Empori Armani 2014 İlkbahar-Yaz Gözlük Koleksiyonu

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1859 defa incelendi
  • Puan : star star star 47 incelemede 2,94 puan almıştır.
Zarif ve parlak “Kajal” defilesinden esinlenilerek oluşturulan 2014 İlkbahar/Yaz Emporio Armani gözlük koleksiyonu, kontrastın soyut cazibesi ile birlikte şaşırtıcı renk etkileri taşıyor. Orijinal malzemelerle biraraya getirilen renk tonları ve değerli detaylar sayesinde, tüm modeller, modern bir zarafet taşıyor.

KADIN KOLEKSİYONU
EA4022B


Emporio Armani kadın koleksiyonundan esinlenilerek tasarlanmış bu model doğrudan podyumun bir uzantısı. Yekpare cam ve yüzü saran formuyla “kalkan” biçiminde tasarlanmış modelin gövdesi degrade pastel renkler ile hafifletilmiş. Mücevher süslü yuvarlak saplarda  renkli kristaller ve Swarovski taşların ön plana çıktığı doğu esintili bir desen göze çarpıyor. “Kajal” modeli üç renkte sunuluyor: pembe, açık mavi ve uçuk yeşil.

EA4018

Bu model geniş ve dikdörtgen hatlarıyla son modayı yansıtıyor. Kalın gövde kenarları, modelin dişi cazibesini vurguluyor. Saplardaki logo ayrıntısı, Emporio Armani koleksiyonu aksesuarlarında bulunan iki küçük zımbalı metal üçgeni yeniden öne çıkartıyor. Model siyah, gri ve petrol yeşili ile birlikte degrade gözlük camları yeşil ve kahverengi renklerinde sunuluyor.

EA3016

İnce hatlara sahip ve dikdörtgen formu özellikle vurgulanmış olan asetat optik model, zarif bir feminenlik sergiliyor. Logodaki detay aksesuar koleksiyonunda yer alan iki küçük zımbalı metal bir üçgen ile temsil ediliyor. Model, çizgili ve şeffaf efektleri ile birlikte petrol yeşili ve siyah, mor ve kahverengi renklerinde sunuluyor.

EA4017

Kalın silueti ve kare hatlı köşeleri ile oldukça iddialı ve feminen bir model. Gövde, sıradışı tasarımı vurgulayarak kontrast yaratan renk eklentileri ile zenginleştirilmiş. Açık renk Emporio Armani logosunun yazılı olduğu saplar metalden yapılmıştır. Model; havana/kırmızı, siyah/mor, bej/yeşil, açık mavi/kahverengi ve mor/kahverengi renklerinde sunuluyor.

ERKEK KOLEKSİYONU
EA2013


Canlı renklerde sunulan bu erkek güneş gözlüğü modeli, ince sac plakadan çerçevesi, yuvarlak hatlı gözlük camları ile düz ve belirgin tipik bir Emporio Armani tasarımı olmanın yanısıra trendi yakalıyor. Sap uçları; gövde ve logoyu bulunduran saplar ile kontrast oluşturan renk tonlarında çift renk kauçuk enjeksiyon. Çerçeve cephesi ile tezat içindeki renkli kauçuk kordon, modele hoş bir hava katıyor. Model mat renklerde sunuluyor: siyah, top madeni rengi, elektrik mavisi ve kırmızı.

EA4019

Bu çarpıcı özellikteki erkek güneş gözlüğü modeli; erkek koleksiyonunda yer alan materyallerin en yenilikçi işlenme tekniklerinden esinlenerek tasarlanmıştır. Kalın ve kare hatlara sahip çerçeve delikli bir kauçuk yüzeye sahiptir. Model kauçuk renklerde sunuluyor: siyah, gri, petrol yeşili ve kiremit rengi.

EA4021

Bu yeni ultra hafif materyalden oluşan model küresel bir gözlük camıyla sportif vurgulu, iddialı görünüme sahip birerkek güneş gözlüğü. Gövde, kendi etraflarında dönen plastik saplar ile tek bir çizgioluşturuyor. Gözlük, siyah-altın rengi ve siyah-mavi renklerinde sunuluyor.

EA3019

plastik materyalden yapılmış bu çarpıcıerkek optik modeli gelecek sezon Emporio Armani erkek koleksiyonunda kullanılacak yenilikçi malzeme işleme tekniklerinden esinlenerek tasarlanmıştır. Model: siyah, petrol rengi, gri, mavi ve kiremit renklerinde sunuluyor.




İlgili etiketler : Empori Armani, Empori Armani Gözlük, Gözlük Koleksiyonu, Güneş Gözlüğü,

Haber Sahibi

Emporio Armani
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Haziran 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2014
  • Trafik

    : 1859

Benzer Haberler

  • Giorgio Armani Giorgio Armani 2014 İlkbahar-Yaz Gözlük Koleksiyonu

    Giorgio Armani 2014 İlkbahar-Yaz Gözlük Koleksiyonu

    Giorgio Armani İlkbahar-Yaz Gözlük koleksiyonu, seçkinlik ve deneyimi birleştiren yeniliklerle eşsiz bir zarafet ve stil sunuyor. Bu koleksiyonda Giorgio Armani, eşsiz dokunuşuyla her zama...
    31 Mart 20142322 defa incelendi
  • Burberry Burberry 2015-2016 Sonbahar/Kış Gözlük Koleksiyonu

    Burberry 2015-2016 Sonbahar/Kış Gözlük Koleksiyonu

    2015-2016 Sonbahar Kış sezonunda yer alan bu yeni koleksiyon Burberry’nin ikonik gabardin kumaşından ilham alıyor. İlk kez 1879 yılında şirketin kurucusu Thomas Burberry tarafından yaratılmı...
    3 Ağustos 20152593 defa incelendi
  • Miu Miu Miu Miu 2014 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

    Miu Miu 2014 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

    MiuMiu 1993’ten beri MiucciaPrada’nın güçlü kişiliğinin karakterize ettiği alternatif bir stili yansıtmaktadır. MiuMiu’yu diğer lüks markalardan ayıran özelliklerin bazıları; koleksiyonların...
    10 Şubat 20141670 defa incelendi
  • Thierry Lasry Thierry Lasry Güneş Gözlükleri Sizi de Kendine Hayran Bırakacak

    Thierry Lasry Güneş Gözlükleri Sizi de Kendine Hayran Bırakacak

    Ata Grup Optik distribütörlüğünde Türkiye’ ye getirilen Thierry Lasry gözlükleri; Fransa'da en iyi ustalık teknikleri ve geleneksel teknik bilgilerle tamamı elde üretilmektedir. Markanın kl...
    11 Mayıs 20151863 defa incelendi
  • Thom Browne Thom Browne 2015 Güneş Gözlüğü Koleksiyonu

    Thom Browne 2015 Güneş Gözlüğü Koleksiyonu

    Thom Browne, kendi ismini taşıyan markasında ikonik tasarımlarını ironik vizyonuyla harmanlayarak, günlük rahatlık ve şıklığa getirdiği tasarımcı yorumunu moda severlerin beğenisine sunuyor....
    11 Mayıs 20152485 defa incelendi