Loft 2013-14 Sonbahar/Kış Koleksiyonu

  • 11 yıl önce eklendi
  • 4298 defa incelendi
  • Puan : star star star 316 incelemede 3,25 puan almıştır.
Efsane jean markası Loft, 2013-14 Sonbahar/Kış Koleksiyonu ile özgürlüğe vurgu yapıyor. Her yolculuğun bir özgürlük serüveni olduğunun altını çizen Loft, yeni koleksiyonla kalıpları yıkmaya davet ediyor.

Her yaşa hitap eden efsane jean markası Loft, 2013-14 Sonbahar-Kış Koleksiyonunda yolculuk temasına vurgu yapıyor. “Gidebildiğin kadar uzağa git. Çünkü özgürlük gittiğin yoldan gelir” diyen Loft, kendine doğru çıkılan yolculuktaki değişime ışık tutuyor.

Yolculuk temasını özgürlükle birleştiren Loft, yeni sezon ürünleri ile özgürlüğü hayatın her anında yaşanılmasına olanak sağlıyor. Loft, skinny jeanler ve tamamlayıcı üst ürünlerinin kesimiyle her zaman her yerde rahatlığı ön plana çıkarırken, yeni yıkamalarıyla da gardıroplara yeni bir soluk getiriyor.

ALIŞILMIŞ JEAN ANLAYIŞINI RAFA KALDIRIN

Jean konusunda vazgeçilmez koleksiyonları ile öne çıkan Loft, casual, skinny ve slim fit jeanlerinin yanında bu yıl iki önemli jean koleksiyonu ile de göz dolduruyor. Neo Vintage ile sert ve agresif görünümlerin dışına çıkan Loft, daha soft, hafif kirletmeli ve minimalist anlayışla bir tema oluşturuyor. Seasonal ile de genç ve kendini genç hissedenlere hitap eden Loft, sakin ama şık, kaliteli ve iddialı bir temaya imza atıyor. Hafif parlak yüzeylere 3D efektlerin yapıldığı jean koleksiyonunda, haftanın her günü ve her saatinde kullanılmasını hedefliyor.

TARZINIZI LOFT İLE YARATIN

Loft 2013-14 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu’nda karşımıza 3 ana tema ile çıkıyor. Jean odaklı hazırlanan temalar her kesimden kadının dişiliğini ön plana çıkaran Loft, Black Label- Dark Side, LFT Winter Lodge ve Vintage College L-68 temaları ile gardıroplarınıza konuk oluyor.

Loft, Black Label-Dark Side temasıyla da simler, payetler ve parlak yüzeyli dokunuşlarıyla fantezi ve gerçekliğin buluştuğu bir dünya yaratıyor. Koleksiyonda renklerin dansına yer verilen Black Label, pudra pembe ve saks mavisine yeni bir tarz kazandırıyor. Gümüş yüzeyler ile her renge ayrı bir tat katan Loft Black Label, gri, siyah ve beyaz uyumunu da koleksiyona yansıtıyor.

Uzakdoğu’nun etkilerini bu yılın tarzı ile birleştiren LFT-Winter Lodge temasıyla da etnik bir hava kazandırılan Loft’un 2013-14 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, boncuk işlemeleri, desenli bluzları, keten ve safari dokunuşlarıyla fark yaratıyor. Örmelerin ağırlıklı kullanıldığı temada tribal yapıştırma metaller de ürünlere hareket katıyor. Winter Lodge temasında yeşil, mavi, beyaz ve kırmızı renkleri öne çıkıyor.

Renklerle bir hayal dünyası yaratılan Vintage College L-68 teması ise Loft’un gençlik iksiri olarak karşımıza çıkıyor. İndigo ve kırmızı tonlardan oluşan, bordo ve neftilerle zenginleştirilmiş tema, baskılı tişörtleri, sweatleri, ekose gömleklerden oluşurken, çoban düğme detaylarıyla dikkat çekiyor.

ERKEK KOLESİYONUYLA GARDIROPLAR BAŞTAN YARATILACAK
Loft 2013-14 Sonbahar-Kış Erkek Koleksiyonu’nda 3 ana tema yer alıyor. Tamamlayıcı ürünlerin egemenliğinde jean ekseninden kaymadan hazırlanan LFT, L-68 ve Black temaları erkeklerin gardıroplarını baştan yaratıyor.

