Dockers'tan Erkeklere Stil Önerileri

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2539 defa incelendi
  • Puan : star star star 41 incelemede 2,63 puan almıştır.
Bilgisayarınıza gösterdiğiniz özeni kıyafetlerinize de gösteriyor musunuz?
Stilinizi güncellemek için Dockers®’ın önerilerini dikkate alabilirsiniz.

‘Casual’ tarzı benimseyen erkeklerin favori markası Dockers®, geniş ürün portfolyosuyla erkeklerin birbirinden farklı pek çok tarz yaratabilmesine olanak tanıyor. İşte size birkaç örnek:

Net ve modern: Dockers® Alpha Khaki ve sade bir grafik desenli tişört
Keskin hatlar, net ve modern bir görünüm için Dockers® Alpha Khaki ile sade bir grafik desenli tişörtü kombinleyebilirsiniz. Yeni nesil Dockers® Alpha Khaki pantolonlar erkeklere daha genç, daha fit ve daha trendy bir görünüm kazandırıyor. Grafik desenli tişörtler ise sezonun başlıca trendlerinden biri. Çalışma hayatı bütün erkeklere takım elbise, gömlek ve kravat zorunluluğu getirmediğine göre bu ikiliyi iş yerinde de giyebilirsiniz.

Zekice stil: Dockers® SF Khaki, bebe yaka gömlek ve ince kravat
Nasıl giyinirseniz kendinizi öyle hissedesiniz… Dockers® SF Khaki pantolonlar, hedef çıtası yükseklerde olan genç ve modern erkeklere daha şık ve daha rafine bir görünüm sunuyor. Slim fit kalıplarıyla bu pantolonlar erkekleri son derece fit ve dinamik gösteriyor.

Bir zamanlar erkek gardıroplarının en az sevileni olan kravat ise bugün bir moda aksesuarına dönüşmüş durumda. Modern kesimli kravatları, bebe yaka gömlek ve Dockers® SF Khakiler’le mükemmel şekilde kombinleyebilirsiniz.

Kolayca yaratılan bir stil için: Dockers® Kareli Gömlek
Hafif, rahat ve modası geçmeyen bir klasik… Kareli gömlekler her yaştan erkeğin dolabında bulunması gerekenlerdendir. Pek çok kıyafetle kombinlenebilen Dockers® kareli gömleklerin ‘cool’ oldukları tartışılmaz.

Retro!: Renkli Dockers® Alpha Khaki pantolon ve polo gömlek
Yeniden trend olan 1950’lerin ruhunu yakalamak için renkli Dockers® Alpha Khaki pantolonu polo gömlekle birlikte giyebilirsiniz. Bu kombin, golf dersine yakışır bir görünüm sunuyor.

Stil güçlendiriciler: Mevsimlik trikolar
Eski ve demode trikolarınızdan kurtulmanızın vakti geldi. Dockers®’ın sunduğu trikolar stilinizi baştan aşağı güçlendiriyor. Mevsim geçişlerinde ve yaz akşamlarında kıyafetinizi kalın çizgili V-yaka süveter veya balıksırtı hırka ile tamamlayabilirsiniz.

Yaz aşkı: Dockers® Şortlar
Dockers® şortlar, yaz günlerinin hakkını vermek isteyen erkeklere göre bir seçim. Dockers® Khaki şortların yanı sıra farklı kumaş alternatifleri, bol cepli kargo modeller, kareli ve düz modelleri, kısa ve uzun boylarda ve farklı renk alternatifleriyle sunuyor. Farklı deneyimler yaşamak isteyen erkekler koleksiyondaki sıradışı renkleri tercih edebilir.




İlgili etiketler : Dockers, Stil Danışmanlığı, Giyim, Tişört, Gömlek, Kravat,

Haber Sahibi

Dockers
  • Eklenme Tarihi

    : 18 Haziran 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2012
  • Trafik

    : 2539

Diğer Dockers Haberleri

Benzer Haberler

  • Aqua Florya AVM Aqua Florya'ya Batik Baharı Geliyor!

    Aqua Florya'ya Batik Baharı Geliyor!

    Bu sezon Aqua Florya'da düzenlenecek workshoplardan ilki olan ¨İlk Batik Tişört Workshopu¨ 8 Nisan'da gerçekleşecek. Batik iş birliğiyle yapılacak olan Workshop'ta, stil danışmanları eşliği...
    5 Nisan 20152436 defa incelendi
  • Dockers Dockers'tan Fashion's Night Out Stil Danışmanlığı Fırsatı

    Dockers'tan Fashion's Night Out Stil Danışmanlığı Fırsatı

    Fashion’s Night Out’a katılan Dockers®, stilinizi yeniden keşfetmenize yardımcı oluyor. 13 Eylül Perşembe akşamı, İstiyePark Boyner’deki Dockers® satış noktasına gelenler, Dockers® erkek sti...
    7 Eylül 20122656 defa incelendi
  • Optimum Outlet Ankara Ankara Optimum'da Aysun Kaba ile Stil Sahibi Olun

    Ankara Optimum'da Aysun Kaba ile Stil Sahibi Olun

    Stil yolculuğuna, Ankara Optimum’da Aysun Kaba ile başlayabilirsin. 21-23 Eylül’de en yüksek alışverişi yapan ilk 5 kişiye Aysun Kaba ile stil danışmanlığı Ankara Optimum’dan hedi...
    19 Eylül 20122182 defa incelendi
  • KoruPark AVM Ivana Sert 2013 trendleri ile Korupark Roma Kuaför'de

    Ivana Sert 2013 trendleri ile Korupark Roma Kuaför'de

    Profesyonel saç bakım ve boya markası Matrix, İvana Sert’le stili ve modayı ayağınıza getiriyor. L’Oréal bünyesinde yer alan boya markası MATRIX, Bursalı bayanları Ivana Sert ile buluşturm...
    15 Ekim 20123871 defa incelendi
  • Dockers İstanbul Shopping Fest'te Dockers’tan Erkeklere Stil Danışmanlığı

    İstanbul Shopping Fest'te Dockers’tan Erkeklere Stil Danışmanlığı

    9-29 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Shopping Fest’e katılan Dockers®, stilinizi yeniden keşfetmenize yardımcı oluyor. Dockers® mağazalarına gelenler, Dockers® profesyonel erkek stil d...
    28 Mayıs 20122053 defa incelendi