Feast, 23 Nisan'da Çocukları Tiyatro Şölenine Davet Ediyor!

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1192 defa incelendi
  • Puan : star star star star 38 incelemede 4 puan almıştır.
Feast, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları, Ege’nin şirin köylerinden Bademler’de tiyatronun büyülü dünyasıyla tanıştıracak.

Türkiye’nin güçlü ve yenilikçi dondurulmuş gıda markası Feast, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, bu yıl İzmir’in Bademler köyünde çok özel ve anlamlı bir etkinliğe imza atıyor.

Feast, 80 yıllık köklü bir tiyatro geleneğine sahip olan Bademler Köyü’nde, çocukları tiyatronun renkli ve tılsımlı dünyasıyla buluşturuyor.

1933 yılında bir Türk subayının ilkokul öğrencileriyle gerçekleştirdiği ortaoyunuyla tiyatroya merhaba diyen ve bugüne kadar Haldun Dormen’den Yıldız Kenter’e, Ferhan Şensoy’dan Müjdat Gezen’e, Türk tiyatrosunun efsanevi oyuncularını ağırlayan köy tiyatrosunun sahnesi, bu kez çocuklar için açılıyor.

Bademler ve civar köylerdeki çocukların katılacağı ücretsiz etkinlikte, Tiyatro Punta da müzikleri ve danslarıyla çocukları büyüleyici bir dünyaya taşıyan “Sihirli Sahne” adlı oyununu sergileyecek. Çocukları lezzet dolu dünyasıyla da buluşturacak olan Feast 23 Nisan’ı tam bir şölene dönüştürecek.

23 Nisan günü çocukların ilgiyle izleyeceği oyun, 'Birlikten kuvvet doğar' temasıyla çocuklara tiyatro sevgisinin ve sorunlar karşısında yapıcı çözümler bulmanın önemini anlatıyor.

Feast geleneksel değerlerin korunmasına desteğini sürdürüyor
Gücünü Ege’nin bereketli topraklarından alan Feast, gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerinde de bölgeye olan bağlılığını her zaman korumaya özen gösteriyor. Bademler Köyü’nün kendi çabalarıyla yılda en az 2-3 oyunun sahnelendiği tiyatrosunu korumak için gösterdiği azmi destekleyen Feast, böylece; geleneksel değerlerin korunması için verdiği desteği yeni bir platforma taşıyor.

Feast Pazarlama Müdürü Burcu Özaslan; “Feast olarak; Ege’nin taze lezzetlerini en uygun koşullarda dondurulmuş olarak sofralara taşımak bizim temel misyonumuz. Besleyici gıdalar konusundaki uzmanlığımız, tüketicilerimizin sağlıklı beslenmelerini ana odak noktamız haline getirirken; ruhun gıdası olan sanata da desteğimizi sürdürüyoruz. Ruhu besleyen en önemli kaynaklardan biri olarak sanatın da tıpkı sağlıklı beslenme gibi, küçük yaşlardan itibaren hayatın bir parçası haline getirilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu anlayışla, 23 Nisan’da çocuklarımıza hem tiyatronun hem lezzetli yiyeceklerin tadına doyasıya varabilecekleri özel bir bayram hediye etmek istedik” dedi.



İlgili etiketler : Feast, 23 Nisan Çocuk Bayramı, 23 Nisan Etkinlikleri, Tiyatro,

Haber Sahibi

Feast
  • Eklenme Tarihi

    : 21 Nisan 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 23 Nisan 2014
  • Trafik

    : 1192

Benzer Haberler

  • Migros Migros 23 Nisan Tiyatro Şenliği - 2014

    Migros 23 Nisan Tiyatro Şenliği - 2014

    Migros'ta  Nisan ayı demek Çocuk Bayramı Demek... 20 yıldır yüzbinlerce çocuğu tiyatro ile buluşturan Migros bu sene 12 ilde tüm çocukları 23 Nisan Migros Tiyatro Şenliği’ne davet ediy...
    19 Nisan 20143394 defa incelendi
  • Migros Migros 23 Nisan Geleneksel Tiyatro Şenliği 2019

    Migros 23 Nisan Geleneksel Tiyatro Şenliği 2019

    Perdeler Çocuklar İçin Açılıyor! Migros, bu yıl da tüm çocukları 23 Nisan Tiyatro Şenliği'ne davet ediyor! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yaklaşırken Migros çocuklara öze...
    18 Nisan 20191794 defa incelendi
  • İstanbul SEA LIFE Akvaryum En Neşeli 23 Nisan Şenliği SEA LIFE Akvaryum'da

    En Neşeli 23 Nisan Şenliği SEA LIFE Akvaryum'da

    En Neşeli 23 Nisan Şenliği Forum İstanbul'da Forum İstanbul'da bulunan ve heyecan verici deniz koleksiyonlarına ev sahipliği yapan İstanbul SEA LIFE Akvaryum, 23 Nisan Ulusal Egemenli...
    15 Nisan 20191115 defa incelendi
  • Antalya Migros AVM Türk ve Dünya Çocuklarının Gösterileri Antalya Migros'ta

    Türk ve Dünya Çocuklarının Gösterileri Antalya Migros'ta

    Migros Alışveriş Merkezi, her insanın anılarında güzel bir yeri olan 23 Nisan Çocuk Bayramının coşkusunu geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da 21 – 23 Nisan tarihleri arasında kutlamaya devam...
    20 Nisan 20132861 defa incelendi
  • Toyota Toyota Çocuk Şenliği 2013

    Toyota Çocuk Şenliği 2013

    20-21-22-23 Nisan'da ailece Toyota Plazalar'ı ziyaret edin, hem çocuklar için hazırlanan sürprizleri keşfedin, hem iPad ödüllü şiir yarışmamıza katılın! Toyota ile bütünleşen ve artık gelen...
    17 Nisan 20133113 defa incelendi