idefix.com, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Işinizi Şansa Bırakmıyor

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1488 defa incelendi
  • Puan : star star star 35 incelemede 3,34 puan almıştır.
Türkiye’nin en büyük online kitap satıcısı idefix.com, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde işinizi şansa bırakmıyor. Idefix, kitapları sevgilinizin ruhuna göre kategorize ederek hedefi tam 12’den vurmanızı sağlıyor.

Idefix.com, 14 Şubat Sevgililer Günü için birbirinden renkli kitaplar seçti. Belli kategoriler altındaki kitapları hediye olarak almak isteyenlerin yapması gereken tek şey, sevgilisine en çok uyan kitabı bulmak. Bu eğlenceli deneyim için idefix’in oluşturduğu 10 farklı başlıkta özel seçilmiş dörder kitap bulunuyor.

Kategorilerden biri “Çocuk Ruhlu”... Bu başlıkta sevgilisi çocuk ruhunu korumayı başaranlar için Patti Smith, Neil Gaiman gibi isimlerin eserleri bulunuyor.
Sevgilisi sadık bir polisiye okurları olanlar için ise Ahmet Ümit’in Sis ve Gece’si başta olmak üzere John Harvey, Lawrence Block ve Celil Oker’in kitapları meraklılarını bekliyor.

Idefix’in Sevgililer Günü için hazırladığı kategoriler arasında kara mizah tutkunlarını da “İroni Severler” bölümü bekliyor. “Sinefiller” başlığı altında ise sinemaya uyarlanan dört başarılı filmin mayasında olan dört kitap, uzun metraj tiryakisi sevgililer için sunuluyor.

Futbol meraklıları için sıralanan dört önemli kitap da eğlenceli bir serüven yaşatıyor. “Mektupseverler” başlıklı kategorisinde yer alan ve ünlü isimlerin mektuplarından oluşan dört eser ise gelişen teknoloji karşısında romantizmini kaybetmeyen sevgilileri gösteriyor.

Idefix’in sevgililere yaptığı diğer sürprizler ise “Öyküseverler”, “Anti-Kahraman Hayranları”, “Romantikler” ve “Gurmeler” olarak sıralanıyor.




İlgili etiketler : İdefix.com, 14 Şubat Sevgililer Günü, Sevgililer Günü, Kitap, Sevgililer Günü Hediyesi, Sevgililer Günü 2013,

Haber Sahibi

İdefix
  • Eklenme Tarihi

    : 6 Şubat 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 14 Şubat 2013
  • Trafik

    : 1488

Diğer İdefix Haberleri

Benzer Haberler