Levi's 2012 - 2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

  • 12 yıl önce eklendi
  • 3703 defa incelendi
  • Puan : star star star 111 incelemede 2,68 puan almıştır.
Denim tutkunlarının vazgeçilmez markası Levi’s®, yeni sezona rafine ve yepyeni tasarımlarla giriyor. Levi’s® 2012 Sonbahar-Kış koleksiyonu farklı çizgileri kadar, doğayla bütünleşen rahat kesimleriyle de dikkat çekiyor.

Levi’s®, 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda feminen olduğu kadar erkeksi, klasik olduğu kadar modern, spor olduğu kadar şık yepyeni tasarımlara imza atıyor. Yeni Levi’s® ürünleri, renk, kesim, doku ve model çeşitliliği kadar hareket özgürlüğü sağlama, su geçirmeme ve kir tutmama özellikleriyle de dikkat çekiyor. Tarzınıza ve ihtiyacınıza uygun birçok ürün bu sezon Levi’s® mağazalarında sizleri bekliyor.
  
ERKEKLERE ÖZEL…
Levi’s® tasarımcıları, jean’lerden, dayanıklılığıyla zamana direnen gömlekler ve dış giyime kadar tüm koleksiyonda kalite ve el işçiliğini ön plana çıkartıyor. Özel dikişlerle hareketlendirilen, farklı renk seçeneklerine sahip, çevreci teknolojilerin kullanıldığı, süet yamalar ve metal aksesuarlarla süslenmiş jean’ler, farklı olmayı ve özel hissetmeyi seven erkeklere hitap ediyor.

Özel kumaşların kullanıldığı, modern ve rafine detaylara sahip Levi’s® Sonbahar 2012 Koleksiyonu, günün her saati şıklığınızı tamamlayacak.

KADINLARA ÖZEL…
Levi’s® 2012 Sonbahar Kadın Koleksiyonu’nda feminen detaylar dikkat çekiyor. Özenle tasarlanmış elbiseler, Levi’s® Curve ID kalıp sistemi ile şekillenen dünyanın en yenilikçi jean’leri ve rafine üstlerle bu sonbahar kadınlar, artık kendilerini daha iyi ifade edebilecekler. Gardıroplarının vazgeçilmezi olacak jean’ler, süveterler, t-shirtler, sweatshirtler, elbiseler, etekler ve gömlekler, tüm Levi’s® mağazalarında modaseverleri bekliyor.





İlgili etiketler : Levi's, Levi's Kış Koleksiyonu, Levi's Bayan Giyim, Levi's 2012 Sonbahar, Levi's 2013 Kış, Levi's Koleksiyonları, Giyim,

Haber Sahibi

Levi's
  • Eklenme Tarihi

    : 16 Ağustos 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2012
  • Trafik

    : 3703

Diğer Levi's Haberleri

Benzer Haberler