Karaca Yeni Nesil Ceketleri Maksimum Konfor Sunuyor!

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1814 defa incelendi
  • Puan : star 62 incelemede 1,47 puan almıştır.
Karaca, teknoloji ile modayı birleştirdi. Karaca’nın nanoteknoloji ile ürettiği yeni nesil ceketler, hareket özgürlüğünüze şıklık katıyor.

Teknoloji sayesinde ceket tasarımları bütünüyle değişti. Uzun kullanımlarda koldan veya belden rahatsızlık veren eski stil kesimli ceketlerin yerini, daha rahat hareket sağlayan, kolun doğal duruşuna uygun ve yumurta formunda omuz kesimli ceketler aldı. Ceketin içerisindeki hammaddeleri, nano teknoloji ile incelten Çift Geyik Karaca, koleksiyonundaki vücudu rahatça saran, çok hafif “yeni nesil ceketler” ile yaşamınıza konfor ve şıklık katacak.

Sanat ve teknolojinin uyumu
Karaca’nın 2014-2015 Sonbahar Kış Sezonu koleksiyonu teknolojinin yanı sanatla da içiçe. Sanatın büyüleyen gücünden ve ahenginden ilham alarak hazırlanan yeni koleksiyon ile Karaca kadını ve erkeği, sürpriz detaylar, maksimum konfor ve kusursuz renk oyunları ile farklı bir duruş sergiliyor. Yeni koleksiyonda Karaca erkeği için takım elbiseler, gömlekler, ceketler yeniden yorumlanırken Karaca kadını için “Gelecek güzelliğe inananlara aittir” felsefesi ile iddialı tasarımlara imza atıldı.

Kalitede iddialı
Çift Geyik Karaca, tam 98 yıldır, tasarımlarını en kaliteli hammaddelerle hayata geçiriyor. İpek kaşmir kazaklarını, ünlü Loro Piana iplikleriyle, trikolarını, İtalya’nın en kaliteli triko iplikleriyle, takım elbiselerini, ünlü kumaş üreticileri, Cerruti, Vitale Barberis Canonico, Tessitura Monti kumaşlarıyla, gömleklerini, İsviçre’den ithal %100 mısır pamuğuyla üretiyor.




İlgili etiketler : Karaca, Çift Geyik Karaca, Erkek Giyim, Giyim, Ceket,

Haber Sahibi

Çift Geyik Karaca
  • Eklenme Tarihi

    : 25 Eylül 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2014
  • Trafik

    : 1814

Diğer Çift Geyik Karaca Haberleri

Benzer Haberler