Deri Deyince Derimod!

  • 12 yıl önce eklendi
  • 4721 defa incelendi
  • Puan : star star star 289 incelemede 2,79 puan almıştır.
Trendlere Derimod yorumu getiren yeni koleksiyon renkli maskulenler, zımbalı modeller, süetin eşsiz dokunuşu, bikerların cazibesi ve yeşil rengin hakimiyetinde!

Deri ve modayı bütünleştirerek zamanın ötesine taşıyan Derimod, 2012-2013 yeni sezon koleksiyonunda zımbanın tüm ihtişamını modellerine taşıdı! Vizon renginden siyaha, eskitilmiş görünüm zımbalı demirli aksesuarlarla kadar alışılmışın dışına çıkan Derimod, birçok farklı tarzı,rengi ve aksesuarı deri ile buluşturdu.

Derimod bu kış da moda severleri vitrinlere kilitleyecek!
Derimod yeni koleksiyonunda genç ve dinamik yapısını da ön plana çıkarıyor. İnsanlara farklı bir tarz katan zımba modası 2013 sezonu da dahil kolay kolay vitrinlerden düşmeyecek. Derimod’un yeni koleksiyonunda zımbalı modeller ceketten ayakkabıya kadar tüm parçalarda ön plana çıkıyor.
Derimod 2012-2013 yeni sezon koleksiyonunda; deri mont ve ceketlerde en çok tercih edilen siyah ve kahverenginin yanı sıra vizon rengi, taş rengi, yeşil, haki, bordo, kırmızı, hardal, acı kahve ve lacivert dikkat çekiyor. Biker’ların gösterişi ve zımbalı demirli aksesuarlarla süslenmiş ceket ve ayakkabıların genç tasarımları koleksiyona cazibe katıyor. Yeni nesil belden bağlı trençkotlara kadar uzanan geniş bir yelpazaye sahip olan zımbalı modeller, asi ve seksi görüntülerini giyim tarzına yansıtmak isteyenlerin tercihi olacak.

Derimod renklenen yeni sezon koleksiyonu ile hem bayanların hem de erkeklerin vazgeçilmezi olmaya aday… Asla modası geçmeyen deri ceketleri her yıl birbirinden farklı tasarımları ile sunan Derimod, yeni sezon koleksiyonu ile renkli ve bir o kadar da iddialı bir yılın müjdesini veriyor.

Koleksiyonda; zımbalı modeller ön planda olmayı sürdürürken botlar ve bikerlar özgürlüklerini ilan ediyor. Topuksuz olmaları ile rahatlığı simgelerken, zımba toka ve kürklerle süslenerek şıklığı da temsil ediyorlar. Sonbahar kış sezonunda da babetlerin hakimiyeti sürüyor, tek rakipleri ise loaferlar... Derimod koleksiyonunda bağcıklı bootieler ve çizmeler ise her tarza ve ruh haline göre çeşitlendirilmiş. Zirveyi zorlayan yükseklikteki platform topuklar ise yıldızlara ulaşmak isteyenler için mükemmel bir fırsat yaratıyor. Maskulen tarzı bir adım öteye taşıyan Derimod, moda severlere farklı bir tarz katıyor!

Bu yılın öne çıkanları
Derimod sonbahar kış koleksiyonunda; kontrast dikişler, fermuar detayları, çift renkli deriler, deri biyeler, trençkotlar, zımbalı deri ceketler, yakalarda çıkabilen kürk detaylar ve  kapişonlu deri ceketler ön planda.

Süetin geri dönüşü!
Deriyi geride bırakan süetler bu sezon altın çağlarını yaşıyor.Hemen hemen tüm renk ve modellerde koleksiyonda yerini alan süetler, yumuşak dokunuşlarıyla her zaman kadınların gözdesi olmayı sürdürüyor.Aradan ne kadar uzun zaman geçse de süet ayakkabılar kendine has yapısı, sportif yönü, bazen çılgın bazen çekici taraflarıyla ayakkabı dolaplarından hiç eksik olmuyor.

Kadın ve erkek toplam 1000’e yakın ayakkabı modeli ve 250 çeşit çantadan oluşan koleksiyonuyla 2012-2013 sezonuna damgasını vuracak olan Derimod, dünya trendlerini ayağınıza getiriyor.





İlgili etiketler : Derimod, Deri Giyim, Deri Ceket,

Haber Sahibi

Derimod
  • Eklenme Tarihi

    : 10 Aralık 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 10 Aralık 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2012
  • Trafik

    : 4721

Diğer Derimod Haberleri

Benzer Haberler

  • Asrın Kürk Deri Ankara FashionWeek'te Asrın Kürk Deri Rüzgarı

    Ankara FashionWeek'te Asrın Kürk Deri Rüzgarı

    Yarım asırlık geçmişiyle deri ve kürk sektöründe saygın bir yere sahip olan Asrın Kürk Deri’nin 2013 yılı kreasyonu, Ankara FashionWeek’in açılış ve final defileleriyle tanıtıldı. Ankara Gi...
    6 Mart 20134136 defa incelendi
  • Roman Roman 2012 / 2013 Sonbahar Kış Deri Ceket Koleksiyonu

    Roman 2012 / 2013 Sonbahar Kış Deri Ceket Koleksiyonu

    Sonbaharın vazgeçilmezi deri ceketler, Roman 2012 Sonbahar koleksiyonunda yeniden yorumlanıyor… Şehirli kadının tasarım anlayışını kendi çizgisiyle birleştiren Roman, hazırladığı özel deri ...
    19 Kasım 20123976 defa incelendi
  • Wrangler Jeans Deri Çağı Wrangler İle Eski Günlerine Geri Dönüyor!

    Deri Çağı Wrangler İle Eski Günlerine Geri Dönüyor!

    Geçmiş dönemlerde rock kültürü ile bağdaşan deri, günümüzde bu ruhu da içine katarak daha geniş çevrelere hitap ediyor. Yıllar geçtikçe en temel parçaların arasındaki yerini alan deri ürünle...
    18 Kasım 20132913 defa incelendi
  • Derimod Derimod 2013-2014 Sonbahar Kış Deri Ceket Koleksiyonu

    Derimod 2013-2014 Sonbahar Kış Deri Ceket Koleksiyonu

    Doğanın sonbahar renklerine bürünmeye başlamasıyla Derimod’da yeni sezon ceket koleksiyonu vitrinlerdeki yerini almaya başladı… 2013-2014 sonbahar kış sezonunda deri ceketler mavi tonlarında...
    17 Eylül 20138734 defa incelendi
  • F&F F&F'den Deri Ceket Zamanı

    F&F'den Deri Ceket Zamanı

    Gardıropların olmazsa olmazı motorcu ceketleri, trend takipçilerinin en iyi yatırımı! Bazı trendler sezondan sezona değişim gösterse de, deri ceketin modası hiçbir zaman geçmez. Gardırobunu...
    22 Eylül 20123512 defa incelendi