LFT temasıyla baharat ve lacivert tonlarına odaklanan Loft, bu iki rengin renk paletlerini ürünlerine taşıyor. Vintage ve casual olarak tasarlanan tema, ekose gömleklerin hırkalarla kombin edilmesine, balıkçı trikoların ceketlerle dansından oluşuyor. Bu yılın trendlerinden kalın ipli, örgülü ve dokulu ürünleriyle LFT teması, hem gençleri hem de genç hissedenleri etkisi altına alacak.

Loft, L-68 temasıyla da hardal ile mavi, vizon ile indigo, şarap ve laciverti kış gününde enerji deposu olarak kullanıyor. Kolej temasına da vurgu yapan L-68, kapüşonlu ürünleriyle günlük hayata renk katarken farklı desenler ve ekoseler ile hafta sonu rahatlığını günün her anına taşıyor. Ekose gömleklerin yeleklerle, hırkaların tişörtlere kombin edilerek sunulduğu temada baskılar, kabartmalar da ön planı çıkıyor.

Black temasıyla siyahın asaletini koleksiyonuna taşıyan Loft, hem gündüz hem de gece kullanılabilen ürünleri gardıroplara taşıyor. Daha fit ve küçük yakalı gömleklerin ön plana çıkartıldığı Black teması, deri montlarla da kış gardırobunun vazgeçilmezi oluyor.




 Loft - 1

Loft - 1

 Loft - 2

Loft - 2

 Loft - 3

Loft - 3

 Loft - 4

Loft - 4

 Loft - 5

Loft - 5

 Loft - 6

Loft - 6

 Loft - 7

Loft - 7

 Loft - 8

Loft - 8

 Loft - 9

Loft - 9

 Loft - 10

Loft - 10

 Loft - 11

Loft - 11

 Loft - 12

Loft - 12

 Loft - 13

Loft - 13

 Loft - 14

Loft - 14

 Loft - 15

Loft - 15

 Loft - 16

Loft - 16

 Loft - 17

Loft - 17

 Loft - 18

Loft - 18

İlgili etiketler : Loft, Loft Sonbahar Koleksiyonu, Koft Kış Koleksiyonu, Loft 2014 Koleksiyonu, Giyim,

Haber Sahibi

Loft Giyim
  • Eklenme Tarihi

    : 13 Eylül 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : 13 Eylül 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Şubat 2014
  • Trafik

    : 4298

Diğer Loft Giyim Haberleri

Benzer Haberler

  • Loft Giyim Loft 2015/16 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

    Loft 2015/16 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

    LOFT 2015-16 sonbahar kış kadın koleksiyonunda kadife skinny pantolonlar ile kombinlenen slogan sweatshirt’ler, kış mevsimine uygun yumuşacık trikolar ve metal detayları ile öne çıkan montla...
    6 Ekim 20152324 defa incelendi
  • Loft Giyim Loft 2014/15 Sonbahar Kış Koleksiyonu

    Loft 2014/15 Sonbahar Kış Koleksiyonu

    LOFT yeni imajı ve güçlü kampanyası ile 2014/15 sonbahar kış sezonuna çok güçlü bir giriş yapıyor. Dünya çapında isim yapmış stilist ve artistik direktör Semra Russell’ın ekibiyle çalışmalar...
    26 Ağustos 20142951 defa incelendi
  • Loft Giyim Loft 2013 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

    Loft 2013 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

    Efsane jean markası Loft, 2013 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu ile herkesi ince görünmeye davet ediyor. Koleksiyonda öne çıkan incelik detayı günün her saati fit görünmenize olanak sağlıyor. Her y...
    21 Mart 20133044 defa incelendi
  • Loft Giyim Loft 2014 Dünya Kupası Koleksiyonu!

    Loft 2014 Dünya Kupası Koleksiyonu!

    Efsanevi jean markası LOFT, haziran ayında gerçekleşecek olan Dünya Futbol Şampiyonasını kutlamak üzere özel ‘’ Dünya Kupası’’ koleksiyonu hazırladı. Futbol aşkı ile yaratılan bu koleksiyond...
    28 Mayıs 20142022 defa incelendi
  • The North Face The North Face 2013-2014 Sonbahar/ Kış Koleksiyonu

    The North Face 2013-2014 Sonbahar/ Kış Koleksiyonu

    The North Face, yeni sezon koleksiyonuyla keşif tutkunu şehirli erkek ve kadınlara hayatın her noktasında eşlik ediyor. Teknolojiyi fonksiyonellik ve modernlikle buluşturan markanın koleksiy...
    9 Ekim 20132523 defa incelendi