Industrie Denim Sonbahar-Kış 2014 Koleksiyon

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1661 defa incelendi
  • Puan : star star 37 incelemede 2,49 puan almıştır.
Industrie Denim, dünyaca ünlü marka ve tasarımcıların Sonbahar-Kış 2014 koleksiyonlarından seçtiği orjinal ve cool parçalar ile baştan çıkarıcı kombinler yaratıyor. Bu sezon da denimin asiliği modanın özgün tasarımları ile buluşuyor.     

Özgür ruhun yansıması Industrie Denim mağazalarında, denim kültürünün ve denim giyim tarzının tamamlayıcısı olan dünyaca ünlü markaların; fashion, ayakkabı, çanta ve aksesuarların özel seçilmiş modellerini tek bir çatı altında toplamayı başaran ID yeni sezonda da tarz sahibi ve cool stiller yaratıyor.

Geçmiş sezonlarda kadınların arzu nesnesi haline gelen boyfriend jeanler bu sezon daha feminen kesimler ile ‘’girlfriend jeans’’ adı altında yeniden yorumlanıyor. Denimin eskisinin makbul olduğu bu sezonda destroyed (yıpranmış görünümlü) jeanler koleksiyonların ana parçalarını oluşturuyor. Erkekler için slim ve skinny jean modelleri trend olmayı sürdürüyor.

Sonbahar/Kış 2014 trendlerinden; vintage işçi giyimine gönderme yapan, grinin tonları, bordo, denimin indigo mavisinin ve metal fermuar detaylarının kullanıldığı ‘Endüstriyel Devrim’ trendinin en cool yansımalarını Industrie Denim mağazalarında bulacaksınız.

Mitolojik çağ dönemlerinden esinlenilen, folklorik temaların,  turuncu, nefti yeşili , cobalt mavisi renkleri ile pastel tonların kontrast olarak kullanıldığı , eski hikayeleri modernize ederek bizelere tekrar anlatan bu trendin yansımalarını özellikle uzun eteklerde ve  elbiselerde göreceğiz.

Yeni sezonun bir diğer ana temasında; mor,pembe,turuncu gibi  çarpıcı renklerin colorblock olarak birlikte kullanıldığı, 3d baskılar, floral dijital desenler ve grafik desenler ile Lüx ve spor görünümün elde edildiği, günlük kıyafetlerimizin sofistikeleştirilmiş örneklerininden; oversize gömlek, neoprene biker ceketler ve bomber ceket tasarımlarını  ID mağazalarında bulabilirsiniz.

Industrie Denim her sezon moda tutkunlarını yeni marka ve tasarımcılar ile buluşturmaya devam ediyor. Bu sezonun en yeni ve en özel misafiri Ralph Lauren’in Premium markası olan RRL; Industrie Denim çatısı altında ilk defa Türkiye’ye geliyor. 1993’te Ralph Lauren’in kurdurğu RRL geleneksel Ralph Lauren markalarının çizgisinden uzak bir şekilde 1900’lerin işçi giyimi ve Vintage Amerikan Batı’sına gönderme yapan bir marka olarak ortaya çıktı. Dünya çapında dikkatle takip edilen markayı sevenler, adeta özel bir RRL hayranları kulubüne üye olmuş gibilerdir... Bu ayrıcalıklı markayı Türkiye’ye getiren Industrie Denim de RRL’in müşteriye sunulduğu, seçkin butiklerden biri oldu.
RRL’in bu sezon koleksiyonu otantik işçi giyimi ve İrlanda’lı balıkçıların geleneksel ruhunu yansıttığı indigo renkler ile tam anlamıyla vintage denim hissini yansıtıyor. RRL’in sıcacık kalın örme hırkaları, şık ama işçi geçmişinden uzaklaşmayan jean pantolonları moda severleri 1900’lerin İngiliz kasabalarına taşıyor.

Industrie Denim, Akasya Acıbadem mağazasında yer alan Home bölümündeki, özel tasarımcıların orjinal tasarımları ile ev dekorasyonunuza da tarzınızı yansıtma imkânını sunuyor.

