İstanbul Shopping Fest 2015'in En Renkli Etkinlikleri Kanyon'da

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1795 defa incelendi
  • Puan : star star star star 51 incelemede 3,57 puan almıştır.
İstanbul’un en büyük alışveriş etkinliği İstanbul Shopping Fest kapsamında , 6-28 Haziran tarihleri arasında birbirinden renkli ve eğlenceli etkinlikler Kanyon misafirlerini bekliyor.

Bu yıl beşincisi düzenlenecek Shopping Fest ile unutulmaz bir ‘İstanbul’ deneyimi ile alışveriş zevkini bir arada sunmaya hazırlanıyor. 6-28 Haziran 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek festival, indirim ve kampanyaların yanı sıra, İstanbul’u keyifle yaşayıp keşfetmenizi sağlayacak etkinliklerle öne çıkacak. Alışveriş deneyimini farklı kitlere hitap eden etkinlikleri ile birleştirmesi ile öne çıkan Kanyon, bu özel dönemi dopdolu bir program ile kutluyor.

İncik, Boncuk, Süs, Püs, Takı, Makı Kanyon’da
Geçtiğimiz yıldan beri etkinlik alanında kurulan pazarlar ile farklı bir alışveriş deneyimi yaşatan Kanyon’da, 12-13 Haziran tarihlerinde aksesuar pazarı kurulacak. Bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan İncik.Boncuk.Süs.Püs.Takı.Makı Kanyon’da ile en beğenilen tasarım takılar, son moda aksesuarlar ve babalar gününe özel farklı hediye seçenekleri yer alacak. Dj performansları ile hareketlenecek İncik.Boncuk.Süs.Püs.Takı.Makı Kanyon’da ile yazın en hit aksesuarlar Kanyon misafirleri ile buluşacak.

Tangonun kalbi yine Kanyon’da atacak!
Kanyon’da dokuzuncusu gerçekleşecek olan Milonga; dans tutkunlarını 10 Haziran’da Shoppng Fest’i dans ile kutlamaya davet edecek.Kesintisiz müzik ve dansın ruhunun buluştuğu Milonga; tangonun bütün notalarında değer bulup katılımcılarına eşsiz bir deneyim sunacak.

Çocuklara özel etkinlikler
Yaz tatili boyunca Kanyon’a gelen çocukları sevindirecek etkinliklerin startı da Shopping Fest ile verilecek. Superman, Batman, Catwoman, Flash ve Greenhood başta olmak üzere DC Comics’in en sevilen karakterleri okullar kapanmasının ardından, Haziran ve Temmuz aylarında her hafta Kanyon’a konuk olarak çocuklara yarışmalar, atölyeler ve birbirinden eğlenceli aktivitelerle en güzel yaz tatili hediyesini sunacak.

Organikanyon ve Cuma Sahnesi ile haftasonu enerjisi Kanyon’dan
Datça Murat Çiftliği’nin taptaze ürünleri ve yeni yüzü ile Organikanyon her Cuma Kanyon’da tezgah açıyor. Kanyon misafirleri için bir alışkanlık haline gelen Organikanyon, Datça Murat Çiftliği’nde mevsimide üretilen doğal ve taptaze meyve ve sebzeleri ile her Cuma Kanyon’da yepyeni ürünleri misafirlere sunuyor.

Hafta sonuna hareketli bir geçiş yapmak isteyenler için Kanyon’un ziyaretçilerine hediyesi Cuma Sahnesi konserleri oldu. Cuma Sahnesi ile Kanyon’da Cuma günleri pop-up konserler ile hareketleniyor. Sokak müziği konsepti ile her Cuma birbirinden farklı grup ve sanatçıların performans sergilediği konserler ile ziyaretçiler swing – caz havasını Kanyon’da yaşıyor.

Gurme Mobil
Renkli tasarımı ve nostaljik görünümü ile Kanyon’un sürprizlerinden olan Gurme Mobil, her ay birbirinden lezzetli konuklarıyla Kanyon ziyaretçilerine tadına doyulmaz farklı lezzetleri tattırıyor. Şimdiye kadar Gram, Auf, Art Café, Juico, Cloud Nine Patisserie gibi farklı markalara ve sahipliği yapan Gurme Mobil, sürekli değişen markaları ile herkesi şaşırtmaya Shopping Fest’te de devam edecek.

Her yaşa ve zevke hitap eden tüm bu etkinliklerin yanı sıra; mağazalardaki Shopping Fest’e özel indirimleri ve her sene olduğu gibi konsept süslemeleri ile Haziran ayında Kanyon’da alışveriş keyfi dolu dolu yaşanacak.



İlgili etiketler : Kanyon Avm, İstanbul Shopping Fest, İstanbul Shopping Fest Etkinlikleri, İstanbul Alışveriş Festivali,

Haber Sahibi

Kanyon AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Haziran 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 1 Haziran 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Haziran 2015
  • Trafik

    : 1795

Diğer Kanyon AVM Haberleri

Benzer Haberler

  • İstanbul Shopping Fest İstanbul Shopping Fest 2016

    İstanbul Shopping Fest 2016

    1-31 Temmuz tarihleri arasında İstanbul Shopping Fest ile alışveriş ve eğlence dolu bir festival deneyimi yaşamaya hazır olun! Avrupa’nın en büyüleyici şehirlerinden biri olan İstanbul, bu ...
    28 Haziran 20162572 defa incelendi
  • İstanbul Shopping Fest İstanbul Shopping Fest Etkinlikleri 2017

    İstanbul Shopping Fest Etkinlikleri 2017

    Avrupa’nın en göz alıcı şehirlerinden biri olan İstanbul, bu yıl yedincisi düzenlenecek Shopping Fest ile unutulmaz bir ‘İstanbul’ deneyimi ile alışveriş keyfini bir arada sunuyor. Avrupa’n...
    1 Temmuz 20171530 defa incelendi
  • İstanbul Shopping Fest İstanbul Shopping Fest 2017

    İstanbul Shopping Fest 2017

    İstanbul Shopping Fest, 1-16 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek... Avrupa’nın en büyüleyici şehirlerinden biri olan İstanbul, bu yıl yedincisi düzenlenecek Shopping Fest ile unutu...
    1 Haziran 20171626 defa incelendi
  • İstanbul Shopping Fest İstanbul Shopping Fest 2014

    İstanbul Shopping Fest 2014

    Bu yıl 4. sü düzenlenecek olan Türkiye'nin en büyük Alışveriş Organizasyonu İstanbul Shopping Fest, bu yıl bir çok yenilikle 7 Haziran 2014 tarihinde başlayacak. İstanbul Shopping Fest 6 Ha...
    28 Mayıs 20142476 defa incelendi
  • İstanbul Shopping Fest İstanbul Shopping Fest 2012 Konser ve Etkinliklerle Devam Ediyor!

    İstanbul Shopping Fest 2012 Konser ve Etkinliklerle Devam Ediyor!

    9-29 Haziran tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek olan İstanbul Shopping Fest (ISF) eğlenceye hız kesmeden devam edecek. Festival süresince düzenlenecek olan etkinlikler arasında Dj perf...
    23 Mayıs 20122842 defa incelendi