Disney'den 23 Nisan Çocuk Bayramı Etkinlikleri

  • 10 yıl önce eklendi
  • 3191 defa incelendi
  • Puan : star star star star 54 incelemede 3,56 puan almıştır.
Bu yıl da 23 Nisan Çocuk Bayramı’na özel, birbirinden eğlenceli etkinlikler planlayan Disney Türkiye’nin, çocuklar ve ailelere farklı önerileri var.

Disney Türkiye, her yıl olduğu gibi bu sene de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklar için birbirinden farklı kutlama planları hazırlıyor. Türkiye’nin birçok noktasında gerçekleşecek bu etkinliklerin başrolünde tabii ki çocuklar ve Disney karakterleri var. Miniklerin farklı talep ve beğenileri göz önünde tutularak oluşturulan etkinlikler, ailelere de çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirme fırsatı vaat ediyor. Aynı gün Disney Channel ekranlarında da çocuklar için büyük sürprizler bulunuyor.

23 Nisan’da da bayram coşkusunu Disney’in sihirli dünyasıyla birleştirdiklerini vurgulayan The Walt Disney Company Türkiye Ülke Müdürü Sinan Ceylan, “Çocuklar için farklı noktalarda ve geniş çapta etkinlikler organize etmeyi amaçlıyoruz. O gün evde olmayı tercih eden minikler ve aileleri için Disney Channel’ın sürpriz yayınları olacak, ” diyor. “Disney’in hayal gücü, eğlence ve yaratıcılık dolu dünyası çocuklarla kucaklaşmayı bekliyor” diyen Ceylan, bu etkinlikleri ailelerin çocuklarıyla keyifli zaman geçirmelerini amaçlayarak planladıklarının altını çiziyor.

Prenses olmak isteyenler Zorlu Center AVM’ye...
23-27 Nisan tarihleri arasında Zorlu Center AVM’de kurulacak Disney Prenses Şatosu’nda küçük kızlar en sevdikleri Disney Prensesleri’ne dönüşme fırsatı bulacak. 23-24 Nisan tarihlerinde etkinlik alanını ziyarete gelenlere ayrıca Disney Prensesleri’nin müzikal dans gösterilerini izleme ve prenseslerle tanışma şansı da sunulacak.  Erkek çocuklar ise Marvel’ın efsane süper kahramanlarından “Kaptan Amerika” temasıyla oluşturulacak aktivite alanında unutulmaz bir bayram geçirecek.

Star Wars hayranları İstinye Park’a...
İstinye Park’ta düzenlenecek Star Wars Jedi Padawan Akademisi’nde çocuklar bir Jedi olmanın ve ışın kılıcı kullanmanın ustalıklarını öğrenme şansı yakalayacak. 23-27 Nisan tarihleri arasında etkinlik alanına gelen ziyaretçilere ayrıca süpriz Star Wars karakterleriyle bir araya gelme fırsatı da sunulacak.

Mickey ve Minnie hayranları Panora Ankara’ya...
Panora AVM’de 23-27 Nisan tarihleri arası “Mickey Fare’nin Kulüp Evi” temasıyla kurulacak etkinlik alanında Ankara’lı çocuklar birbirinden renkli aktivitelerle eğlenip Mickey ve Minnie’yle tanışma şansı bulacak.  

Disney’den Karlar Ülkesi çocuklarla yeniden buluşuyor...
Disney Animasyon Stüdyoları’nın Oscar® ödüllü filmi “Karlar Ülkesi”nin Blue-Ray ve DVD’si 22 Nisan’da raflarda yerini alacak. Ayrıca 24 Nisan’da tüm çocuklara yurt çapında düzenlenecek Ülker Çocuk Sinema Şenliği kapsamında Disney’den Karlar Ülkesi filmini sinemalarda ücretsiz izleme fırsatı sunulacak. 60’ın üzerinde ilde düzenlenecek şenlik kapsamında film gösterimi öncesinde çocuklara Disney Channel’ın sevilen çizgi filmlerinden kısa bir derleme de sunulacak.

Disney Channel’da bir Disney klasiği: Aladdin!
Bir Disney klasiği olan Aladdin masalı Nisan ayından itibaren hem çizgi dizi hem de film olarak Disney Channel’da hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Aladdin’in çizgi film serisi 7 Nisan’dan itibaren hafta içi her gün Disney Channel Animasyon kuşağında saat 18.00’de hayranlarıyla buluşacak. 23 Nisan’a özel olarak ise Disney Animation Stüdyoları’nın sevilen filmi Aladdin saat 16.00’da Disney Channel ekranlarında olacak.

Aile boyu eğlence Disney Channel ekranlarında!
Yetenekli oyuncular Can ve Sarkan’ın sunumuyla aile, arkadaşlık, dostluk, doğa ve hayvan sevgisi temalarını öne çıkaran eğlenceli videoları içeren Süper Matrak, 23 Nisan özel yayınıyla aile boyu eğlence arayan herkesi Disney Channel ekranlarına davet ediyor.




İlgili etiketler : Disney, 23 Nisa, Çocuk Bayramı, Etkinlik, Zorlu Center, İstinye Park, Panora Avm,

Haber Sahibi

Disney
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Nisan 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 27 Nisan 2014
  • Trafik

    : 3191

Diğer Disney Haberleri

Benzer Haberler

  • Cevahir AVM Happy Fit Spor Akademisi, 23 Nisan'da Cevahir Avm'de

    Happy Fit Spor Akademisi, 23 Nisan'da Cevahir Avm'de

    Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin minik ziyaretçileri HappyFit Spor Akademisi ilebayramın coşkusunu yaşayacak. Çocuklara sağlıklı beslenmeyi, sporu ve aktif hayatı eğlenirken öğrete...
    1 Nisan 20142171 defa incelendi
  • Erzurum Avm Forum Erzurum Geleneksel 23 Nisan Resim Yarışması

    Forum Erzurum Geleneksel 23 Nisan Resim Yarışması

    Erzurum ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi olan Forum Erzurum'un her yıl minikler tarafından heyecanla beklenen 23 Nisan resim yarışması başlıyor. Bu yılki teması “hareketli yaşam...
    17 Nisan 20191045 defa incelendi
  • KoruPark AVM 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Havalara Uçuran Eğlenceler Korupark'ta

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Havalara Uçuran Eğ

    23 Nisan bayramında uçak yolculuğu deneyimi, boyama ve origami atölyeleri, oyunlar, eğlenceler ve dahası Korupark’ta çocukları bekliyor… Korupark Alışveriş Merkezi’nde çocuklar bayramların...
    17 Nisan 20132414 defa incelendi
  • Trump AVM Maşa ile Koca Ayı Konseri Trump AVM'de!

    Maşa ile Koca Ayı Konseri Trump AVM'de!

    Maşa ile Koca Ayı Konseri Türkiye'de İlk Kez Trump Alışveriş Merkezi'nde! Çocukların çok sevdiği Maşa ile Koca Ayı, yepyeni müzikal şovları ile Türkiye’de ilk kez Trump AVM’nin çocuk ka...
    12 Nisan 20191297 defa incelendi
  • Beylikdüzü Migros AVM 23 Nisan Haftası’nda Dünyanın Tüm Renkleri Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi’nde!

    23 Nisan Haftası’nda Dünyanın Tüm Renkleri Beylikdüzü Migros Alış

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası’nda “Dünyanın Tüm Renkleri” Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi’de olacak! ECE Türkiye tarafından yönetilen Beylikdüzü Migros Alışver...
    29 Mart 20115346 defa incelendi