrik ögeler ve kesitleretkileyici bir şekilde kullanılıyor.Lufian koleksiyonu, şehir ruhuna direnen erkeğin moda tutkusunu şıklığın ve rahatlığın bütünleştiği bir stil ile temsil ediyor. Koleksiyona imzasını atan mandarin rengi, her ürün grubunda kullanılarak bütünlük sağlarken, oliveyellow, yanık oranj, gök mavileri, çimen ve mint yeşili, kırmızı, stone, kaki, saks, lacivert ve siyah renkleri dekendini gösteriyor.

Lufian’ın en güçlü olduğu ürün grubu olan montlarda, yeniliğe açık erkekler yine cesaretini ortaya koyuyor. Koleksiyonda parlak görünümlü baharlık montların yanı sıra yarı mat ve tuşesinde tüylülük etkisi olan montlar bulunuyor.Korozo düğmeler, siyah mat kaplamalar, deri aksesuarlar ve file detayları tasarımları zenginleştiriyor. Astarlardaki yaz ruhunu en iyi şekilde temsil eden renklerin birleştiği floral desenlerden elde edilen görünümler hayranlık uyandırıyor.

Tişört hafifliğindeki incecik trikolar, petek ve armür dokunmuş %100 pamuktan kumaşlarıyla erkeklerin vücudunu sarmalarken, serinlik hissi veren özel mikrofiber trikolar yaz gecelerin vazgeçilmezi olacağa benziyor.

Yüzeyleri ağırlıklı olarak iplik boyalardan oluşmuş armür dokulu blazer ceketlerde iri ve piti petekler, ekoseler dans ediyor. Pamuk, keten ve pamuk&keten karışımı blazer’lar, dolaptaki yerini garantiliyor. Navyskalasında koyudan açığa giden, bej, kum rengi ve mavinin kullanıldığı tasarımlar, cep mendilleri ile tamamlanıyor. Floral ve geometrik desenli cep mendilleri ise koleksiyondaki ışığı yansıtıyor.

Bu senenin trendi kendinden baskılı ve parça boya etkisiyle desenin ön plana çıktığı kumaşlar ve serinlik hissi veren gabardinler pantolonlarda boy gösteriyor. Üst grubun uzantısı halinde floral desenli astarların yansıması pantolonlarda da görülüyor. Kimlikleri blazer ceketler ile oluşan klasik pantolonlarda ise ince ve parlak saten kumaşlar dikkat çekerken, armürlü ve ekose görüntüleri iplik boyalardan geliyor.

Lufian’ın, slimfit’i Türk erkeklerine uygun bir şekilde uyarladığı gömlek koleksiyonunda Oxford’a alternatif olarak petek dokulu basic gömlekler, daha büyük baskılı ve iddialı baskılarıyla spor gömlekler ve armürlü, iç manşetlerinde floral desenler erkeklerin ensesini okşuyor. Mandarin rengi, ufacık detaylarda kendini göstererek koleksiyonun bütünlüğünü korurken kesme desenler gömleklere boyut kazandırıyor.

Gezgin ruhlu erkeklerin hit parçası şortlarda, seyrek desenlerden çok sık ve hareketli desenlere kadar onlarca alternatif bulunuyor. Nakış desenli şortlar bu grubun en özel ürünü olurken, striktürlü ve armürlü şortların haricinde düz ve desensiz şortlar da bulunuyor.

Black&Grey Erkeğinin Keskin Yüzü
Tasarımlarında geometrik öğelerden yararlanan Lufian, 2016 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda daha çok Black&Grey erkeğine alkış tutuyor.

Siyahın vazgeçilmezliği, taş rengi ve griden beyaza açılan bir renk skalası ile besleniyor. Yazın canlı renkleri ufak lekeler halinde kendini koleksiyonda hissettirirken, tasarımlara derinlik ve zenginlik kazandırıyor.

Yıkamasız ve parlak pantolonlar, bu grubun güçlü ve rijit ceketlerinin altına tamamlayıcı olarak sunuluyor. Gömleklerde daha minimal ve dikişsiz yakalar tercih edilirken, daha soft desenli, beyaz ve gri paletinden esinlenilen detaylar ışık katıyor.
Blok etkisi koleksiyonun kendi içerisindeki gücüyle bütün görünümde birleşerek belirgin olarak dışa yansıyor.

Lufian, 2016 İlkbahar/Yaz koleksiyonuna tüm mağazalardan ve www.lufian.com.tr web sitesinden de ulaşılabiliyor. 



İlgili etiketler : Lufian, Lufian Yaz Koleksiyonu, Lufian 2016 Koleksiyonu, Giyim, Yaz Koleksiyonu,

Haber Sahibi

Lufian
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Mart 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : 7 Mart 2016
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2016
  • Trafik

    : 1883

Diğer Lufian Haberleri

  • Lufian Kaz Tüyü Yelek

    Lufian erkeklerinin cool ve iddialı görünümünün altında bir centilmen yatıyor. Serin akşamlarda üşüy...

    6 Nisan 20155473 defa incelendi

Benzer Haberler

  • İpekyol İpekyol 2015-16 Sonbahar Kış Koleksiyonu

    İpekyol 2015-16 Sonbahar Kış Koleksiyonu

    2015-16 Sonbahar Kış sezonunda dünyaca ünlü Top Model Lindsay Ellingson’ın hayat verdiği koleksiyon, modern business yorumu ile karşımıza çıkıyor. Tarzıyla fark yaratan Ipekyol kadını, bu se...
    12 Ağustos 20152431 defa incelendi
  • Lee Lee 2015/16 Sonbahar/Kış Erkek Koleksiyonu

    Lee 2015/16 Sonbahar/Kış Erkek Koleksiyonu

    Lee’nin 2015 - 2016 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda, modern erkek giyimi ve denim mirası birleşiyor... Lee, yeni koleksiyonuyla sezona iddialı bir başlangıç yapıyor. Desenli gömlekler, dar kes...
    24 Ağustos 20151798 defa incelendi
  • Lee Lee 2015/16 Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonu

    Lee 2015/16 Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonu

    Şık, çağdaş ve enerjik Lee 2015/16 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nunda, tasarım ustalığı stil sahibi kadınları bekliyor. Denim tutkunlarının gözdesi olacak bir koleksiyonla ‘yaza veda’ partisi y...
    24 Ağustos 20151899 defa incelendi
  • C&A C&A 2015/16 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu

    C&A 2015/16 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu

    Her yaşa ve tarza uygun geniş bir ürün yelpazesi sunan C&A’nın  yeni Sonbahar-Kış Koleksiyonu ‘stil’ sahibi kadınları odak noktasına alıyor. Koleksiyon, sezonun önde gelen trendleri...
    2 Eylül 20155294 defa incelendi
  • Vakko Vakko Kadın 2015-2016 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

    Vakko Kadın 2015-2016 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

    Benzersiz çizgisi ve tasarımları ile her zaman fark yaratan Vakko, 2015-2016 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu ile yine sezon trendlerini belirliyor. Farklı kültürlerin ve özgür bir ruhun izler...
    7 Ağustos 20152506 defa incelendi