Yeni sezon trendlerini yakından takip etmek ve dolabınızı eşsiz markalar ile yenilemek için,  Avrupa Yakası’nda Zorlu Center AVM ve Anadolu Yakası’nda da Akasya Acıbadem’deki INDUSTRIE DENIM mağazasına mutlaka uğrayın!




 Industrie Denim - 1

Industrie Denim - 1

 Industrie Denim - 2

Industrie Denim - 2

 Industrie Denim - 3

Industrie Denim - 3

 Industrie Denim - 4

Industrie Denim - 4

 Industrie Denim - 5

Industrie Denim - 5

 Industrie Denim - 6

Industrie Denim - 6

 Industrie Denim - 7

Industrie Denim - 7

 Industrie Denim - 8

Industrie Denim - 8

 Industrie Denim - 9

Industrie Denim - 9

 Industrie Denim - 10

Industrie Denim - 10

 Industrie Denim - 11

Industrie Denim - 11

 Industrie Denim - 12

Industrie Denim - 12

 Industrie Denim - 13

Industrie Denim - 13

 Industrie Denim - 14

Industrie Denim - 14

 Industrie Denim - 15

Industrie Denim - 15

İlgili etiketler : Industrie Denim, Industrie Denim Koleksiyonu, Industrie Denim Kış Koleksiyonu, Industrie Denim 2015 Koleksiyonu, Giyim,

Haber Sahibi

Industrie Denim
  • Eklenme Tarihi

    : 8 Ağustos 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 8 Ağustos 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2014
  • Trafik

    : 1661

Diğer Industrie Denim Haberleri

Benzer Haberler

  • Industrie Denim Industrie Denim İle Yaz Güneşini Kıskandırın!

    Industrie Denim İle Yaz Güneşini Kıskandırın!

    Industrie Denim ile birlikte enerjik ve şık bir yaza merhaba diyoruz! Sıcacık renklerin, şaşırtıcı desenlerin ve cesur tasarımların dikkat çektiği İlkbahar / Yaz 2015 sezonu bizi bekliyor. ...
    30 Mart 20151437 defa incelendi
  • Closed Closed 2015 İlkbahar Yaz Koleksiyonu Industrie Denim'de

    Closed 2015 İlkbahar Yaz Koleksiyonu Industrie Denim'de

    Gündelik hayata dinamik ve özgür bir görünüm katan dünyaca ünlü denim moda markası Closed, Türkiye’de ilk kez ve sadece Industire Denim tarafından stil sahibi erkekler ile buluşuyor. Denim...
    17 Mart 20151054 defa incelendi
  • Industrie Denim Industrie Denim Rengarenk Jeanleri İle  Enerjinizi Tazeliyor!

    Industrie Denim Rengarenk Jeanleri İle Enerjinizi Tazeliyor!

    Günlük görünümünüze eğlenceli bir dokunuş yapan renkli jeanler, dünyaca ünlü markaların tasarımlarıyla Industrie Denim’de buluşuyor. Güneşin pozitif enerjisi yansıttığı renkler ile gün boyu ...
    22 Nisan 20141618 defa incelendi
  • Ralph Lauren RRL Türkiye'de İlk Kez Industrie Denim'de!

    RRL Türkiye'de İlk Kez Industrie Denim'de!

    Ralph Lauren'in kurduğu ve işçi giyimine gönderme yapan stilin temsilcisi RRL markası, dünya markalarını çatısı altında toplayan Industrie Denim ile Türkiye'de görücüye çıkıyor. Industrie D...
    14 Ekim 20141676 defa incelendi
  • Industrie Denim Industrie Denim'den Yeni Yılın En Cool Stili

    Industrie Denim'den Yeni Yılın En Cool Stili

    Industrie Denim, dünyaca ünlü marka ve tasarımcıların tarz sahibi modelleri ile yılbaşı gecesi fark yaratmak isteyenlere sıra dışı şık kombinler sunuyor. Industrie Denim, bir yılın bitip y...
    1 Aralık 20141340 defa incelendi